Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Každopádně já jsem zvyklá mít vše pod kontrolou a tohle je šílený ![]()
Jinak jen ať víte jaký jsem blazínek už jsem si objednala angelsound jestli znáte, na poslouchání srdíčka miminka. Sice je prý něco slyšet až od 12 TT což mám ještě dost času, ale tak asi pro pocit ![]()
@Vi945 podbřišek mě bolí vic na večer, možná to je z toho, že celý den něco dělal a večer jen lednu a ozve se, ale nijak jinak než jako na začátku to neboli a prsa přestaly bolet úplně.. tak mám strach
@Emma850 píše: Více
S těma prsama jsem to četla, že to tak většinou je. Jak se srovná hladina hormonů, tak většinou bolet přestávají. Takže žádnou jinou variantu si nepřipouštím.
@Vi945
Jsem obdobný blázen jako ty 😅 jen vím, že se nemůžu zbytečně stresovat, takže jen jsem začala jíst zdravěji, a čekám na info od lékařky, jinak bych se do té doby zbláznila a šílela že je něco zle😅 😅
Tak já se přidávám. Dle menstruace jsem nějakých 8+4 ale minulý týden na kontrole to vypadá na mladší těhotenství, zatím bez srdeční akce. Zítra jdu na kontrolu tak uvidíme ![]()
Ahoj holky, přidávám se, minulý týden jsem byla v 6+3 na 1. kontrole - mimi odpovídalo velikostí ovulaci, byla už srdeční akce, příští pondělí jdu na 2. kontrolu a tím, že je to první těhotenství, tak se té kontroly nemůžu dočkat 🙈
@sarik90 píše: Více
Budeme držet palečky ať to dopadne všechno dobře.
Já jdu na kontrolu když budu 7+2 tak snad už srdeční akce bude vidět
@Peta56 píše: Více
Tak to tě na další kontrolu pozvali poměrně brzo. Taky doufám, že pokud bude příští týden všechno v pohodě a potvrdí mi srdečni akci, tak mě pozvou zase za 14 dnů. A nebudu čekat třeba až na 11 tt. To bych se zbláznila ![]()
Myslíte že mi potvrdí srdeční akci už teď 4.7. když dnes jsem v 6+0tt?
Nechci se stresovat další dva týdny 🫣
@christin5 píše: Více
Já byla u Dr. 5+2 a viděla že tam něco je, ale jinak nic a říkala mi jestli chci dojit další týden nebo až za 14 dnů, ale že za 14 dnů to bude jistější.
Takže šla bych v 6+2 ale s jistotou že bude srdečka vidět to nebylo. Ale jistá možnost ano.
Takže třeba bude už vidět. Jestli mám napočítáno dle ovulace
@Vi945 mě říkala že chce mít jistotu že tam něco půjde vidět tak mě objedná na 7+1TT, tak jsem zvědavá 🫣 nervy jsou na pochodu, co si budeme ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? ![]()
Podle aplikace 8+0,podle ultrazvuku odpovídám 7+0, tak uvidíme… Přišla jsem na kontrolu zbytečně brzo, nejdříve jen v krvi hcg 129, poté jsem začala spinit, tak jsem byla na kontrole opět a už byl zloutkovy váček a v 6+1 i krásné ![]()
Jsem příjemně překvapená, že tu jsou nejen těhotné poprvé, ale už i maminky 😊 mám doma také už 2 děti, necelých 8 a necelé 3.
Mocnse nosí kvůli cukru a bilkovinam - kontroluje se činnost ledvin (myslím) a případně má doktor možnost reagovat ![]()
Všem moc gratuluji a přeji, ať je vše dobré