Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, nebude se zakládat nějakou soukromá skupinka??
Ráda se k vám přidám
pozitivní těhu test 4.6, první kontrola 24.6 měla být podle MS 7+6, ale podle ultrazvuku mi vyšlo 6+6 - a všechno vpořádku, i ♥ sem slyšela. Byla sem moc šťastná, protože jsme měli ZT v lednu, kde nebylo srdíčko ani slyšet.
Min. týden špinění, tak jsem projistotu šla na kontrolu a vše vpořádku, mám se šetřit a kdyby krvácení, tak hned dojít, že by mi dala neschopenku a nějaké prášky…tak se modlím aby bylo vše jak má…s partnerem je to naše první vymodlené, tak snad bude vše jak má.
Jinak sem doma na homeoffice a těžko mi je skoro 24/denně, občas na zvracení, chuť už taky žádná, naštěstí únava je lepší a prsa už taky skoro nebolí…
Další kontrolu mám příští týden - to by mělo být 9+6 a když bude vše ok, tak dostanu už těhu průkazku a budu se objednávat na 1.screening…a už se nemůžeme dočkat až tohle nestálé období bude za námi a budu míň nervózní ![]()
jinak promiňte za dlouhé story, ale jak sem pořád vyhlížela jen soukromou skupinu, tam mě nenapadlo se mrknout do diskuze a teď toho je tolik na srdci ![]()
@adies píše: Více
Nezbývá nic jiného jak doufat:(
Mě čeká kontrola zítra, tak snad bude vše v pořádku.
@KristyK29 píše: Více
Ahoj, vítej ![]()
Já jsem 7+1 a kontrola mě čeká zítra, tak uvidíme. U nás je to naše první
po snažení skoro rok.
Holky, jsem úplně hotová. Právě jsem po revizi dělohy. Sobota srdíčko, neděle už ne. Držím vám palečky na krásné těhotenství, klidný porod a zdravá miminka. ![]()
@Magda912
To je mi moc moc líto ![]()
Já měla ZT v lednu a nepřála bych to nikomu… drž se, a neztrácej naději
teď bude,,pohnojeno,, a půjde to uvidíš
@Magda912 píše: Více
Tak to mě moc mrzí, a ty si měla nějaké problémy o víkendu? Jak si na to přišla, že něco není v pořádku.
Drž se! ![]()
@Vi945 po sexu růžové špinění. Jeli jsme hned, mimi v pořádku i se srdíčkem. Druhý den divný pocit, jiný tlak v břiše a jasná červená krev, na ultrazvuku už bez akce. Je to hrozné.
Ale nějak jsem to tušila dopředu, prostě jsem přesně věděla den oplození a zaostalvali jsme o týden a cítila jsem to prostě nějak uvnitř pocitem
@Magda912 píše: Více
To je mi moc líto. Ale čeká na vás zdravé miminko
snaž se zabavit jinak, ať na to co nejméně myslím ![]()
Ahoj holky, já mám za sebou dneska 2. kontrolu, dle ultrazvuku 8+2 (dle MS 8+3), za 2 týdny jdu na 3. kontrolu, kde bych měla dostat těhotenskou průkazku a 1.8. jsem objednaná na screening. Doktor mi doporučil a dal žádanku do Gennetu, máte někdo nějaké zkušenosti? Plánovala jsem původně jít jinam.
Já jdu na první kontrolu teď ve čtvrtek 🙏🏼 tak se budu jen modlit ať je vše v pořádku 🫶🏼
Já jdu na první kontrolu ve středu, budu 5+5, snad bude něco videt, modlím se a doufám, aby bylo vše v pořádku
@Peta56 píše: Více
V Gennetu jsme byli s manzelem v září na prekoncepcnim genetickem vysetreni (ja mam v rodine vývojovou vadu) a byli moc fajn. Bylo vidět, že pan doktor opravdu ví o čem mluví a prostředí působilo profesionálně. A celkově mě to hodně uklidnilo. Nicméně je to můj subjektivní pocit.
Já jsem dnes 7+2 (minulý tyden utz se srdickem
). Zadanku na 1. screening mi muj gyndar bude psát jinam - k doktorovi se kterým sám několik let spolupracuje a já mu prostě důvěřuju a půjdu tam. ![]()
@Magda912 to me ale moc mrzi ![]()
js krvacela dost vcera dopo, pak to prestalo, dneska zatim nic. Tak vyckavam
![]()
do skoukrome skupiny se nehrnu, ted je to takove nejiste