Umí prosím někdo vykládat karty?

Anonymní
9.3.12 17:27

Umí prosím někdo vykládat karty?

Ahojky,ráda bych se zeptala jestli umí někdo vykládat tarotové karty? Řeším už 2 týdny zapeklitou situaci a ráda bych znala pár odpovědí :( Kartářka u nás žádná není. Pomůže někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2597
9.3.12 17:39

Na dálku je to hodně těžké, na to je potřeba více empatie
Pokud na karty a co se kolem nich točí věříš, tak si jde pomoct i bez karet
tarot ti neporadí jak danou situaci řešit, moje mamka přešla z tarotu na andělské karty a anděly samotné, ale bez víry v ně, je to k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
9.3.12 18:07

Ahoj, já Tarot vykládám a protože jsem empatička jde to i na dálku třeba mailem. Tarot ti ale nikdy neodpoví jednoznačně, ukáže ti jen cestu a je pouze na tobě, jakou cestou se vydáš.A upozornit bych tě měla, že je několik druhů výkladu Tarotu záleží též na tvé volbě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.12 18:16

Ahojky,já se v tom právě moc nevyznám :( Ale to co řeším je pro mě hodně těžké a ráda bych věděla,jestli vše dobře dopadne nebo ne :( Týká se to hlavně mé velké lásky :(

• Citovat
  • Upravit
527
9.3.12 20:10

Ahojky, ozvi se SZ, pošlu ti kontakt na jednu z nejkvalitnějších kartářek u nás, moc milá andělská bytost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
10.3.12 11:30

Tak mi pošli do SZ na co chceš znát odpověď.Mohu položit otázku andělským nebo defín a víla kartám, které dávají jasnou a rychlou odpověď. Pak tu mám ještě i cikánské karty, co mi darovala jedna moc stará cikánská kartářka, která mě toho hodně naučila ( a to cikány nemám vůbec v lásce), ale jí jsem vděčná za to co mě naučila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marky91
13.7.12 22:08

Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda jsou karty nebo nejaky vyklad schopne rict, kdy porodim? Pro vysvetleni, jsem v sedmem mesici a strasi me predcasnym porodem.

• Citovat
  • Upravit
527
14.7.12 21:44
@marky91 píše:
Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda jsou karty nebo nejaky vyklad schopne rict, kdy porodim? Pro vysvetleni, jsem v sedmem mesici a strasi me predcasnym porodem.

Ahoj, nenech se strašit a dej důvěru svému dítěti. Sejdi do srdce a spoj se s ním. Požádej ho, ať přijde, až bude připraveno. Ono ví, kdy to bude. Zda už teď nebo až za pár měsíců :) To je jistější než karty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BertaCek
12.8.12 02:14

Madonna mia… Manzel spi, v televizi kulove, clovek se chce uvolnit a precist si nejake zajijmave diskuse, a narazi na tohle… Se mi snad zda, kartarky, taroty, andelske karty, co logr, psi kosti nebo kristalova koule? Dotazovatelko - jak uz nekdo rekl, bud sem napis, oc se jedna, a pravdepodobne spravny „vyklad“ dostanes zadara, jeste lepe se nad tim zamysli sama a zkus si sama odpovedet jak nejuprimneji dovedes, pokud to dovedes, misto abys svuj osud, jestli chces, zbabele strkala do rukou kartarek.

Marky91- pokud napises, jaky mas gynekologicky nalez ci terapii, da se hovorit zasveceneji, nez s kartami. ROZUM! Zenske, porad se urazite, kdyz si z vas chlapi delaji srandu, ze jste slepice, ale na to, komu dat nebo ne shanite kartarku, muzu vam garantovat, se s tim by se chlap neobtezoval. A mimochodem, pokud ta velka laska klape tak fantasticky, ze shanis kartarku, abys to resila, tak ti muzu predpovedet, ze to nevyjde. Bum prask a ani ti to nebudu uctovat, i kdyz je mi jasne, ze chces slyset neco jineho. A abys nemela pocit, ze jsem jen arogantni ignorant, co nerespektuje energie, carky a ja nevim co vsechno, tak te pobavim osobnim pribehem: uz je to hodne, hodne let, ale prisel ON-velka laska. Ten pravy, myslela jsem si, ze si ho vezmu. Ja, ultraracionalni clovek, jsem byla hormony tak opila, ze jsem se vznasela tri metry nad zemi, v usich mi znely romanticke serenady a nikdo a nic me nemohl ohrozit, tohle byla proste tutovka, to je ten pravej (kdo z nas nebyl poprve zamilovany). Tak strasne jsem chtela slyset, ze to je ten pravy, zeto vyjde, tak strasne jsem tomu verila, ze jsem si JA (!) esotericky cynik nechala vylozit na ten vztah karty (vysvetlim dale). Bylo v nich, ze mam dat od nej ruce pryc, ze mi akorat ublizi. Otraslo to se mnou, ze tohle nemuze byt pravda. Takze sup jiny vyklad jinde. Pry si ho nakonec vezmu, jupiii, bingo, sem to vedela od zacatku.

A jak to dopadlo?
Mela jsem dat od nej ruce pryc, akorat mi ublizil. Vzala jsem si jineho(;

Pouceni? Proc tak racionalni clovek jako ja zacal vrestit jak blazen s kartami a resit budoucnost? Protoze i pres ten nanos zamilovanosti moje podvedomi neomylne vedelo, ze je v tom vztahu neco spatne, ze to asi nebude to prave, ale ta touha to okrikovala a potlacovala, ale presto tam ten pocit byl, a chtela jsem ho umlcet nejakym jinym hlasem, coz se promitlo do touhy zjistit to v kartach. Karty nic zvlastniho nepredpovedely, proste pokud se na ten vztah musis karet ptat, tak asi neco nehraje, a pokud neco nehraje, a presto se citis zamilovana, dost mozna te nekdo seredne manipuluje, a pokud te manipuluje, neni to laska a ublizi ti nakonec… Neni to zadne carodejnictvi, jen normalni pravdepodobnost. A to druhe? Rikat jen to, co si clovek preje slyset, to je dost snadne. Takze ti ve vsi vaznosti radim, nemrhej cas s kartarkou ani logrem, ale zamysli se sama, proc a co s ni chces vlastne resit, podivej se do vlastniho srdce i mysli, a myslim, ze na spravnou odpoved prijdes nejlepe sama.
Chapu, ze druha uzivatelka ma uzkost z predcasneho porodu, ale i to je situace, co se resi lecbou, ne kartami. Tezko komentkvat bez podrobnosti, ale jsem si skoro jista, ze kartarka proste hodi nahodne cislo padni komu padni, lepsi usetrit penize na vybavicku, protoze co ma se stat se stane, nic s tim neudelate tak jako tak, tudiz nevidim duvod to zjistovat.

• Citovat
  • Upravit
6792
6.9.13 00:05

Ahoj holky! potrebovala bych nekoho kdo by mi na dalku vylozil karty. Mam ted docela slozitou situaci. :roll: to bych vistak napsala do SZ. Budete tady nekdo tak hodny prosim? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.13 06:06

Ahoj ja si nechala vyložit u kartářky na dálku vestbamartina@seznam.cz sice se to platí ale můžeš se zeptat na co chceš to znamená několik otázek klidně vztahy peníze i zdraví to vše jsem si tam napsala a na vše mi odpovědela.

• Citovat
  • Upravit
368
20.9.13 13:09

Ahojky prosim nekoho kdo by mi mohl vylozit karty nebo rict co me ceka. s pritelem jsme spolu 4 roky jsme od sebe 16 let klape to zatim ale potrebuju vedet jestly nas vztah ma cenu jestly o me stoji a jestly budu v nejblizsi dobe mit mimco. pritel ma bohuzel financni problemy z drivejska. dekuji za odpoved nebo za radu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.10.13 10:50

Zdraví vás, dlouho jsem tu nebyla, rekonstruovali jmse dům, pak přišlo stěhování a vše co je sním spojeno a ani nemluvě o tom jakého rošťáka máme doma :)takže se moc omlovám že jsem neodpovídala na vzkazy. Na vaše dotazy odpovídám - karty stále vykládám, používám několik druhů Tarotových karet, také pak andělské i kouzelné delfíny a mořské víly. Svoje schopnosti se snažím stále rozšiřovat a tak se právě začínám učit poselství run :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
18.10.13 05:33

Ja taky moc te prosim byla bych ti hodne moc vdecna. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.10.13 18:14

Ahoj,