Umyvadlo a skříň

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.12.21 10:09

Umyvadlo a skříň

Ahoj, před tchýni jsme se zmínili že vybíráme umývadlo do nového domu a ona se ho rozhodla nám pořídit na vánoce. Poprvé něco objednávala z internetu a místo umyvadly teda objednala jen tu skříň pod něj :mrgreen: (60×45cm) viděla ji na stránkách s umývadlem a nečetla, že je to skříňka. Skříňka je teda super, líbí se nám je i podsvícená a dost prostorná a protože si tchýně všechno bere osobně rozhodli jsme se, že si umývadlo koupíme sami a budeme dělat, že bylo k té skříní. Ona teda neví, že tam není. Koukala jsem na internet a přijdou mi všechny umavydla na stejný způsob.. chtěla jsme se teda zeptat těch, co tohle řešili a objednávali umývadlo a skříňku zvlášť, jak vybrat umyvadlo aby do skříňky pasovalo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3139
15.12.21 10:23

Není jednodušší kontaktovat prodejce té skříňky a zeptat se ho, jaké umyvadlo z jeho sortimentu tam pasuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.21 10:40

@annlady jednodušší by to bylo, ale výrobce skříňky umyvadla nemá :mrgreen: mají zrcadla, skříňky, sedačky, postele nebo přímo sety skříňky s umyvadlem ale umývadlo samotné ne

• Citovat
  • Upravit
79771
15.12.21 10:43
@Anonymní píše:
@annlady jednodušší by to bylo, ale výrobce skříňky umyvadla nemá :mrgreen: mají zrcadla, skříňky, sedačky, postele nebo přímo sety skříňky s umyvadlem ale umývadlo samotné ne

Tak se ho zeptej, jaké umyvadlo se na tu skříňku hodí, ne? Většinou je to u skříňky přímo uvedeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.21 10:44

@annlady nebo teda umyvadla mají, ale jen ty klasické bez skříňky s nohou a ve větším rozměru než 60×45

• Citovat
  • Upravit
3139
15.12.21 10:52
@Anonymní píše:
@annlady jednodušší by to bylo, ale výrobce skříňky umyvadla nemá :mrgreen: mají zrcadla, skříňky, sedačky, postele nebo přímo sety skříňky s umyvadlem ale umývadlo samotné ne

eh, no tak snad ale ví, k jakým umyvadlům tu skříňku vyrábí, ne? Zcela jistě nevyrábí něco, k čemu se nehodí žádné umyvadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
15.12.21 11:11
@Anonymní píše:
Ahoj, před tchýni jsme se zmínili že vybíráme umývadlo do nového domu a ona se ho rozhodla nám pořídit na vánoce. Poprvé něco objednávala z internetu a místo umyvadly teda objednala jen tu skříň pod něj :mrgreen: (60×45cm) viděla ji na stránkách s umývadlem a nečetla, že je to skříňka. Skříňka je teda super, líbí se nám je i podsvícená a dost prostorná a protože si tchýně všechno bere osobně rozhodli jsme se, že si umývadlo koupíme sami a budeme dělat, že bylo k té skříní. Ona teda neví, že tam není. Koukala jsem na internet a přijdou mi všechny umavydla na stejný způsob.. chtěla jsme se teda zeptat těch, co tohle řešili a objednávali umývadlo a skříňku zvlášť, jak vybrat umyvadlo aby do skříňky pasovalo?

Tak to je tchýně docela střelec teda :mrgreen: a co to je za skříňku? My teda taky kupovali umyvadlo zvlášť, ale měli to na tom eshopu pohromadě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
15.12.21 11:48

Tak předně je důležité napsat, zda je to skříňka i s horní deskou (viz 1.obrázek) - v tom případě potřebuješ umyvadlo na desku anebo bez (2.obrázek) a to pak bude větší oříšek vybrat vestavné umyvadlo, aby vám k té skříňce pasovalo. Napsala bych dotaz prodejci skříňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.21 12:09

@vedma007 je to ten druhý typ skříňky. :roll: myslela jsem si, že to bude kompilovanější, ale nečekala jsem že až tak.:lol:

• Citovat
  • Upravit
10461
15.12.21 12:23
@Anonymní píše:
@vedma007 je to ten druhý typ skříňky. :roll: myslela jsem si, že to bude kompilovanější, ale nečekala jsem že až tak.:lol:

Tak napiš, co to je konkrétně za skříňku, výrobce a kód výrobku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
15.12.21 12:24
@Anonymní píše:

Ono to AŽ ZA TAK komplikované není :mrgreen: Jen je potřeba skříňku dobře změřit a hledat odpovídající velikost umyvadla. U něj si pak ověřit, zda bude vyhovovat i na hloubku (aby se třeba pak nestalo, že umyvadlo bude moc hluboké a ty kvůli tomu neotevřeš šuplík, je třeba počítat i s prostorem na sifon). Hledej takové, které bude mít dostupné i technický nákres, aby sis ty rozměry ověřila, že ti budou pasovat. Nebo jestli si netroufnete, tak bych skříňku vyfotila pořádně změřila a zajela do nějakého koupelnového studia a tam si nechala poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.21 12:38

@vedma007 U skříňky se píše že vhodné umyvadlo je 60×45×14 (šxhxv) což žádné umyvadlo s výškou 14 nemůžu sehnat. Sehnala jsem s výškou 18🙄

• Citovat
  • Upravit
10461
15.12.21 12:41
@Anonymní píše:
@vedma007 U skříňky se píše že vhodné umyvadlo je 60×45×14 (šxhxv) což žádné umyvadlo s výškou 14 nemůžu sehnat. Sehnala jsem s výškou 18🙄

A napíšeš teda, co to je přesně za skříňku, nebo je to tajemství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
15.12.21 12:44
@Anonymní píše:

výšku 18 tam ale dát nemůžeš, to nebude fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.21 20:21

Nešla by ta skříňka vrátit? Jestli ne, tak bych se šla zeptat přímo do nějakého koupelnového studia, tam mají katalogy, a také by měli umět poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný