Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Dobrý den, koupila jsem jako dárek nový spotřebič - friťák a bohužel mi ta krabice spadla z asi 30 cm na zem.krabici jsem rozbalila a vše vypadá neporušeně. Myslíte že bude normálně fungovat? Nebo bude rozbitý? Achjo jsem tele…..
Jako rychlejší než založit diskuzi, kde ti fakt neřekneme, jestli si to rozbila nebo ne, bude, když ho zapojis do zásuvky a vyzkoušíš to sama.
@Kriss Tina
Právě je to dárek tak jsem to nechtěla zbytečně rozbalovat…. ![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina
Právě je to dárek tak jsem to nechtěla zbytečně rozbalovat….
Pošli sem anonymní fotku. Podle fotky Ti poradíme odborně! ![]()
@Maja25 píše:
Zakladatelko, bez se podívat do skladu, jak s tím zacházení, bez se podívat k dopravci, jak s tím zacházeji a pak zjistíš, že 30 cm je nic oproti tomu co bys viděla.
Nekaž zábavu! Čekáme, jestli pošle fotku svoji nebo spotřebiče.
Proto vždy se spotřebičem dávám obdarovanému i účtenku, aby si ho dotyčný v případě potřeby mohl vyreklamovat. A to mi nikdy žádný spotřebič nespadl, ale je mi úplně jasné, jak se zbožím zacházejí ve skladech. Jednou to využila máma, kdy se jí dárek ani nerozsvítil a teď nedávno sestra, které zase odešel po půl roce.
Dobrý den, koupila jsem jako dárek nový spotřebič - friťák a bohužel mi ta krabice spadla z asi 30 cm na zem.
krabici jsem rozbalila a vše vypadá neporušeně. Myslíte že bude normálně fungovat? Nebo bude rozbitý? Achjo jsem tele…..