Umělý vánoční stromek

9265
6.12.10 13:43

Umělý vánoční stromek

Ahoj všem,
tento rok jsme se rozhodli pro umělý stromek. Je nám líto kupovat živý, když jeden živý na balkoně máme (ale ten zas nejde pěkně vánočně nazdobit, je moc malinký). Takže sháníme umělý stromek jako živý :mrgreen: . Nemáte někdo tip na dobré internetové stránky nebo i klasický obchod? Našli jsme jeden , pro nás dokonalý, jenže je ze zahraničí a doprava je nehorázně drahá. Tak hledáme a hledáme a stále nic.
Pomůžete? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
6.12.10 13:53

Ahoj,zkus kouknout tady.Mě přišel minulý týden a jsem spokojená http://www.vanocni.ozdoby-stromky.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.12.10 14:47

Jestli máte chuť riskovat, tak my předloni koupili 23.12. v Hornbachu (je v Brně Hornbach?) krásný velký umělý za půl ceny.
Ale taky se může stát, že už žádný k světu nebude, že=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.12.10 15:33

Ahoj, tak stromeček je nádhernej, jen je otázka jestli tak doopravdy vypadá. Já si koupila jeden z katalogu a je to takový koště! Bohužel ho už vrátit nemůžu, je pozdě. Koupila jsem si ho před rokem a myslela, že využiju, jenže jsem skončila v porodnici a stěhovali jsme se až letos, takže upadl v zapomnění a když jsem se na něj nedávno podívala, tak jsem se zhrozila, takže taky sháním, živý nechci, je mi ho líto a umělý vydrží po desetiletí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30305
6.12.10 15:35

My jsem loni kupovali v Baumaxu. Krásnej košatej. Naši si ho pak koupili po vánocích za polovinu ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
6.12.10 15:53
Pipet píše:
Jestli máte chuť riskovat, tak my předloni koupili 23.12. v Hornbachu (je v Brně Hornbach?) krásný velký umělý za půl ceny.
Ale taky se může stát, že už žádný k světu nebude, že=)

V Brně Hornbach je :-D . Hmmm, tak nevím, jestli takhle riskovat :lol: . Ale nám zas tak moc o ty peníze nejde. Spíš aby byl fakt hezkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
6.12.10 15:55
Aspera píše:
My jsem loni kupovali v Baumaxu. Krásnej košatej. Naši si ho pak koupili po vánocích za polovinu ceny.

Do Baumaxu můžem taky mrknout :palec: . Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
6.12.10 16:05

Lenul,mi jsme kupovali v baumaxu 180cm,a vypada hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.10 18:19

no, já nevím, ale my kdysi dávno kupovali umělý stromek v Globusu a jsme s ním moc spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.12.10 18:29

Jojo, objeďte takové ty velké obchoďáky a nějaký určitě vyberete. Jen bacha na ten prostorový klam, v obchoďáku vystavený se doma v obýváku poněkud zvětší :lol:
Jak tam jsou vysoko stropy a vůbec velký prostor, tak to svádí koupit fakt megastrom… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.12.10 18:31

Přidávám fotku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
6.12.10 19:39
Pipet píše:
Přidávám fotku…

Jů, ten vypadá moc hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30305
6.12.10 21:10

Podle fotky máme ten samý co Pipet, ale jen 150, větší by se nám domů nevešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
6.12.10 21:15

My máme z globusu,přidávám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie