Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, jaké barevné kombinace budete mít na vánočním stromečku? Potřebuji se trochu inspirovat ![]()
Poslední 3 roky mám bílou s trochou stříbrné a pořád se nám hrozně líbí. ![]()
Několik let jsem měla červená/zlatá, teď bydlíme v bytě kde je kuchyň s obývákem v takovém „rustikálnějším“ stylu tak bude stromek hnědá(přírodní) a bílá…
Uz nekokikatym rokem mame ciste bile ozdoby. Nemam rada preplacanost.
Máme barvy rádi, letos jedeme zelenou a měděnou, s troškou jiných barev na oživení (takové ty kouličky co musí být na stromě každý rok). Žárovky dáváme oboje, jak žluté (teplá bílá), tak barevné.
Tyhle stromečky sladěné do jedné, dvou barev mi přijdou strašně umělé, vhodné někam do hotelu/firmy ale ne domů. Takže máme barevný mix a každý rok kupujeme na adventních trzích nějakou novou ozdobičku.
Růžová, bílá, stříbrná. Strizlive. Nemám ráda preplacanost.
@Liberalissima píše:
Máme barvy rádi, letos jedeme zelenou a měděnou, s troškou jiných barev na oživení (takové ty kouličky co musí být na stromě každý rok). Žárovky dáváme oboje, jak žluté (teplá bílá), tak barevné.
Ladite kazdy rok do jine barvy?
Jelikoz mam stale jen cervene banky, tak opet bude jen cerveny plus zluta (bila) svetylka. ![]()
@Snorlaxik píše:
Tyhle stromečky sladěné do jedné, dvou barev mi přijdou strašně umělé, vhodné někam do hotelu/firmy ale ne domů. Takže máme barevný mix a každý rok kupujeme na adventních trzích nějakou novou ozdobičku.
mne se hrozne libi oboji a jak jsme poridli dum, tak jsme se rozhodli, ze na chodbe u schodiste bude jeden stromek uz od adventu (americky styl, mame radi americke vanoce) a ten bude prave „sladeny“ a stromek v obyvaku bude tradicni cesky, zdobeny az 24.12. mismasem a barvickami.
Ono ma totiz fakt oboji neco do sebe. A ani ten mismas nevypada kycovite, kdyz na to clovek nenavesi stovky retezu a lamet.
Jinak letos jsem koupila takove ty staren „lucernicky“ na stromek, tak jsem zvedava jak to bude vypadat. Staly me pomalu ledvinu, tak doufam, ze budou mit uspech ![]()
Příspěvek upraven 13.12.21 v 09:28
@Ernais píše:
Ladite kazdy rok do jine barvy?
v podstate ano, ale s tim ze tam vzdy mame par tech zakladnich kouli co jsou v manzelove rodine desitky let, bez ohledu na barvy.
Letos jsem barvy velela ja a mam rada zemite, pristi rok si manzel zamluvil cerveno bile vanoce, to byla fuska vymyslet co sa tim aby to nevypadalo jak v rusku, ale nakonec jsem vymyslela, ze pridam trochu sede (to spis do svicnu a tak) a prirodnich ozdob a udelam z toho skandinavsky styl ![]()