Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím. Je mi 22 a chtěl bych se zeptat hlavně dám. Jaký máte názor na muže s umělými nehty (mám středně dlouhé). A hlavně měla by nějaké z vás zájem o takového muže?
osobne mi vadi i delsi nez kratke prirozene nehty u chlapa, natoz umele.
@Monchichik píše: Že tě to pořád baví…
To je nejakej mistni buzik provokater nebo co? ![]()
Příspěvek upraven 11.04.20 v 20:01
@pavelvolny98 píše:
Zdravím. Je mi 22 a chtěl bych se zeptat hlavně dám. Jaký máte názor na muže s umělými nehty (mám středně dlouhé). A hlavně měla by nějaké z vás zájem o takového muže?
Hlavně dám? Nejsem dáma, nehty mám vlastní a umělé nehty u chlapa jsou hnus. Víc diskuzí zakládat nemusíš.
Zajímavé že si myslíte že jsem asi nějaký transvestita co sem už někdy psal ale budiž.
@pavelvolny98 píše:
Zajímavé že si myslíte že jsem asi nějaký transvestita co sem už někdy psal ale budiž.
I u žen ty drápy nejsou nic moc.
@pavelvolny98 ne, nechtěla bych takového muže a asi bych neměla pochopení pro tuhle úchylku. U chlapů se mi nelíbí ani, když Přirozený nehet je delší než lůžko.
No za život jsem viděla jediného muže s umělými nehty, konkrétně francouzskou manikurou, jo k němu to pasovalo byl to takový emo hošánek… Takže ženy ho určitě nezajimaly ![]()
mě by to přišlo takový hloupý, ačkoliv mám ráda upravené voňavé chlapy, tak tohle už je prostě moc
stejně jako třeba vytrhane obočí ![]()
@unuděná tenhle dotaz je tady už poněkolikáté…předpokládám, že tolik blbů, kteří by takhle provokovali a ptali se na kraviny zase tolik není a je to pořád to samé dokola…ještě se ptal minule na to, jestli může nosit legíny ![]()
@Monchichik píše:
@unuděná tenhle dotaz je tady už poněkolikáté…předpokládám, že tolik blbů, kteří by takhle provokovali a ptali se na kraviny zase tolik není a je to pořád to samé dokola…ještě se ptal minule na to, jestli může nosit legíny
Existuje i pánská verze legín, takže vlastně jo.
@welovefashion píše:
No za život jsem viděla jediného muže s umělými nehty, konkrétně francouzskou manikurou, jo k němu to pasovalo byl to takový emo hošánek… Takže ženy ho určitě nezajimalymě by to přišlo takový hloupý, ačkoliv mám ráda upravené voňavé chlapy, tak tohle už je prostě moc
stejně jako třeba vytrhane obočí
Kdyby si ty přirozené a ostříhané nehty nalakoval, tak to by mně nevadilo. Ale ne červeně. ![]()
@Božislava píše:
Kdyby si ty přirozené a ostříhané nehty nalakoval, tak to by mně nevadilo. Ale ne červeně.
Jedině bezbarvý nebo černý ![]()
Jaky mam nazor na muže s umelymi nehty? Asi takovy, ze ten muz bude mit zajem o jine muze s umelymi nehty
Fakt neverim ze by se nasla zenska, ktere by se to mohlo libit ![]()