Poradna duly
Jana Čurdová
HOlky, pijí vám dítka z různých pítek? Radeček pije z pítka od aventu (gumové, měkké) a manžel dneska od známých dostal hrneček Nuby, což je tuším silikonové pítko (že?). Já su teď u našich, takže nemám možnost to hned vyzkoušet, ale su zvědavá, co tomu řekne. Chcu zkusit mu z toho dát i mlíko, protože flašu už odmítá a došli jsme tak daleko, že jsem mu nevypité UM dávala i lžičkou
Otroka mu jinak nedělám, ale chtěla bych, aby toho mlíka pil co nejvíc. Zajímavý, že z flaše část vypil a když ji odmítl, tak zbytek z té lžičky v pohodě „dojedl“ ![]()
Vítám Imez. Na doktorku se vyprdni. Zatím bych nevyšilovala. Synovec začal lést v roce a v roce a půl chodit. Každý dítě je jiný. Lála do 9. měsíců nedělala vůbec nic, maximálně se otočila na bříško a najednou lezla, za měsíc stála a za další měsíc chodila. Prostě si to zaříděj podle sebe. Na rehabce bude akorát brečet a budete se stresovat oba.
U nás noviky. Ráďa leze, kleká si a stoupá si, všechno během jednoho dne. Celkem peklíčko, ale aspoň už tolik neřve, je zaměstnanej sám sebou. Zuby máme 4 a další jsou na cestě. Dneska vůbec nechtěl jíst, dostala jsem do něj akorát 2× 210 ml mlíka a a si 400ml čaje, všechno plyval a furt prsty v puse. Tak snad to jsou jenom zuby. A doufám že v noci bude spát a ne se budit hlady.
Ráno jdeme na farmářský trhy, udělám si zásoby do mrazáku na zimu. A odpoledne jdu do porodnice, kamarádce se včera narodila holčička. Už se moc těším jak bude vypadat. Kamarádka je napůl černoška a malou má s bělochem, to bude krásná barvička ![]()
Jo flašku si drží sám, ale musím mu jí dát vyloženě do ruky a odejít, jinak by se nechal obsloužit. Chlap - lenoch ![]()
Na všechno mám klasický flašky s dudlikem. Pítko mu dám až později, až bude hrozit věčný polejvání se.
Zuzi - ty mě ale fakt poslední dobou sereš
![]()
gratulka. je to čipera v 1 dni
![]()
Imez - KAQčka je taky nějaký ten měsíc na UM a v noci pije kolme půlnoci a pak mezi 5 - 7 ráno znova
Hani - z Nubiho mi pít nechce… jen z flašky, ale teď mám 1 pítko na flašce a z toho pije OK… jen mám zatím vyndanou tu tvrdou vložku. Nahoře jsou 4 velké dírky.
http://www.mambaby.com/…2b9f3edb.jpg,
Teda Lochnes!! Ráďa je borec ![]()
Marki, na tohle pítko MAM jsem se taky koukala, ale říkala jsem si, že je to skoro jako klasická flaška, jen to víc teče. Chtěla jsem, aby toho už neměl plnou pusu, tak jsem mu dala to malé pítko. No, uvidím, v neděli zkusím ten nový Nuby a buď to po mě hodí nebo ho vezme ![]()
Dobré ráno. ![]()
Tak u nás to dneska stojí za houby. Manžel odjel na Petřin na nějakou akci se šermem, počasí nicmoc, takže za ním spíš nepojedem. Mája protiva, vstávala už v půl 7 (a to dneska Anežka výjimečně spala dlouho, ovšem večer usnula zas až po 22.h, takže já vyspaná nejsem ani trochu - v noci vstávání 4×). Anežka neposlouchá a odmlouvá, je zklamaná, že tatínek je pryč a ona nemohla s ním. Takže já jsem ráno udělala trochu dusno, ale bylo mi to prd platný
.
Mája ten hrníček s pítkem (Nuby, ale z DMka) dlouho odmítala. Ale vytrvala jsem a teď už z něj pije čistou vodu (i dva hrníčky za den). Nejdřív jsem ji naučila pít šťávu (jablečný džus Babylove s vodou 1:1) z lahvičky s dudlíkem, pak jsem totéž zkoušela z toho hrníčku a postupně jsem ubíráním šťávy přešla na tu samotnou vodu. Jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží. Přes den se snažím co nejvíc kojit, ale Mája to trochu bojkotuje a ne vždycky si vezme. A tak radši občas odstříkám.
Ahoj holky.
Lochnes-teda,šikula velikej!
To je právě ono,proč se vůůůbec nemá cenu nervovat a srovnávat,oni nám na to pečou
a pak umí vše najednou ![]()
Na dnešek se Štěpánek 2× vzbudil,což neznám od 5týdnů.
Ale neplakal,postavil se v postýlce a začal výskat,jako ,že kde ste,já si chci hrát
ani hlad neměl,sice jsem do něj dostala pokaždé 90ml ale pil jak z donucení…tak nevím,co je to zas za novinky…
hanah.cz píše:hkac píše:Tak na to už se moooooc těším!!!!!
A jak říká moje kamarádka - za pár let to budem vytahovat v poledne z postele.
![]()
Jo tak to je svatá pravda,ale taky to není ůplný bájo.já se vařila s obědem,pánové vstali po poledni,jíst oběd nechtěli,že ted vstali…
tak si vzali snídani jinou a obědvali tak po 16h.Pak už jsem oběd na obědovej čas ani nevařila,ale to sme měli hlad zase my…a to nemluvím o tom,že když se chtělo někam jet…no je to s nima zajímavý v každém věku… ![]()
Ahojky holky
tak dneska noc luxus buď mi někdo vyměnil dítko nebo se moc na vesnici nadýchal čerstvého vzduchu spinkal od 20:30 do 8:11
po dlouuuhhhééé době v noci bez probuzení ani jídlo ani pití ani dudu akorát mi 3krát pípal monitor
ale tbyllo to tím že jiřík z něho slezl vždy byl namačklej v rohu postýlky ale jeho to nevzbudilo
a jedna dovolenková foto jak jiřík tleská labutěnkám
My jsme trochu jinde než ostatní - raduju se z prvního postavení se na všechny čtyři ![]()