Poradna duly
Jana Čurdová
hkac-gratulace! Maruška taky bude možná z těch,co překvapí najednou skokem… ![]()
Koukala jsem,že máš na zemi korek…můžu se tě zeptat,jak si s ním spokojená? mě se to líbí,že to není tvrdý jak plovoučka a je to přírodní,ale trochu se bojím,jestli se časem nedrolí a vůbec jak je to třeba se škrábanci,když pak mládě bude jezdit 20h denně a autíčky po kolenou ![]()
Ivoka píše:
hkac-gratulace! Maruška taky bude možná z těch,co překvapí najednou skokem…
Koukala jsem,že máš na zemi korek…můžu se tě zeptat,jak si s ním spokojená? mě se to líbí,že to není tvrdý jak plovoučka a je to přírodní,ale trochu se bojím,jestli se časem nedrolí a vůbec jak je to třeba se škrábanci,když pak mládě bude jezdit 20h denně a autíčky po kolenou
Tak toho se nebojím, že překvapí skokem
. Zatím jde v ségřiných stopách a ta mezi rychlíky nepatřila
.
S korkem jsem spokojená moc. Neznala jsem ho, tady už byl. Je navoskovaný (nebo nalakovaný
), je tu už minimálně 10 let a drolí se jen pod zašupovačkami tam, kde se přes něj přejíždí. Normálně ho vytírám, někde se trochu jakoby odlepuje od zemi růžek (jsou to jednotlivé čtverce 30×30cm), ale ničemu to nevadí. A ty čtverce jsme hodně využili při stěhování - dobře se rozvrhuje nábytek
. Oproti plovoučce vidím jako největší plus to, že když na zem něco spadne, nedělá to takový rámus, což v paneláku je problém velký. Pak taky není tak studený (ale jako koberec to není) a líp se udržuje - sice se musí často vysávat nebo zametat, ale v koberci se ten prach taky drží, jen není vidět). Přijde mi to hodně srovnatelné s linem, jen to líp vypadá
.
Dobré ranko,
Kačka dneska spala v kuse 20:30 - 7:30 ![]()
Heli, tak to je super.. tohle mi Katka neudělá.
na Kolenou se neudrží, rozjedou se jí a sedne do žabky.
Starší holky asi uškrtím a Libču taky.. má zítra narozky a dneska přijdou jeho rodiče… hmmm dověděla jsem se to včera večer… grrrrr ![]()
hkac-dík
Já právě ty čtverce znám,mám doma asi 4ks (ani nevím,kde se to tu vzalo) tak jsem si říkala,že to musí být dobrý,jen neznám nikoho,kdo to má v reálu a řekne ti co a jak,to ti v krámě neřeknou právě ty praktický každodenní věci ![]()
my máme hodně lino a v kuchyni dlažbu, v pokojích koberce.Ty koberce chci právě zrušit…ještě uvažuju o marmoleu,ale taky nemám zkušenost.vychází teda taky různě draze…
Máme teda starej barák,tak zas ty koberce jsou teplejší,ale co v nich se všechno drží,to mi vadí čím,dál víc…
Ahojte,
jdu vás jen pozdravit a pogratulovat vašim mimiskům. Toho nového zase umí
Fotečky tak krásné.
Hkac-Lůci spinká na boku, tváří k polštáři a nožku přes něj.
Takovou roznožku měla vždycky v kočárku, když jsme nejezdili v zavince.Obě šlapky venku. ![]()
My už nelezeme jako Meresjev, ale přitahuje kolínka pod sebe. Ale po čtyřech to zatím není, ale na kolínkách když je na místě péruje.
Teď máme teplotu a od včerejška srážíme včera odpol. a večer 38 poodeč.Myslím si, že ten paralenový čipek vytlačila ven, protože měla v plínce ne nakakáno, ale poprděno. Tak jsme na sirupu, ten aspon dá.
Naštěstí tu mám Hanku-babi a jela s Honzíkem na chatu,kde si přihřejí polévku, zajdou na houby a večer se vrátí. Nedovedu si představit, že bych měla víkend s Honzíkem trávit doma.
To by mě kleplo¨a musela bych volat Chocholouška ![]()
podlaha-známá strašně pochvalovala marmoleum. Plovoučka i lino je studené.Korek-má známá nedoporučovala, že ikdyž se nalakuje, postupem času má vyšlapané cestičky. Na marmoleum tady na emimi už proběhla nějaká diskuze zkuste pohledat.Diskuze bude hodně stará.
Máme v kuchyni plovoučku, v předsíni, kde je velký prostor a koupelně máme vyhřívanou dlažbu a zbytek koberce. Už jsem přemýšlela o robotovi, který jezdí sám a vysává. Ještě počkám až ceny trochu spadnou,jako u každé novinky. ![]()
Omlouvám se, že jednou na čas vpadnu, ale dvě diskuze nezvládám. ![]()
Ať vám dětičky rostou
![]()
Mějte se
Kac-toho robota mám,je to výborný pomocník,ale nejlepší je na ty hladké povrchy,koberec mi vysaje teda lépe než velkej lux,tenhle pracuje na principu ,že vytáhne i ze smyček jemné chloupky prachu.
na tu diskuzi se kouknu,pohledám.dík za tip.
Holky, budete mi psát do vězení??? Prosííím.
Já totiž asi Kristýnu fakt zabiju. Je fakt jak říkala h.sona na pěst.
ještě jednou mi Kityna něco odsekne a nebo bude ignorovat nebo zvýší na mě hlas a nepřežije to.
![]()
Aspoň, že Kačence chutnala polenta s mrkví a porkem…
Markit- já ti třeba pošlu i buchtičku ![]()
oběd-dala jsem na radu kamošky nedělat jí z jídla totalkaši, ale rozmačkat brambor vidličkou. To fkat nejde, občas ji natáhlo a potom mi to vyblinkla.
Takže předjdu na totalkaše, kašlu na rady ![]()
Přitom tam měla pidikousíčky ![]()
Markit-a já budu posílat pomeranče,at máš taky nějaké vitamíny!
![]()
Já jsem táááááááááááááák ráááááááááda,že už to mám za sebou
( a před sebou)
jeden už bydlí sám,druhej přijede jednou za 14dní na víkend a když to malý zvíře usne,tak jsem blažená ![]()
Holky zlatý
![]()
Kač - ono každé dítko potřebuje svůj čas. Když bys krmila od 4-5 měs. tak už je na kousky čas. Jinak ještě nee.
Chvilka klidu… ty 2 bosorky koukají na Pottera.
Markit, upeču ti bábovku s pilníkem uvnitř
. Hele, jak to, že Kačenka se na kolínkách neudrží, já myslela, že leze po 4, jako po kolínkách
.
Ivoko, zas 100% bezproblémový ten korek taky není
. Klouže a teplý jako koberec není. Ale Maruška je z něj nadšená, dost času se baví tím, že se snaží vybrat ty černé tečky v něm
.
ahoj,
tak já teda koukáááám, kolik toho ti vaši drobci vypijou. Vikouš dá tak max. 100ml za den. A to zkouším čaj, šťávičky… Nejvíc mu chutnala mrkvová šťáva s vodou. A lahvičky zkouším různé - Avent 4 dírky, Avent nekapající hrnek, NUK… no nic moc úspěch. On si prostě počká na prso, potvora. Z flašky nechce ani UM, dokonce jsem mu minule odstříkala z prsa a ani to nechtěl ![]()
Mrkvičku s bramborem mu jen mačkám vidličkou a sní to. Ale nějak odmítá ovocné přesnídávky, dá tak 3 lžičky a dost. Zkusila jsem mu dát i bílý jogurt, tak dal asi taky 3 a dost a to mě teda překvapilo. Myslela jsem, že sní všechno. ![]()
Jo a Markit, jestli budeš v Karviné nebo v Heřmanicích, tak za tebou přijedu ![]()
Kuli - Kačenka vody, čaje, šťáv apod. nevypije taky víc, jak deci, vyjímečně 2.
Heli - já psala a píšu, že se plazí bytem, ne že leze po 4. Plazí se, střídá ruce nohy jak se má ale po 4 neleze. Pevně sedí a zvedá se do stoje.
NO teĎ to bylo kdo z koho. Kdo bude tvrdohlavější, jeslti Iva nebo já. Vždy chtěla a jedla řízek z krkovičky a mlaskala a teď že jí nechutná. Nasrala jsem se a že nedostane nic jiného, dokud řízek nesní..... seděla u babi na klíně, před ní slané pečivo, domácí chlebíčky babiččina roláda a slzy jako hrachy, protože jsme nepovolila. před chvílí to do sebe naházela a pak už zobala..... vyhrála jsem. Uffff.
Kuli - ženská basa je i v Opavě
odkud že to jsi…??