Poradna duly
Jana Čurdová
¨Marki,co nejakou hru??jaKlarce kupuju Fantoma stare Prahy,pamatuju si to jeste za nas a ta hra je luxusni......Jinak Klara dostane Lego-Rodinny domek,parfemek-detsky z Oriflamu,ted je v akci za 300,–,Polly Pocket-to je hit mezi temahle holkama v tomto veku a tesco je ted ma v akci.....Holky jsou stejne stary-skoro,tak treba poradim.jo a pokud nema karetni hru UNO,tak doporucuju,ta je vyborna,to jedeme turnaje na celej den.Vim,ze pises,ze si moc nehraje,ale takto se zabavite treba vsichni,ja se na toho Fantoma treba fakt tesim ![]()
Jé fantoma staré Prahy jsem měli taky jako děcka…
Dolky díky za tipy a prosím dalšííí
![]()
Ono doma je sama a matka si s ní hrát nebude. Je právě zvyklá zabavit se sama
Hry hrajou akorát tady s Kity a když se dostanu, tak i se mnou…
Problém je v tom, že jsme ji přede 5 měs pořádně doma neměla a jí o ní prakticky nic nevím a Libor za posledních několik let taky ne
![]()
Ahoj holky.
Jéé,vy už řešíte vánoce! no,ono to uteče jako nic,to je fakt.za pár týdnů začneme péct… no to teda nevím jak to s tím malým štourou letos upeču,páč včera jsem dělala koprovku a knedlíky a vykrámoval mi půl kuchyně a přilehlé okolí. ![]()
Asi povečerech,jako každý rok,když jsem v práci ![]()
Stejně to nebudu přehánět.
Dárky malýmu,to je radost,něco vyberem,už mám houkací mašinku co se do ní vkládají různé tvary,měli to na jaře v Tchibu.
Velkým klukům asi drogerku,jim už nejde nic koupit ![]()
Jo a Markit-nebavilo by Ivu navlíkání těch malých korálků? to dělá neteřinka,různě zvířátka,náramky,náušnice…
koupit jí nějakou sadu a pak si může dokupovat nebo vy.jestli má šikovný ručičky…
ahoj holky
tak mi zítra jedem dom.
a máme novinku: jiřík má venku druhej zoubek — pravou dolní jedničku takže nakonec předběhl tu horní 2 ta je vidět ale ještě tam ma povlak dasnicky.
hračky do vody:jiřík má gumové zvířátka docela dost a parníček s kterým si hraje asi nejvíc.k vánocům mám pro něho doma do vody od FP myslím že teď by ještě nechápal že musí kelímkem přelít vodu do zvířátka aby se točil mlýnek takže to dostane k vánocům to by už pochopi mohl.
pak dostane telefon od FP,odrážedlo,včelího kamaráda se mu moc líbí jak zpívá písničky.mám obědnané knížky od disney tak ty taky dostane a batůžek mu schovám k 1 narozeninám a naplním ho nějakýma dobrůtkama
a dostane 1OO ks balonku do bazenků tatrovku .jsme si to tak nějak rodělili kdo co koupí a nějaké oblečení.a ja si koupím pumpičku aby jsme nafoukli byt
![]()
jiřík je tady na venkově hodnoučkej akorát by mohl spinkat v noci ale to budou asi ty zoubky má nateklé celé horní patro chudák malinkej
![]()
kikina2004 píše:
mluvici hrnec od FP
Holky, pls, copa plká ten hrnec? Reaguje na vhození kostičky nebo na co? Vím jak vypadá, ale netuším, co umí. Díky ![]()
Ahoj holky, kde jste?
Asi jste si užívaly posledního slunečného dne, co? Jako my
.
Včera jsem zkoušela tu jáhelnou kaši a dostala jsem košem. Mája ji ochutnala, zakabonila se a odmítala cokoliv jiného. I tu zeleninovou polévku, kterou předtím několikrát snědla s chutí. Takže po koupání jsem jí udělala obvyklou rýžovou kaši, aby se mi v noci nebudila hlady. Vstávaly jsme opět „jen“ třikrát.
Dneska jsem kaši zkusila znovu. Jednak vím, že některé děti potřebují novou chuť ochutnat několikrát, než ji vezmou na milost, a jednak jsem koupila banány na ochucení. A ejhle, baštila a ochotně otevírala pusinku. Snědla všechno, co jsem připravila.
Tak teď jen doufám, že v noci nebude nějaký problém. Po koupání jsem jí udělala poloviční dávku rýžové kaše - je na ni zvyklá, tak jsem nechtěla kaši odbourat najednou, aby usnula.
A opět se mi povedl výborný celozrnný švestkový koláč. Manžel je na tréninku a přijde v noci, tak doufám, že ráno zbyde aspoň kousek na snídani
.
hkac super
me taky Lili dlouho kasi nechtela ![]()
Jak delas ten celozrny kolac?
Heli - super
Máš fajn, že ti jí banány. To je zatím jediné jídlo, které Katka nevezme v žádné formě
bestie
![]()
MI Katka taky zatím nechce kaši jinak než z flašky. ale střídám nebo míchám různé. Nechtěla mi jáhlovou a mi se nechtěla vyhodit, tak jsem jí to do flašky míchala s rýžovou
A teď tak má 3 zrnnou. Ono to tyhle kaše hooodně zahustí a hodně zasytí.
Katy - nějak jsme to zakřikly s tím nočním krmením. Tu 1 noc spala celou v kuse, včera už chtěla flašku ve 23 a pak spala až do rána a dneska si dala 250 řídké kaše ve 2 ráno.
Včera jsem se nedostala na PC, zatím je v provozu jen 1, dopoledne jsme byla ve městě a vlastně jsem přišla domů o půl 4, stejně jako Kity a tím to skončilo. Fakt nemám nervy se tu s ní střídat… grrrrr
![]()
Hani,co ja vim,tak pri vhozeni prislusneho tvaru do dourky rekne bud nazev tvaru nebo cisla,ktere u toho je,zpiva pisnicky......
Ach jo.
Mě jebne, už toho mám fakt dost
:@
2 měsíc bez alimentů , ex skončil před měsícem v minulé práci a ještě má tu drzost mi říct, ať u zaměstnavatele, kterž je minulý pořádám o stážení alimentů z platu.
A extchýněmi ještě řekne,ž e jsme si měly rozmyslet s kým máme děcka.. sakra moc dobře ví, že Kity je nehoda a v 18 člověk neví, co za zmetka z něj bude
![]()
Asi fakt podám trestní oznámení… ať jde sedět, když si nadělal dluhy + troje alimenty hajzl.
Ahojte, jsem tu vcelku nová, v pondělí moje malá oslavila 8 měsíců-naše první dítě a první vnouče, takže si dokážete představit, že má úplně všechno.Akorát doktorka mi na prohlídce řekla, že bych měla jít sní na rehabku, že ještě sama nesedí a nelozí.Myslíte, že mám jít?Jak jsou na tom vaše mimi.My se plazíme, převracíme a začínáme žvatlat.Když ji dám do chodítka tak řádí po celém baráku.
Ahoj Imez - vítám tě mezi námu maminko únorátka
![]()
určitě si s náma popovídáš, radíme si mezi sebou i s vývojem mrňat, i s jídlem a problémy s dětmi i v životě.
přeji ti, ať se ti s náma líbí a získáš rady a názory na svá trápení. ![]()
Kačenka sice pevně sedí už několik měsíců, plazí se rychlostí blesku, ale po 4 ani omylem, zvedá se na nohy. Dle dr i když nelozí je téměř 2 měsíce dopředu.
Slabiky určitě neumí, sotva pořádně začíná žbleptat. Nějaké paci paci… ?? první pokusy, jinak většinou jem mává rukama…
Uvidíš jsou slabikující děti, které jsou asi stejně pohyblivé jako to tvoje, ne-li míň…
Malá je naprosto normální a nijak extra se nevymyká.
imez-vítej ![]()
Ahoj holky.
Ted mi konečně usnul-uf
Sice jsem myslela,že vydrží až do kočáru a pujdu v klidu odvolit a bude chrnět,ale to neva,tak si ho vezmu sebou dovnitř za plentu,to snad nikomu vadit nebude mimino ![]()
Taky se dnes pěkne hrcnul,má teda bouli jak Brno! nejdřív jsem chtěla letet k doktorovi,ale nebylo potřeba.
Markit-já bych šla normálně na policii. Co s takovým zmetkem…o děti se povětšinou ani nezajímaj,mají zaplatit jen blbý peníze a i to je pro ně potíž. ![]()
Já jsem to před lety takhle udělala.Dostal podmínku a od tý doby nebylo ani zpoždění,měl strach,na podruhý by šel sedět.A to se nikomu nechce.Je to teda nápor na nervy,že jdeš někoho udat,teda já jsem to tak měla u sebe,ale nakonec to nejsou tvoje peníze ale Kristýnky.
Přeji pevné nervy ![]()