Únorčátka 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
179
1.7.24 11:04

Ahoj holky, nebude se zakládat nějakou soukromá skupinka??
Ráda se k vám přidám ;) pozitivní těhu test 4.6, první kontrola 24.6 měla být podle MS 7+6, ale podle ultrazvuku mi vyšlo 6+6 - a všechno vpořádku, i ♥ sem slyšela. Byla sem moc šťastná, protože jsme měli ZT v lednu, kde nebylo srdíčko ani slyšet.
Min. týden špinění, tak jsem projistotu šla na kontrolu a vše vpořádku, mám se šetřit a kdyby krvácení, tak hned dojít, že by mi dala neschopenku a nějaké prášky…tak se modlím aby bylo vše jak má…s partnerem je to naše první vymodlené, tak snad bude vše jak má.
Jinak sem doma na homeoffice a těžko mi je skoro 24/denně, občas na zvracení, chuť už taky žádná, naštěstí únava je lepší a prsa už taky skoro nebolí…
Další kontrolu mám příští týden - to by mělo být 9+6 a když bude vše ok, tak dostanu už těhu průkazku a budu se objednávat na 1.screening…a už se nemůžeme dočkat až tohle nestálé období bude za námi a budu míň nervózní :D
jinak promiňte za dlouhé story, ale jak sem pořád vyhlížela jen soukromou skupinu, tam mě nenapadlo se mrknout do diskuze a teď toho je tolik na srdci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
1.7.24 12:06
@adies píše: Více

Nezbývá nic jiného jak doufat:(
Mě čeká kontrola zítra, tak snad bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
1.7.24 12:08
@KristyK29 píše: Více

Ahoj, vítej :palec:
Já jsem 7+1 a kontrola mě čeká zítra, tak uvidíme. U nás je to naše první :srdce: po snažení skoro rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
1.7.24 12:09

Mohli bychom tu uzavřenou skupinu vytvořit… umíte to někdo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
1.7.24 12:54

Holky, jsem úplně hotová. Právě jsem po revizi dělohy. Sobota srdíčko, neděle už ne. Držím vám palečky na krásné těhotenství, klidný porod a zdravá miminka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
1.7.24 13:00

@Magda912
To je mi moc moc líto :(
Já měla ZT v lednu a nepřála bych to nikomu… drž se, a neztrácej naději :( teď bude,,pohnojeno,, a půjde to uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
1.7.24 13:01
@Magda912 píše: Více

Tak to mě moc mrzí, a ty si měla nějaké problémy o víkendu? Jak si na to přišla, že něco není v pořádku.
Drž se! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
1.7.24 13:08

@Vi945 po sexu růžové špinění. Jeli jsme hned, mimi v pořádku i se srdíčkem. Druhý den divný pocit, jiný tlak v břiše a jasná červená krev, na ultrazvuku už bez akce. Je to hrozné.
Ale nějak jsem to tušila dopředu, prostě jsem přesně věděla den oplození a zaostalvali jsme o týden a cítila jsem to prostě nějak uvnitř pocitem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
1.7.24 13:14
@Magda912 píše: Více

To je mi moc líto. Ale čeká na vás zdravé miminko :srdce: snaž se zabavit jinak, ať na to co nejméně myslím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.7.24 14:39

Ahoj holky, já mám za sebou dneska 2. kontrolu, dle ultrazvuku 8+2 (dle MS 8+3), za 2 týdny jdu na 3. kontrolu, kde bych měla dostat těhotenskou průkazku a 1.8. jsem objednaná na screening. Doktor mi doporučil a dal žádanku do Gennetu, máte někdo nějaké zkušenosti? Plánovala jsem původně jít jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
christin_5
1.7.24 18:17

Já jdu na první kontrolu teď ve čtvrtek 🙏🏼 tak se budu jen modlit ať je vše v pořádku 🫶🏼

• Citovat
  • Upravit
1.7.24 18:44

Já jdu na první kontrolu ve středu, budu 5+5, snad bude něco videt, modlím se a doufám, aby bylo vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
1.7.24 21:42
@Peta56 píše: Více

V Gennetu jsme byli s manzelem v září na prekoncepcnim genetickem vysetreni (ja mam v rodine vývojovou vadu) a byli moc fajn. Bylo vidět, že pan doktor opravdu ví o čem mluví a prostředí působilo profesionálně. A celkově mě to hodně uklidnilo. Nicméně je to můj subjektivní pocit.
Já jsem dnes 7+2 (minulý tyden utz se srdickem :srdce: ). Zadanku na 1. screening mi muj gyndar bude psát jinam - k doktorovi se kterým sám několik let spolupracuje a já mu prostě důvěřuju a půjdu tam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
2.7.24 03:47

@Magda912 to me ale moc mrzi :hug:

js krvacela dost vcera dopo, pak to prestalo, dneska zatim nic. Tak vyckavam :think: :think: :think:

do skoukrome skupiny se nehrnu, ted je to takove nejiste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
2.7.24 14:23

Holky já dnes po kontrole, :srdce: bije. Snad všechno ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí