Poradna duly
Jana Čurdová
To je dobré vědět, my taky na zoubky teprve čekáme tak aspoň vím dopředu.
Naše malá začala lézt po kolínkách a nejraději by všechno zkoumala. Nejvíc jí baví na posteli válet sudy. To začala dělat o víkendu s taťkou a taky začali Berany berany… Duc ![]()
právě jsem se vrátila z Policie. Jsem nepříčetná. v Tomto státě opravdu nemají zastání matky zmetků, co neplatí :@
Bohužel aby to mohlo jíz k soudu, nesmí platit v kuse minimálně 4 měs. stačí, aby během té doby dal něco - i kdyby to nebyla ani celá měsíční částka a už na něj právníé systém nemůže a dluhy můžou narůstat takhle do aleluja… ;(
![]()
Markit-to je fakt hrozný.To ti pak může 3 měsíce za sebou poslat 100,– kč že víc nemá a čtvrtý měsíc zaplatit správně a nikdo za něj nemůže???? to bys pak mohla mít do roka jen tak troje alimenty ![]()
hnus.
Hele s tou autosedačkou-tu bych vrátila a poštovného nelitovala. Je prokázaný,že i když bouraš rychlostí 10km/h což je fakt tukanec při parkování tak se můžou na sedačce udělat micro trhlinky který pak při větším nárazu udělají paseku,správně by se měla vyměnit.Ta sedačka je prostě už ted nefunkční,páč podle toho,že je odřená tak s ní musel někdo praštit nebo mu upadnout,a do toho bych teda nešla,to si můžeš vzít sedačku rovnou bez průkazu původu za pár šupů odkudkoliv…
Ivon - stačí, když mi jednou za 4 měsíca dá třeba 100,– a nemůžou na něj ![]()
A u sedačky jde jen o škrábance na laku konstrukce.
tak to jo,to by mělo být v pohodě. ty alíky teda fakt hnus.
Je vidět, že to někdo táhnul v pytli, co to v něm bylo zabalené po zemi… odřený pytel a kontrukce.
markit, ja bych si nechala pulku vratit…
o tech alimentech jsem tu uz slysela v tv, myslim v obcanskem judu nebo cernych ovcich… ![]()
Endy - taky že jo, půlku mi vrátí, sedačka mi zůstane… a ještě je paráda to, že ji mám za cenu z velkoskladu. Na e-shopech se prodává 3× dráž!!! Opravdu 3 x dráž než ji mám já.
Pokud mi opravdu vrátí co slíbili. vyjde mě ta sedačka na 500,– ![]()
ivoko ---no jo dneska jsem na to taky koukala
tu deku ještě jsem viděla na pěší zóně ale nelíbila se mi ta barva byla taková béžová takový ,,vyblitá,,mi přišla
markit – taky bych si asi nechala půlku vrátit
dneska jsem kupila jiříkovy mašinku tomáše blikácí a vydavajíci zvuk jezdící na baterky po narazu se obrátí a jede dál a taky se mu to líbí takže ho to dlouho zabavilo když to honil
![]()
Markit - taky bych si nechala vrátit půlku a když by ti sedačka zůstala a je opravdu jen poškrábaná konstrukce tak na tom budeš dobře . Jsou to pacholci… ![]()
Ach jo, Katka si udělala včera totální bordel v režimu a nějak se ho drží. Místo dopoledních 30 min z toho byly dneska 3,5 hod 10:30 - 14 a odpoledne nespí kolem 18 je protivná, u kaše usínala a te%D rajzuje v pelíšku. aspoň že neřve.
Ty bláho 3,5 hodiny to malá nespala ani nepamatuju. Tak ji zkus dopoledne vzbudit , sice bude třeba trochu protiva, ale pak ji dáš odpoleden a vrátí se do svých kolejí ![]()
No, rozhozenej režim je na pytel. To ona dospávala tu noční pauzu. Taky by mě to nakrklo, protože pak nevíš, co kdy bude apod.
Jenže oni cvrci si holt někdy dělají co chtějí ![]()