Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Není jednodušší kontaktovat prodejce té skříňky a zeptat se ho, jaké umyvadlo z jeho sortimentu tam pasuje?
@annlady jednodušší by to bylo, ale výrobce skříňky umyvadla nemá
mají zrcadla, skříňky, sedačky, postele nebo přímo sety skříňky s umyvadlem ale umývadlo samotné ne
@Anonymní píše:
@annlady jednodušší by to bylo, ale výrobce skříňky umyvadla nemámají zrcadla, skříňky, sedačky, postele nebo přímo sety skříňky s umyvadlem ale umývadlo samotné ne
Tak se ho zeptej, jaké umyvadlo se na tu skříňku hodí, ne? Většinou je to u skříňky přímo uvedeno.
@annlady nebo teda umyvadla mají, ale jen ty klasické bez skříňky s nohou a ve větším rozměru než 60×45
@Anonymní píše:
@annlady jednodušší by to bylo, ale výrobce skříňky umyvadla nemámají zrcadla, skříňky, sedačky, postele nebo přímo sety skříňky s umyvadlem ale umývadlo samotné ne
eh, no tak snad ale ví, k jakým umyvadlům tu skříňku vyrábí, ne? Zcela jistě nevyrábí něco, k čemu se nehodí žádné umyvadlo
@Anonymní píše:
Ahoj, před tchýni jsme se zmínili že vybíráme umývadlo do nového domu a ona se ho rozhodla nám pořídit na vánoce. Poprvé něco objednávala z internetu a místo umyvadly teda objednala jen tu skříň pod něj(60×45cm) viděla ji na stránkách s umývadlem a nečetla, že je to skříňka. Skříňka je teda super, líbí se nám je i podsvícená a dost prostorná a protože si tchýně všechno bere osobně rozhodli jsme se, že si umývadlo koupíme sami a budeme dělat, že bylo k té skříní. Ona teda neví, že tam není. Koukala jsem na internet a přijdou mi všechny umavydla na stejný způsob.. chtěla jsme se teda zeptat těch, co tohle řešili a objednávali umývadlo a skříňku zvlášť, jak vybrat umyvadlo aby do skříňky pasovalo?
Tak to je tchýně docela střelec teda
a co to je za skříňku? My teda taky kupovali umyvadlo zvlášť, ale měli to na tom eshopu pohromadě
Tak předně je důležité napsat, zda je to skříňka i s horní deskou (viz 1.obrázek) - v tom případě potřebuješ umyvadlo na desku anebo bez (2.obrázek) a to pak bude větší oříšek vybrat vestavné umyvadlo, aby vám k té skříňce pasovalo. Napsala bych dotaz prodejci skříňky.
@vedma007 je to ten druhý typ skříňky.
myslela jsem si, že to bude kompilovanější, ale nečekala jsem že až tak.:lol:
@Anonymní píše:
@vedma007 je to ten druhý typ skříňky.myslela jsem si, že to bude kompilovanější, ale nečekala jsem že až tak.:lol:
Tak napiš, co to je konkrétně za skříňku, výrobce a kód výrobku.
@Anonymní píše:
@vedma007 je to ten druhý typ skříňky.myslela jsem si, že to bude kompilovanější, ale nečekala jsem že až tak.:lol:
Ono to AŽ ZA TAK komplikované není
Jen je potřeba skříňku dobře změřit a hledat odpovídající velikost umyvadla. U něj si pak ověřit, zda bude vyhovovat i na hloubku (aby se třeba pak nestalo, že umyvadlo bude moc hluboké a ty kvůli tomu neotevřeš šuplík, je třeba počítat i s prostorem na sifon). Hledej takové, které bude mít dostupné i technický nákres, aby sis ty rozměry ověřila, že ti budou pasovat. Nebo jestli si netroufnete, tak bych skříňku vyfotila pořádně změřila a zajela do nějakého koupelnového studia a tam si nechala poradit.
@vedma007 U skříňky se píše že vhodné umyvadlo je 60×45×14 (šxhxv) což žádné umyvadlo s výškou 14 nemůžu sehnat. Sehnala jsem s výškou 18🙄
@Anonymní píše:
@vedma007 U skříňky se píše že vhodné umyvadlo je 60×45×14 (šxhxv) což žádné umyvadlo s výškou 14 nemůžu sehnat. Sehnala jsem s výškou 18🙄
A napíšeš teda, co to je přesně za skříňku, nebo je to tajemství?
@Anonymní píše:
výšku 18 tam ale dát nemůžeš, to nebude fungovat
Nešla by ta skříňka vrátit? Jestli ne, tak bych se šla zeptat přímo do nějakého koupelnového studia, tam mají katalogy, a také by měli umět poradit
Ahoj, před tchýni jsme se zmínili že vybíráme umývadlo do nového domu a ona se ho rozhodla nám pořídit na vánoce. Poprvé něco objednávala z internetu a místo umyvadly teda objednala jen tu skříň pod něj
(60×45cm) viděla ji na stránkách s umývadlem a nečetla, že je to skříňka. Skříňka je teda super, líbí se nám je i podsvícená a dost prostorná a protože si tchýně všechno bere osobně rozhodli jsme se, že si umývadlo koupíme sami a budeme dělat, že bylo k té skříní. Ona teda neví, že tam není. Koukala jsem na internet a přijdou mi všechny umavydla na stejný způsob.. chtěla jsme se teda zeptat těch, co tohle řešili a objednávali umývadlo a skříňku zvlášť, jak vybrat umyvadlo aby do skříňky pasovalo?