Úmrtí s covidem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1892
24.11.21 12:50
@Sára 1 píše:
Zatím byl kolem mě klid a nikdo známý covid neměl. Během 2 týdnů se to ale neskutečně rozšířilo. Najednou má covid hodně lidí. Známá - v žádném případě se nenechám očkovat na rymicku - měla hrozný průběh, ale zvladla to doma. Jsou nemocní ale i ti, co jsou očkovani. Nemocných je více než loni, kdy žádné očkování nebylo. Proč??? Jak tohle jednou skončí? A skončí???

Neskončí..
A samozřejmě že jsou nemocní i očkování a dokonce mají těžký průběh.
A nejsou to ojedinělý případy, jsou jich mraky..

Je to divná doba a konec v nedohlednu, s očkováním i bez očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
24.11.21 13:02
@Mialina2 píše:
Země mají s vládami nasmlouvaný odběr vakcín. Vakcinam končí expirace koncem roku, proto teď nejspíš takový tlak na očkování. Moje blízká příbuzná pracuje ve zdravotnictví a nedávno viděla záznamy očkovaných lidí s daty, kdy byla podána první a druhá dávka. Bylo velmi časté, že člověk byl očkovaný pouhý den předtím, než vakcína vyexpirovala. Děje se to úplně běžně.

I při největší fantazii si neumím představit ta data o pacientech, kde je uvedena expirace vakcín.
Je to i můj obor a ještě jsem neviděla tento údaj. V záznamech je číslo šarže, aby bylo v případě problemu možno všechno dohledat. Ale nikde se to nepíše předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
24.11.21 13:42
@megginka300 píše:
Tak když si tvoris názor a zajímá tě to, tak nebude problém si to vyhledat a věnovat se tomu, ne?

Já na očko názor mám a zdroje taky, jelikož se tím dost zabývám a nejsem odpůrce očko jen tak z principu.

A samozřejmě že to nebude veřejné, vláda určitě není tak pitomá aby zveřejňovala takové věci..
Potřebují co nejvíce lidí aby jim věřilo, ne naopak :kytka:

Ze vetsinou diskuze skoro s kazdym odpurcem ockovani skonci tim, ze zadny relevantní zeroj neuvede. Nebo uvede, ale takovy, kde se jedna zase o subjektivní pocity. Tohle nema smysl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
24.11.21 13:46
@Ananas123456 píše:
Ze vetsinou diskuze skoro s kazdym odpurcem ockovani skonci tim, ze zadny relevantní zeroj neuvede. Nebo uvede, ale takovy, kde se jedna zase o subjektivní pocity. Tohle nema smysl :lol:

Jestlize se o něco zajímám a chci si udělat názor, tak si to vyhledam.

Coz ani tobě nebrání, ne?

Navíc příznivci očko jednají jen na základě co jim řekne vláda a takzvané stádové chování..vidí že se očkují ostatní, je to medializované, tak jdou taky.

A jestli je to vše pravda, je stejně nezajímá, protože v televizních novinách to řekli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
24.11.21 13:52
@megginka300 píše:

Navíc příznivci očko jednají jen na základě co jim řekne vláda a takzvané stádové chování..vidí že se očkují ostatní, je to medializované, tak jdou taky.

A jestli je to vše pravda, je stejně nezajímá, protože v televizních novinách to řekli ;)
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
24.11.21 13:52
@Ananas123456 píše: :lol: :lol: :lol:
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
24.11.21 13:55
@megginka300 píše:

A jestli je to vše pravda, je stejně nezajímá, protože v televizních novinách to řekli ;)

A nenapadlo tě, že na základě vzdělání a dosavadních životních zkušenosti vyhodnotil očkovaní jako nejlepší ochranu před Nemoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24167
24.11.21 13:58
@Ananas123456 píše:
Jak prosim vis, ze je to byznys?

Protože to četla na Fejsbůku sousedovic Máňa, která obsluhuje veřejný záchodky na hlavním nádraží… :pankac: 8) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetraKoň.
24.11.21 14:03
@Sára 1 píše:
Zatím byl kolem mě klid a nikdo známý covid neměl. Během 2 týdnů se to ale neskutečně rozšířilo. Najednou má covid hodně lidí. Známá - v žádném případě se nenechám očkovat na rymicku - měla hrozný průběh, ale zvladla to doma. Jsou nemocní ale i ti, co jsou očkovani. Nemocných je více než loni, kdy žádné očkování nebylo. Proč??? Jak tohle jednou skončí? A skončí???

Já si myslím, že ten nárůst je kombinací špatných opatření, nezodpovědnosti lidí, nakažlivější varianty covidu a roli může hrát i obecně horší psychika lidí. Za naprostou blbost považuji to, že očkovaní i v domácnosti s nakaženým nejdou na testy a do karantény do negativního PCR testu. Tak jako to bylo předtím, když nebylo dělení na očko/neočko. Ten nátlak na očkování dělá víc škody než užitku. Nebo se v zaměstnání nemusí testovat očkování, taky blbost. Ach jo. Takhle to fakt nikdy neskončí. Podotýkám, že nejsem odpůrce očkování, ale nevidím ho ani jako spásu.

• Citovat
  • Upravit
614
24.11.21 14:06
@PetraKoň. píše:
Já si myslím, že ten nárůst je kombinací špatných opatření, nezodpovědnosti lidí, nakažlivější varianty covidu a roli může hrát i obecně horší psychika lidí. Za naprostou blbost považuji to, že očkování i v domácnosti s nakaženým nejdou na testy a do karantény do negativního PCR testu. Tak jako to bylo předtím, když nebylo dělení na očko/neočko. Ten nátlak na očkování dělá víc škody než užitku. Nebo se v zaměstnání nemusí testovat očkování, taky blbost. Ach jo. Takhle to fakt nikdy neskončí. Podotýkám, že nejsem odpůrce očkování, ale nevidím ho ani jako spásu.

A jako spásu vidíš, že už se navždy budeme dokola testovat, s nikym se nestykat a chodit v rouškàch? Nebo máš na mysli nějakou jinou spásu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24167
24.11.21 14:08
@megginka300 píše:
Nakoupení x zbytečných vakcín a za každou cenu se jich snažit uplatnit je byznys..
A nejen to..

Někomu se covid moc hodil, vždyť co kvůli tomu lidí dostali na mizinu..

A teď hlásají že spása je v očkování..
Ale prd..

A kolik že vlastně ta vláda na očkování vydělala, když nakoupila vakcíny a lidi je dostávaj zadarmo… :nevim: Milion na jedný vakcíně… :nevim: Nebo ještě víc… :nevim: :nevim: :nevim: :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24167
24.11.21 14:15
@megginka300 píše:
Tak když si tvoris názor a zajímá tě to, tak nebude problém si to vyhledat a věnovat se tomu, ne?

Já na očko názor mám a zdroje taky, jelikož se tím dost zabývám a nejsem odpůrce očko jen tak z principu.

A samozřejmě že to nebude veřejné, vláda určitě není tak pitomá aby zveřejňovala takové věci..
Potřebují co nejvíce lidí aby jim věřilo, ne naopak :kytka:

Máš opravdu fundované názory a zřejmě mnohaletou managerskou praxi… Nějaká „země“ vyrábí vakcíny a má smlouvy s nějakými „vládami“… To hovoří za vše… :roll: :roll: :roll: 8) Já teda za poaledních 30 let nikdy nic nenakupoval od „země“, ale od výrobců či distributorů a nevím, že by výrobu k nám dovážených vakcín vlastnil nějaký stát, nebo s nimi obchodoval… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24167
24.11.21 14:20
@megginka300 píše:
**Jestlize se o něco zajímám a chci si udělat názor, tak si to vyhledam.

Coz ani tobě nebrání, ne?**

Je tu spousta méně inteligentních lidí, včetně mě, takže by od tebe bylo velmi laskavé, kdybys udělala něco pro dobro lidstva a podělila se s námi o zdroj informací, které bohužel nejsme schopni si sami vyhledat… :hug: :* 8)
Já ti zas na oplátku můžu sdělit jiné informace, z jiných oborů, ke kterým se možná zase ty nedostaneš… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetraKoň.
24.11.21 14:22
@VitHan
@VitHan píše:
A jako spásu vidíš, že už se navždy budeme dokola testovat, s nikym se nestykat a chodit v rouškàch? Nebo máš na mysli nějakou jinou spásu?

Ráda bych viděla světlo na konci covidového tunelu, ale nevidím. Nejpozitivnější zprávou, co jsem v tomto směru zaregistrovala byla, že v Japonsku delta umutovala sama sebe k smrti. Ale všeobecnou zodpovědnost považuji za základ. Používat roušku, kde je hodně lidí. Vydezinfikovat si ruce před vstupem do obchodu a při odchodu. Nechodit po kontaktu s nakaženým mezi lidi. Někde tady v diskuzi na emiminu to už zaznělo a já s tím souhlasím, že nezáleží jestli jsou lidi očko/neočko, ale jak se chovají. Jsem vděčná, že se mi covid vyhýbá. A to vedu skoro stejný život jako před covidem. Rouška apod. na veřejnosti mi nepřipadá jako strašné omezení.

• Citovat
  • Upravit
614
24.11.21 14:35

Světlo na konci tunelu je imunita. Takže promoreni nebo očkovaní. To se týká každého. Jen bych nerada, aby to trvalo mnoho let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí