Únorčátka 2025

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
christin_5
25.6.24 16:47

Únorčátka 2025

Zdravím!
zakládám tuhle diskuzi už teď, ať se tu můžeme podporivat už od úplného začátku :srdce:
jsem teď v 6TT a doufám, že vše dopadne dobře jak má, mám potřebu to vykřičet všem, že čekáme s přítelem přírůstek :) ale nechci to zakřiknout!
Co vy dámy? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.6.24 16:48

Pridavam se také, jsem na začátku, 4+4tt. Doma mám čtyřletého syna a tříletou dceru. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
christin_5
25.6.24 17:34

@Mamastelinkyasamika
gratulace! ať nám vše dopadne dobře :srdce:

• Citovat
  • Upravit
314
25.6.24 18:37

Ahoj,
Já bych teď měla být 5+5tt, ale teprve ve čtvrtek jdu k doktorce na potvrzení :?. Zatím žádného prcka doma nemáme a moc doufáme, že to vyjde :srdce:. I když tak rychle jsem to nečekala (hned první ovulace po vysazení).
Přítel by to nejraději řekl všem, ale má to zakázáno, tak se aspoň snaží, aby to uhadli sami, ale to taky zakazuju :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
christin_5
25.6.24 18:42

@Lecanora taky čekám první dítko a k doktorce jdu 4.7., jelikož mě nechtěla stresovat a chtěla už vidět a hned mě ujistit že je vše v pořádku :srdce:
taky jsme to nečekali - nebylo to plánovaný, přítel z toho dvakrát neskákal do stropu no :lol:
my to máme opačně, já bych to nejradši vykřičela do světa :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
314
25.6.24 18:51

@christin5 Já jsem taková skeptická, když to tu čtu. Pořád mám v hlavě co vše může být špatně. Ale snažím se tím nestresovat, když to neovlivním.
Myslela jsem si, že budu plodná jenom hodně bídně, takže mě to fakt mile překvapilo. Dělala jsem si několik testů, protože jsem všechny považovala za falešné pozitivní :lol:
Partner si naopak nic nepřipouští, hned jak jsem měla ovulaci říkal, že zaděláme a od té doby hlásil, že žádný stres, že už máme na potomka nachystáno. A fakt že jo :lol:. Teď pořád tvrdí, že bude všechno v pohodě, že to je jasný, takže doufám, že se prokáže být dobrým prorokem i tomhle případě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
25.6.24 18:53

@christin5
On se s tím partner sžije :lol: Má na to dost času :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
christin_5
25.6.24 19:11

@Lecanora taky jsem vyděšená z každý maličkosti, tak jsem zvědavá na první kotrolu - to budu někde za sedmým týdnem, tak se budu modlit ke všem bohům, ať je vše v pořádku :srdce: určitě pak dej vědět, že je vše v pořádku :palec:

• Citovat
  • Upravit
160
25.6.24 19:26

Ahoj holky, taky se přidávám. Já dnes 6+2 na kontrolu jdu příští úterý a stejně jako vy budu doufat, že bude vše ok.
Jinak u nás je to naše první :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.24 19:47

Holky, já jdu na kontrolu až 15.7. ale jsem teprve 4+4. Ale i tak, nemohu se dočkat, ale i se šíleně bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.24 19:48

Holky, já jdu na kontrolu až 15.7. ale jsem teprve 4+4. Ale i tak, nemohu se dočkat, ale i se šíleně bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
christin_5
25.6.24 19:54

@Mamastelinkyasamika určitě vše dopadne dobře :srdce: musíme myslet pozitivně!!

• Citovat
  • Upravit
160
25.6.24 20:03

A máte holky nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
christin_5
25.6.24 20:13

@Vi945 já začínám mít pomalu, ale jistě nevolnosti, jsem nafouknutá a zdá se mi, že se mi zvětšují prsa 😅 musela jsem si už kupovat novou s většími košíčky, jinak jsem jen unavená a vypiju neskutečně moc vody denně - mám pořád žízeň

• Citovat
  • Upravit
25.6.24 20:15

@Vi945 já zatím vůbec nic, jen pozitivní test 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení