Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10952
16.10.10 10:20

hkac-gratulace! Maruška taky bude možná z těch,co překvapí najednou skokem… :wink:
Koukala jsem,že máš na zemi korek…můžu se tě zeptat,jak si s ním spokojená? mě se to líbí,že to není tvrdý jak plovoučka a je to přírodní,ale trochu se bojím,jestli se časem nedrolí a vůbec jak je to třeba se škrábanci,když pak mládě bude jezdit 20h denně a autíčky po kolenou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.10.10 10:47
Ivoka píše:
hkac-gratulace! Maruška taky bude možná z těch,co překvapí najednou skokem… :wink:
Koukala jsem,že máš na zemi korek…můžu se tě zeptat,jak si s ním spokojená? mě se to líbí,že to není tvrdý jak plovoučka a je to přírodní,ale trochu se bojím,jestli se časem nedrolí a vůbec jak je to třeba se škrábanci,když pak mládě bude jezdit 20h denně a autíčky po kolenou :think:

Tak toho se nebojím, že překvapí skokem ;) . Zatím jde v ségřiných stopách a ta mezi rychlíky nepatřila :D .

S korkem jsem spokojená moc. Neznala jsem ho, tady už byl. Je navoskovaný (nebo nalakovaný :nevim: ), je tu už minimálně 10 let a drolí se jen pod zašupovačkami tam, kde se přes něj přejíždí. Normálně ho vytírám, někde se trochu jakoby odlepuje od zemi růžek (jsou to jednotlivé čtverce 30×30cm), ale ničemu to nevadí. A ty čtverce jsme hodně využili při stěhování - dobře se rozvrhuje nábytek :mrgreen: . Oproti plovoučce vidím jako největší plus to, že když na zem něco spadne, nedělá to takový rámus, což v paneláku je problém velký. Pak taky není tak studený (ale jako koberec to není) a líp se udržuje - sice se musí často vysávat nebo zametat, ale v koberci se ten prach taky drží, jen není vidět). Přijde mi to hodně srovnatelné s linem, jen to líp vypadá :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
16.10.10 11:18

Dobré ranko,

Kačka dneska spala v kuse 20:30 - 7:30 8-o

Heli, tak to je super.. tohle mi Katka neudělá. :potlesk: :pankac: na Kolenou se neudrží, rozjedou se jí a sedne do žabky.

Starší holky asi uškrtím a Libču taky.. má zítra narozky a dneska přijdou jeho rodiče… hmmm dověděla jsem se to včera večer… grrrrr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
16.10.10 11:21

hkac-dík
Já právě ty čtverce znám,mám doma asi 4ks (ani nevím,kde se to tu vzalo) tak jsem si říkala,že to musí být dobrý,jen neznám nikoho,kdo to má v reálu a řekne ti co a jak,to ti v krámě neřeknou právě ty praktický každodenní věci :wink:
my máme hodně lino a v kuchyni dlažbu, v pokojích koberce.Ty koberce chci právě zrušit…ještě uvažuju o marmoleu,ale taky nemám zkušenost.vychází teda taky různě draze…
Máme teda starej barák,tak zas ty koberce jsou teplejší,ale co v nich se všechno drží,to mi vadí čím,dál víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
16.10.10 11:44

Ahojte,
jdu vás jen pozdravit a pogratulovat vašim mimiskům. Toho nového zase umí :potlesk: Fotečky tak krásné.
Hkac-Lůci spinká na boku, tváří k polštáři a nožku přes něj. :mrgreen: Takovou roznožku měla vždycky v kočárku, když jsme nejezdili v zavince.Obě šlapky venku. :mrgreen:
My už nelezeme jako Meresjev, ale přitahuje kolínka pod sebe. Ale po čtyřech to zatím není, ale na kolínkách když je na místě péruje.
Teď máme teplotu a od včerejška srážíme včera odpol. a večer 38 poodeč.Myslím si, že ten paralenový čipek vytlačila ven, protože měla v plínce ne nakakáno, ale poprděno. Tak jsme na sirupu, ten aspon dá.
Naštěstí tu mám Hanku-babi a jela s Honzíkem na chatu,kde si přihřejí polévku, zajdou na houby a večer se vrátí. Nedovedu si představit, že bych měla víkend s Honzíkem trávit doma. :zed: To by mě kleplo¨a musela bych volat Chocholouška :mrgreen:
podlaha-známá strašně pochvalovala marmoleum. Plovoučka i lino je studené.Korek-má známá nedoporučovala, že ikdyž se nalakuje, postupem času má vyšlapané cestičky. Na marmoleum tady na emimi už proběhla nějaká diskuze zkuste pohledat.Diskuze bude hodně stará.
Máme v kuchyni plovoučku, v předsíni, kde je velký prostor a koupelně máme vyhřívanou dlažbu a zbytek koberce. Už jsem přemýšlela o robotovi, který jezdí sám a vysává. Ještě počkám až ceny trochu spadnou,jako u každé novinky. :wink:
Omlouvám se, že jednou na čas vpadnu, ale dvě diskuze nezvládám. :oops:
Ať vám dětičky rostou :hug: :mavam:
Mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
16.10.10 11:50

Kac-toho robota mám,je to výborný pomocník,ale nejlepší je na ty hladké povrchy,koberec mi vysaje teda lépe než velkej lux,tenhle pracuje na principu ,že vytáhne i ze smyček jemné chloupky prachu.
na tu diskuzi se kouknu,pohledám.dík za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
16.10.10 12:16

hkac-překlikla jsem se ti na profil-sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
16.10.10 12:26

Holky, budete mi psát do vězení??? Prosííím.
Já totiž asi Kristýnu fakt zabiju. Je fakt jak říkala h.sona na pěst.

ještě jednou mi Kityna něco odsekne a nebo bude ignorovat nebo zvýší na mě hlas a nepřežije to. :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert:

Aspoň, že Kačence chutnala polenta s mrkví a porkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
16.10.10 12:49

Markit- já ti třeba pošlu i buchtičku :mrgreen:
oběd-dala jsem na radu kamošky nedělat jí z jídla totalkaši, ale rozmačkat brambor vidličkou. To fkat nejde, občas ji natáhlo a potom mi to vyblinkla.
Takže předjdu na totalkaše, kašlu na rady :zed:
Přitom tam měla pidikousíčky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
16.10.10 13:08

Markit-a já budu posílat pomeranče,at máš taky nějaké vitamíny! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já jsem táááááááááááááák ráááááááááda,že už to mám za sebou :zed: ( a před sebou)
jeden už bydlí sám,druhej přijede jednou za 14dní na víkend a když to malý zvíře usne,tak jsem blažená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
16.10.10 15:00

Holky zlatý :lol: :hug:

Kač - ono každé dítko potřebuje svůj čas. Když bys krmila od 4-5 měs. tak už je na kousky čas. Jinak ještě nee.

Chvilka klidu… ty 2 bosorky koukají na Pottera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.10.10 16:53

Markit, upeču ti bábovku s pilníkem uvnitř ;) . Hele, jak to, že Kačenka se na kolínkách neudrží, já myslela, že leze po 4, jako po kolínkách :nevim: .

Ivoko, zas 100% bezproblémový ten korek taky není :lol: . Klouže a teplý jako koberec není. Ale Maruška je z něj nadšená, dost času se baví tím, že se snaží vybrat ty černé tečky v něm :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
16.10.10 17:10

ahoj,
tak já teda koukáááám, kolik toho ti vaši drobci vypijou. Vikouš dá tak max. 100ml za den. A to zkouším čaj, šťávičky… Nejvíc mu chutnala mrkvová šťáva s vodou. A lahvičky zkouším různé - Avent 4 dírky, Avent nekapající hrnek, NUK… no nic moc úspěch. On si prostě počká na prso, potvora. Z flašky nechce ani UM, dokonce jsem mu minule odstříkala z prsa a ani to nechtěl 8-o

Mrkvičku s bramborem mu jen mačkám vidličkou a sní to. Ale nějak odmítá ovocné přesnídávky, dá tak 3 lžičky a dost. Zkusila jsem mu dát i bílý jogurt, tak dal asi taky 3 a dost a to mě teda překvapilo. Myslela jsem, že sní všechno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
16.10.10 17:11

Jo a Markit, jestli budeš v Karviné nebo v Heřmanicích, tak za tebou přijedu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
16.10.10 18:14

Kuli - Kačenka vody, čaje, šťáv apod. nevypije taky víc, jak deci, vyjímečně 2.

Heli - já psala a píšu, že se plazí bytem, ne že leze po 4. Plazí se, střídá ruce nohy jak se má ale po 4 neleze. Pevně sedí a zvedá se do stoje.

NO teĎ to bylo kdo z koho. Kdo bude tvrdohlavější, jeslti Iva nebo já. Vždy chtěla a jedla řízek z krkovičky a mlaskala a teď že jí nechutná. Nasrala jsem se a že nedostane nic jiného, dokud řízek nesní..... seděla u babi na klíně, před ní slané pečivo, domácí chlebíčky babiččina roláda a slzy jako hrachy, protože jsme nepovolila. před chvílí to do sebe naházela a pak už zobala..... vyhrála jsem. Uffff.

Kuli - ženská basa je i v Opavě :D odkud že to jsi…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí