Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@mado Nesouhlasím, ale respektuji tvuj nazor. Za pár let mohou nemocnice plnit právě očkování experimentalní vakcínou. To teď nikdo neví. Kdo se nechá očkovat, chraní sám sebe a je to v pořádku. Ale nechat se očkovat, abych chránila ostatní, když je stejně mohu nakazit, tak v tom smysl opravdu nevidím.
@megginka300 ano, protože to je zatím jediná cesta, jak z toho ven. Někdo sobecky dřepí a spekuluje, že se neví z dlouhodobého hlediska, ale většina lidí naštěstí není tak sebestředná a i přes rizika do očkování jde a tím zachraňuje i ty věčné pochybovače, co se vezou a samotní nic nedělají. Kdyby nebylo tolik naockovanych, jak by to tu teď asi vypadalo? Za to, že ti neočkovaní ještě můžou mudrovat, za to můžou děkovat té naočkované většině. Naočkuj se taky a nemusejí být další dávky pro nikoho, kromě ohrožených.
Lepší je dřepět na zadku a čekat, až co jiní.
@Olina95 Ano, nekdy zemřu a nevím kdy a na co. Nechci tady o tom polemizovat, covid jsem prodělala. Jinak děkuji za tvůj nazor, ten svůj si ponechám. ![]()
@Galateeia jaktože, pokud jsi naočkovaná, tak i v případě, že covid máš, tak můžeš nakazit okoli minimálně.
To jsou zas pitomé řeči, že chráníš jenom sebe. Chráníš i okolí, protože nevylučuješ tolik viru.
@mado píše:
@megginka300 ano, protože to je zatím jediná cesta, jak z toho ven. Někdo sobecky dřepí a spekuluje, že se neví z dlouhodobého hlediska, ale většina lidí naštěstí není tak sebestředná a i přes rizika do očkování jde a tím zachraňuje i ty věčné pochybovače, co se vezou a samotní nic nedělají. Kdyby nebylo tolik naockovanych, jak by to tu teď asi vypadalo? Za to, že ti neočkovaní ještě můžou mudrovat, za to můžou děkovat té naočkované většině. Naočkuj se taky a nemusejí být další dávky pro nikoho, kromě ohrožených.
Lepší je dřepět na zadku a čekat, až co jiní.
Nemyslim si že tohle je cesta.
A určitě si nemyslím že vládě jde o zdraví lidí, je to jen byznys a vtloukàní nesmyslů lidem do hlavy.
Očkovat se nenechám, děkuju.
Covid jsem měla, stejně jako chřipku.
S dovolením beru ten covid, u chřipky mnohem horší průběh.
Má babička je očkovaná a leží s dýchacím přístrojem.
Kamarádka očkovaná a má sakra těžký průběh..
Covid tu bude pořád a očkování nás nespasi, když spíš škodí nez by bylo k užitku.
@mado píše:
@Galateeia jaktože, pokud jsi naočkovaná, tak i v případě, že covid máš, tak můžeš nakazit okoli minimálně.
To jsou zas pitomé řeči, že chráníš jenom sebe. Chráníš i okolí, protože nevylučuješ tolik viru. [/citace/Minimálně jo a to jsi sebrala kde??
Očkovaný vir roznáší úplně stejně jako neockovany, v tom je to smutný.
@megginka300 píše:
Nemyslim si že tohle je cesta.A určitě si nemyslím že vládě jde o zdraví lidí, je to jen byznys a vtloukàní nesmyslů lidem do hlavy.
Očkovat se nenechám, děkuju.
Covid jsem měla, stejně jako chřipku.
S dovolením beru ten covid, u chřipky mnohem horší průběh.Má babička je očkovaná a leží s dýchacím přístrojem.
Kamarádka očkovaná a má sakra těžký průběh..
Covid tu bude pořád a očkování nás nespasi, když spíš škodí nez by bylo k užitku.
Jak prosim vis, ze je to byznys?
@Ananas123456 píše:
Prosím tě a ty si myslíš že vládě jde o zdraví lidí?
Vakcína měla být tečka za covidem, z jedné tečky už jsou pomalu čtyři a není konec teček..
To mi opravdu normální nepřijde.
A čísla nakažených..kapitola sama o sobě.
@megginka300 píše:
Prosím tě a ty si myslíš že vládě jde o zdraví lidí?Vakcína měla být tečka za covidem, z jedné tečky už jsou pomalu čtyři a není konec teček..
To mi opravdu normální nepřijde.
A čísla nakažených..kapitola sama o sobě.
Ja si nic nemyslim, jen se snazim sbirat podklady ze vsech stran a vsech nazoru a tvrzeni a udelat si svuj nazor. Tak me zajima, z ceho lidi cerpaji a nebo jsou to jen jejich domnenky.
@Ananas123456 píše:
Ja si nic nemyslim, jen se snazim sbirat podklady ze vsech stran a vsech nazoru a tvrzeni a udelat si svuj nazor. Tak me zajima, z ceho lidi cerpaji a nebo jsou to jen jejich domnenky.
Nakoupení x zbytečných vakcín a za každou cenu se jich snažit uplatnit je byznys..
A nejen to..
Někomu se covid moc hodil, vždyť co kvůli tomu lidí dostali na mizinu..
A teď hlásají že spása je v očkování..
Ale prd..
@Ananas123456 píše:
Země mají s vládami nasmlouvaný odběr vakcín. Vakcinam končí expirace koncem roku, proto teď nejspíš takový tlak na očkování. Moje blízká příbuzná pracuje ve zdravotnictví a nedávno viděla záznamy očkovaných lidí s daty, kdy byla podána první a druhá dávka. Bylo velmi časté, že člověk byl očkovaný pouhý den předtím, než vakcína vyexpirovala. Děje se to úplně běžně.
@megginka300 píše:
Nakoupení x zbytečných vakcín a za každou cenu se jich snažit uplatnit je byznys..
A nejen to..Někomu se covid moc hodil, vždyť co kvůli tomu lidí dostali na mizinu..
A teď hlásají že spása je v očkování..
Ale prd..
A ten zdroj odkud ty informace cerpas mi prosim posles?
@Mialina2 píše:
Země mají s vládami nasmlouvaný odběr vakcín. Vakcinam končí expirace koncem roku, proto teď nejspíš takový tlak na očkování. Moje blízká příbuzná pracuje ve zdravotnictví a nedávno viděla záznamy očkovaných lidí s daty, kdy byla podána první a druhá dávka. Bylo velmi časté, že člověk byl očkovaný pouhý den předtím, než vakcína vyexpirovala. Děje se to úplně běžně.
To je celkem bezny, ze se nejdriv spotrebuje to pred expiraci, i u ostatnich leku, jidla atd, na tom nevidim nic divneho. Odkud vis, ze to maji nasmlouvane? To se da nekde dohledat? Proc ty vakciny neprodaji do zemi, kde maji nedostatek?
@Ananas123456 píše:
A ten zdroj odkud ty informace cerpas mi prosim posles?
Tak když si tvoris názor a zajímá tě to, tak nebude problém si to vyhledat a věnovat se tomu, ne?
Já na očko názor mám a zdroje taky, jelikož se tím dost zabývám a nejsem odpůrce očko jen tak z principu.
A samozřejmě že to nebude veřejné, vláda určitě není tak pitomá aby zveřejňovala takové věci..
Potřebují co nejvíce lidí aby jim věřilo, ne naopak ![]()
Zatím byl kolem mě klid a nikdo známý covid neměl. Během 2 týdnů se to ale neskutečně rozšířilo. Najednou má covid hodně lidí. Známá - v žádném případě se nenechám očkovat na rymicku - měla hrozný průběh, ale zvladla to doma. Jsou nemocní ale i ti, co jsou očkovani. Nemocných je více než loni, kdy žádné očkování nebylo. Proč??? Jak tohle jednou skončí? A skončí???