Umíte ležet na břiše?

727
14.3.24 09:07

Umite lezet na brise?

Ahoj. Jen by me zajimalo jestli jsem jen ja divna nebo to tak ma vic lidi. Kdyz si lehnu na bricho, podepiram se lokty a divam se dopredu tak hned dostanu takovy tlak do hlavy, jde to od patere az do hlavy, citim jak se to stupnuje a pak to v hlave tlaci par sekund ; usi zalehnou a v pravem mi to pulzuje, trochu toceni, takove neprijemne no. Vetsinou to potom prejde (kdyz dam hlavu na zem tak to prejde hned ) ;ale jako ze bych v takove pozici treba cetla knizku to ne, coz hodne lidi dela. Kdyz ale cvicim, treba kobru tak je to v pohode. Ma to nekdo taky tak? Je mozne, ze je to oder krcni patere? Dekuji :)

Příspěvek upraven 14.03.24 v 10:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
14.3.24 09:10

Mě nemám. Na břiše usínám každý večer. Moje oblíbená pozice na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
14.3.24 09:11

Nemám žádné tlaky v hlavě, ale nerada ležím na břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
14.3.24 09:19

Ráda usínám na břiše.
Nerada usínám na zádech.
Nemáš křivou páteř?

• Citovat
  • Upravit
727
14.3.24 09:23

@kocourGarfield ale leh mi nevadi, jen kdyz mam tu hlavu nahore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.3.24 09:44

Já ne brise lezim radši, než na zádech :D většinou i na brise spim :D ale číst mi na brise nejde, to mám pak moc zalomeny krk a za chvíli mě bolí krční pater :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adela802
14.3.24 09:56

Na břiše to je nejlepší, tlaky v hlave máš od krční páteře pokud ležíš na břiše a máš pozvedlou hlavu tak to je krční páteř včera jsem to měla taky

• Citovat
  • Upravit
727
14.3.24 10:00

@kocourGarfield no prave, ze nevim, proto se ptam. Ja uz to mam roky, ale proste jsem si na bricho nelehala protoze Mi to nedelalo dobre. Ale ted by me i zajimalo z ceho to je..m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
14.3.24 10:02

@Adela802 hmm, a jako jaky konkretni Problem? Tlaci to nejak na neco? Da se tomu nejak pomoct? Uz to mam leta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.3.24 10:06

Žádný tlak nemám. Ale na břicho si teda lehnu, když si chci číst a neusnout. Při čtení pravidelně usnu, když ležím na zádech. Už se mi tolikrát stalo, že knížka mi spadla na pusu, jak jsem zachrápla :mrgreen:. Takže čtení leda na břiše. Pak opalování a v bazénu se ráda válím na břichu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
14.3.24 10:10

@Kelsey to je fajn :) no ted jsem to zase zkusila, a jak ten tlak zmizi tak to je taky prijemne tak lezet. Jen nevim, jestli pokud mam opravdu Problem s krcni pateri tak jestli mam vubec tak lezet a ji vic zatezovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
14.3.24 10:12

No, tlaky v hlave nemam, ale je mi to uprimne taky neprijemne. Tlaci me zaludek?, zavazi mi prsa a kdyz zvednu hlavu, tak me bolu zada. Tuto pozici nevyhledavam. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8104
14.3.24 10:19
@Kelsey píše: Více

Knížka ještě dobrá, pokud to není Bílá velryba od Melvilla :) Já si takto dal párkrát do obličeje čtečkou :) Čtení na břiše je fajn, člověk se u toho krásně protáhne. Se čtečkou se čte dobře i na boku, na rozdíl od knížek. I když papír je papír, co si budeme povídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13916
14.3.24 10:33

Problem v krční páteři. Jindy se ti to určitě nedělá? Neblokuje se ti krk? Když krouzis hlavou 360 stupňů, děla to něco? Když se zaklonis vestoje (nebo raději vsedě)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
14.3.24 10:41

@Lily-of-the-valley delalo mi to ted v poslednich tydnech jak jsem vstala, taky takovy tlak a nekdy zatahlo i do rukou ;ale uz prestalo, myslim, ze to bylo od nemoci. Jinak ne, kdyz kroutim hlavou tak mi to jen v krku krupe. V sede kdyz se zaklonim tak to trochu tahne ale ne tak jako na tom brise…A ani necitim, ze bych mela Krk nejak ztuhly nebo okolni svaly, i kdyz doktorka mi na kontrole rekla, ze ztuhle mam dost, at si cvicim cviky na krcni pater…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí