Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6552
18.10.10 10:05

Ivoko,Calgel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
18.10.10 10:07
kikina2004 píše:
Ivoko,Calgel

díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.10.10 11:11

To je dobré vědět, my taky na zoubky teprve čekáme tak aspoň vím dopředu.

Naše malá začala lézt po kolínkách a nejraději by všechno zkoumala. Nejvíc jí baví na posteli válet sudy. To začala dělat o víkendu s taťkou a taky začali Berany berany… Duc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.10.10 11:17

právě jsem se vrátila z Policie. Jsem nepříčetná. v Tomto státě opravdu nemají zastání matky zmetků, co neplatí :@

Bohužel aby to mohlo jíz k soudu, nesmí platit v kuse minimálně 4 měs. stačí, aby během té doby dal něco - i kdyby to nebyla ani celá měsíční částka a už na něj právníé systém nemůže a dluhy můžou narůstat takhle do aleluja… ;( :pocitac: :cert: :cert: :cert: :cert:

v pátek mi přišla objednaná autosedačky s odřenou konstrukcí… :( byla jsem vzteklá… a teď mám 3 možnosti
buď ji vrátím a vrátí mi peníze (ale pochybuji, že dvojí poštovné)
nebo ji vrátím a pošlou mi jinou barevně
nebo mi vrátí 50% ceny.....

http://im9.cz/…14a54068.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
18.10.10 11:51

Markit-to je fakt hrozný.To ti pak může 3 měsíce za sebou poslat 100,– kč že víc nemá a čtvrtý měsíc zaplatit správně a nikdo za něj nemůže???? to bys pak mohla mít do roka jen tak troje alimenty :cert:
 hnus.

Hele s tou autosedačkou-tu bych vrátila a poštovného nelitovala. Je prokázaný,že i když bouraš rychlostí 10km/h což je fakt tukanec při parkování tak se můžou na sedačce udělat micro trhlinky který pak při větším nárazu udělají paseku,správně by se měla vyměnit.Ta sedačka je prostě už ted nefunkční,páč podle toho,že je odřená tak s ní musel někdo praštit nebo mu upadnout,a do toho bych teda nešla,to si můžeš vzít sedačku rovnou bez průkazu původu za pár šupů odkudkoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.10.10 12:01

Ivon - stačí, když mi jednou za 4 měsíca dá třeba 100,– a nemůžou na něj :(

A u sedačky jde jen o škrábance na laku konstrukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
18.10.10 12:04

tak to jo,to by mělo být v pohodě. ty alíky teda fakt hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.10.10 12:07

Je vidět, že to někdo táhnul v pytli, co to v něm bylo zabalené po zemi… odřený pytel a kontrukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
18.10.10 14:35

markit, ja bych si nechala pulku vratit…

o tech alimentech jsem tu uz slysela v tv, myslim v obcanskem judu nebo cernych ovcich… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.10.10 16:27

Endy - taky že jo, půlku mi vrátí, sedačka mi zůstane… a ještě je paráda to, že ji mám za cenu z velkoskladu. Na e-shopech se prodává 3× dráž!!! Opravdu 3 x dráž než ji mám já.
Pokud mi opravdu vrátí co slíbili. vyjde mě ta sedačka na 500,– :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.10.10 16:28

ivoko ---no jo dneska jsem na to taky koukala 8-o tu deku ještě jsem viděla na pěší zóně ale nelíbila se mi ta barva byla taková béžová takový ,,vyblitá,,mi přišla

markit – taky bych si asi nechala půlku vrátit

dneska jsem kupila jiříkovy mašinku tomáše blikácí a vydavajíci zvuk jezdící na baterky po narazu se obrátí a jede dál a taky se mu to líbí takže ho to dlouho zabavilo když to honil :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.10.10 17:37

Markit - taky bych si nechala vrátit půlku a když by ti sedačka zůstala a je opravdu jen poškrábaná konstrukce tak na tom budeš dobře . Jsou to pacholci… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.10.10 18:22

Ach jo, Katka si udělala včera totální bordel v režimu a nějak se ho drží. Místo dopoledních 30 min z toho byly dneska 3,5 hod 10:30 - 14 a odpoledne nespí kolem 18 je protivná, u kaše usínala a te%D rajzuje v pelíšku. aspoň že neřve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.10.10 19:51

Ty bláho 3,5 hodiny to malá nespala ani nepamatuju. Tak ji zkus dopoledne vzbudit , sice bude třeba trochu protiva, ale pak ji dáš odpoleden a vrátí se do svých kolejí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
18.10.10 20:31

No, rozhozenej režim je na pytel. To ona dospávala tu noční pauzu. Taky by mě to nakrklo, protože pak nevíš, co kdy bude apod. :zed: Jenže oni cvrci si holt někdy dělají co chtějí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí