Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
jdu si pro radu. Dám sem foto nábytku do obýváku, který jsem si koupila a prosím o nápady a tipy, jakou barvou nabarvit zeď, která za tímto nábytkem bude. Jen ne bílou. Ta se mi k tomuto vůbec nelíbí. Podotýkám, že v obýváku mám tmavě šedou sedačku, malý koberec pod konferenčním stolkem v tlumené, tmavě zelené barvě s béžovým jemným vzorem. Na sedačce jsou polštářky tmavě zelené barvy. Teď mám tu zeď béžovou, ale ta s tím nábytkem úplně splývá. Takže to chce jinou. Ale jakou? ![]()
@Mandarinka Citronová Ta by byla hezká v případě, že by to byla velká místnost. Ale je malá. A chci protilehlé zdi stejné barvy. Tmavě zelená, za tmavě šedou sedačkou by vypadala blbě.
@Mandarinka Citronová píše:
A co tmavě zelenou? Hodně tmavou
Nee ![]()
Tak já nevím
tak nějaká fialová? Nebo je ten prostor tak malý že to musí být světle barvy? Co nějaká bledě zelenkavá, jen velmi jemný odstín
Jednoznačně šedozelená, úplně to vidím. Ale jen lehce pastelovou
https://www.mojelatky.cz/…a-d42580.htm
Je to sice látka, ale ten odstín je moje představa.
Napadá mě světlounce šedá, ale možná to v kombinaci s tmavě zelenou a tmavě šedou bude moc studené a temné, záleží na odstínu té zelené.
Tak bych přemýšlela o jiné barvě koberce + polštářů.
A co se místo místních chytraček zeptat lidí, co tam s tebou bydlej, na co by se chtěli koukat? Nebo aspoň někoho, kdo to viděl v celé kráse a má trochu vkus… i když k tomuhle „instantnímu“ nábytku je to asi stejně fuk.
@pannda Mohla byste mi dát nějaký odkaz nebo popsat blíže tu šedozelenou? Já si ji vůbec nedovedu představit. Zítra si mám jet nechat namíchat barvu, ale už vidím, jak v tom vzorníku budu tápat. ![]()
@Fuflík Tak nechali to na mně, ať to vyberu. Proč instantní nábytek? Každý holt nemá na masiv. A do malých prostor je ok, každému se líbí něco jiného.