Umývání nádobí bez myčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2916
16.7.16 22:37

umývání nádobí

Ahojky, chtěla bych se zeptat těch co namají myčku jakým zpusobem umývají nadobí? Já to dělala vždy takm že jsem si napustila dřez dala jar tam a na houbičku umyla a pak s jarem dala na linku všechny a pak vypustila dřez a pod tekoucí vodou umývala a naskládala na odkapávač, nyní to umývám pod tekouví vodou rovnou a přijde mi to rychlejší, zábavnější. Možná vtipné téma, ale tak nějak by mě to zajímalo jak to dělají ostatní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
233
16.7.16 22:38

Pod tekoucí vodou, ale zábavné mi to teda nepřijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
16.7.16 22:40

Já jsem si nádobí namočila a vypla vodu. Velkou část jsem namydlila jarem, potom opláchla a vodu zase vypla a namydlila další část. A tak dokola. ZLATÁ MYČKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
16.7.16 22:41

Pod tekouci, ale ta spotreba tam bude velka. Ale mam par kousku, kdybych mela nadobi vic, napustim si. Prave kvuli spotrebe vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
16.7.16 22:41

Mam mycku ale nektere veci stejne myju v drezu pod tekouci vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
16.7.16 22:44

Proto mam dvoudrez. Napustim vodu do obou. Podle mnozstvi nadobi. V jednom umyji, v druhem oplachnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
16.7.16 22:48

Ak rada umyvas pod tecucou vodou tak ti odporucam Ecover. Je to eco-bio cistit typu Jar/Pur & spol. Cisti tak isto ako ako klasicke umyvatka, dobre peni, ale ten peny sa da rychlejsie zbavit. Nezbankrotujes na vode :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
16.7.16 22:50

umývání nádobí

Od malička jsme měli doma myčku, byla jsem dokonce první na celé základní škole, kdo ji doma měl. Nyní je mi 28 a po 5,5 letech manželství, vlastní domácnosti a každodenního vaření, mám díky rekonstrukci domu konečně svoji myčku.
Mytí nádobí je pro mě nejhorší domácí prací, nesnáším mokré ruce na které se lepí všechen ten hnus z nádobí, takže jsem myla vždy pod tekoucí vodou. Teď samozřejmě myju taky sem tam něco, ale už toho není tolik.

Myčka je podle mě úžasný pomocník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.7.16 22:50

Mám mycku, tak už jen v dřezu vic oplachuju.
Ale plechy a větší věci umyvam stale ručně pod tekoucí a oplachuji.
Jinak bych napustila, umyla, oplachla, osusit/okapat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
16.7.16 22:51

Umývala jsem pod tekoucí vodou, napustit si vodu do dřezu a umývat v tom mi přišlo dost nechutné, kvůli různým zbytkům jídla a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
16.7.16 22:52
@RenattaSedla píše:
Od malička jsme měli doma myčku, byla jsem dokonce první na celé základní škole, kdo ji doma měl. Nyní je mi 28 a po 5,5 letech manželství, vlastní domácnosti a každodenního vaření, mám díky rekonstrukci domu konečně svoji myčku.
Mytí nádobí je pro mě nejhorší domácí prací, nesnáším mokré ruce na které se lepí všechen ten hnus z nádobí, takže jsem myla vždy pod tekoucí vodou. Teď samozřejmě myju taky sem tam něco, ale už toho není tolik.Myčka je podle mě úžasný pomocník.

JAk se zjistí, žes byla první na ZŠ s myčkou? Nerýpu, sem jen zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
16.7.16 23:06

Heh. Tak to budu asi za exota… Nadobi jsem kupila podle druhu, sklenice spolu, hrnky spolu atd. Potom jsem do cisteho zaspuntovaneho drezu postupne davala houbickou s jarem umyte sklenice, ty jsem oplachla a voda zustavala ve drezu, potom stejne hrnky, pak talire, pribory. Hrnce jsem umyla v nahromadene vode a oplachla pod tekouci vodou.

At zijou mycky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
16.7.16 23:07

myčka

Docela jednoduše, když k nám přišli spolužačky na návštěvu, byly z toho tak hotové, že se to druhý den hrozně rozkřiklo. A protože jsem chodila na školu církevní, kde všichni měli minimálně 3-4 sourozence ale myčku nikdo, hodně se to řešilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
16.7.16 23:28

Napustím dřez, dám tam jar a umyju, dle potřeby měním vodu :mrgreen: a těším se na myčku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
16.7.16 23:54
@Blondie66 píše:
Proto mam dvoudrez. Napustim vodu do obou. Podle mnozstvi nadobi. V jednom umyji, v druhem oplachnu. :)

na dvoudřezu bych trvala, kdybych neměla myčku… ale v jednom jar a do toho druhého by se to dávalo a oplachovalo pod tekoucí vodou, příjde mi to praktičtější, než umývat pak linku… ale system v jednom jarová voda a v druhým po chvíli taky a dál v tom máchat nádobí jsem něják moc nechápala… @onajeblond a pod tekoucí vodou to zábava je, a občas tak něco myju, nemít myčku, tahle „sranda“ by se nám doma prodražila… vlastně už se prodražila, v minulém bydlišti po tom, co jsem začla mýt nádobí já, tak stoupla spotřeba vody poměrně znatelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný