Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pridavam se také, jsem na začátku, 4+4tt. Doma mám čtyřletého syna a tříletou dceru. ![]()
Ahoj,
Já bych teď měla být 5+5tt, ale teprve ve čtvrtek jdu k doktorce na potvrzení
. Zatím žádného prcka doma nemáme a moc doufáme, že to vyjde
. I když tak rychle jsem to nečekala (hned první ovulace po vysazení).
Přítel by to nejraději řekl všem, ale má to zakázáno, tak se aspoň snaží, aby to uhadli sami, ale to taky zakazuju
![]()
@Lecanora taky čekám první dítko a k doktorce jdu 4.7., jelikož mě nechtěla stresovat a chtěla už vidět a hned mě ujistit že je vše v pořádku ![]()
taky jsme to nečekali - nebylo to plánovaný, přítel z toho dvakrát neskákal do stropu no ![]()
my to máme opačně, já bych to nejradši vykřičela do světa
![]()
@christin5 Já jsem taková skeptická, když to tu čtu. Pořád mám v hlavě co vše může být špatně. Ale snažím se tím nestresovat, když to neovlivním.
Myslela jsem si, že budu plodná jenom hodně bídně, takže mě to fakt mile překvapilo. Dělala jsem si několik testů, protože jsem všechny považovala za falešné pozitivní ![]()
Partner si naopak nic nepřipouští, hned jak jsem měla ovulaci říkal, že zaděláme a od té doby hlásil, že žádný stres, že už máme na potomka nachystáno. A fakt že jo
. Teď pořád tvrdí, že bude všechno v pohodě, že to je jasný, takže doufám, že se prokáže být dobrým prorokem i tomhle případě ![]()
@Lecanora taky jsem vyděšená z každý maličkosti, tak jsem zvědavá na první kotrolu - to budu někde za sedmým týdnem, tak se budu modlit ke všem bohům, ať je vše v pořádku
určitě pak dej vědět, že je vše v pořádku ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám. Já dnes 6+2 na kontrolu jdu příští úterý a stejně jako vy budu doufat, že bude vše ok.
Jinak u nás je to naše první ![]()
Holky, já jdu na kontrolu až 15.7. ale jsem teprve 4+4. Ale i tak, nemohu se dočkat, ale i se šíleně bojím.
Holky, já jdu na kontrolu až 15.7. ale jsem teprve 4+4. Ale i tak, nemohu se dočkat, ale i se šíleně bojím.
@Mamastelinkyasamika určitě vše dopadne dobře
musíme myslet pozitivně!!
@Vi945 já začínám mít pomalu, ale jistě nevolnosti, jsem nafouknutá a zdá se mi, že se mi zvětšují prsa 😅 musela jsem si už kupovat novou s většími košíčky, jinak jsem jen unavená a vypiju neskutečně moc vody denně - mám pořád žízeň
Zdravím!
ale nechci to zakřiknout!
zakládám tuhle diskuzi už teď, ať se tu můžeme podporivat už od úplného začátku
jsem teď v 6TT a doufám, že vše dopadne dobře jak má, mám potřebu to vykřičet všem, že čekáme s přítelem přírůstek
Co vy dámy?