Vánoční stromeček - barevné kombinace

168
13.12.21 07:34

Vánoční stromeček - barevné kombinace

Ahoj, jaké barevné kombinace budete mít na vánočním stromečku? Potřebuji se trochu inspirovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5185
13.12.21 07:43

Poslední 3 roky mám bílou s trochou stříbrné a pořád se nám hrozně líbí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
13.12.21 07:45

Několik let jsem měla červená/zlatá, teď bydlíme v bytě kde je kuchyň s obývákem v takovém „rustikálnějším“ stylu tak bude stromek hnědá(přírodní) a bílá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.12.21 07:52

Ja uz tretim rokem budu zdobit jen do bile barvy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
13.12.21 07:53

Uz nekokikatym rokem mame ciste bile ozdoby. Nemam rada preplacanost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
13.12.21 07:56

Máme barvy rádi, letos jedeme zelenou a měděnou, s troškou jiných barev na oživení (takové ty kouličky co musí být na stromě každý rok). Žárovky dáváme oboje, jak žluté (teplá bílá), tak barevné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
13.12.21 08:00

Rose gold

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.12.21 08:07

Bílá a zlatá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.12.21 08:08

Růžová, zlatá, fialková

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
13.12.21 08:11

Tyhle stromečky sladěné do jedné, dvou barev mi přijdou strašně umělé, vhodné někam do hotelu/firmy ale ne domů. Takže máme barevný mix a každý rok kupujeme na adventních trzích nějakou novou ozdobičku.

• Citovat
  • Upravit
871
13.12.21 08:19

Růžová, bílá, stříbrná. Strizlive. Nemám ráda preplacanost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
13.12.21 08:21
@Liberalissima píše:
Máme barvy rádi, letos jedeme zelenou a měděnou, s troškou jiných barev na oživení (takové ty kouličky co musí být na stromě každý rok). Žárovky dáváme oboje, jak žluté (teplá bílá), tak barevné.

Ladite kazdy rok do jine barvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
13.12.21 08:21

Jelikoz mam stale jen cervene banky, tak opet bude jen cerveny plus zluta (bila) svetylka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
13.12.21 08:22
@Snorlaxik píše:
Tyhle stromečky sladěné do jedné, dvou barev mi přijdou strašně umělé, vhodné někam do hotelu/firmy ale ne domů. Takže máme barevný mix a každý rok kupujeme na adventních trzích nějakou novou ozdobičku.

mne se hrozne libi oboji a jak jsme poridli dum, tak jsme se rozhodli, ze na chodbe u schodiste bude jeden stromek uz od adventu (americky styl, mame radi americke vanoce) a ten bude prave „sladeny“ a stromek v obyvaku bude tradicni cesky, zdobeny az 24.12. mismasem a barvickami.

Ono ma totiz fakt oboji neco do sebe. A ani ten mismas nevypada kycovite, kdyz na to clovek nenavesi stovky retezu a lamet.

Jinak letos jsem koupila takove ty staren „lucernicky“ na stromek, tak jsem zvedava jak to bude vypadat. Staly me pomalu ledvinu, tak doufam, ze budou mit uspech :lol:

Příspěvek upraven 13.12.21 v 09:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
13.12.21 08:25
@Ernais píše:
Ladite kazdy rok do jine barvy?

v podstate ano, ale s tim ze tam vzdy mame par tech zakladnich kouli co jsou v manzelove rodine desitky let, bez ohledu na barvy.

Letos jsem barvy velela ja a mam rada zemite, pristi rok si manzel zamluvil cerveno bile vanoce, to byla fuska vymyslet co sa tim aby to nevypadalo jak v rusku, ale nakonec jsem vymyslela, ze pridam trochu sede (to spis do svicnu a tak) a prirodnich ozdob a udelam z toho skandinavsky styl :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný