Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím a prosím o pomoc. kousla jsem ted do pečiva a trochu mi povolil můstek v puse. drží jen krajíčku. v pondělí půjdu k zubaře ale jak to do té doby opravit? nemáte někdo zkušenost. děkuji
Me se stali to same a koupila sem si Ceregu v lekarne a pridellaa jsem to sni nez sem sla k zubarce…a drzel…
@baflinkaa píše:
Zdravím a prosím o pomoc. kousla jsem ted do pečiva a trochu mi povolil můstek v puse. drží jen krajíčku. v pondělí půjdu k zubaře ale jak to do té doby opravit? nemáte někdo zkušenost. děkuji
Napatlat tam trochu zubní pasty a znovu nasadit. Jinak pozor na spolknutí. Párkrát už jsme v laboratoři čekali az vyjde druhou stranou
Raději bych ho sundala a počkala do pondělí ![]()
Ja sem to akurat na noc vytahovaly bo sem se bala ze ten mustek spolknu jak budu vecer spat..
Da se take pouzit zvykacka bez cukru - ale ne ta polstarkova, je potreba, aby to byla ta mekka platkova. Rozzvykat a pak prichytit tou zvejkou.
Tak zkusila jsem tu coregu, na obalu píšou svěží a kdo ví cosi a přitom je to hnus ale na to že ten můstek prasknul a kousek se ze zadní strany ulomil tak to zatím drží ale kousat na to nebudu a budu se modlit at už je pondělí
Mno ja sem taky nato nkousala a ta corega chutove je hnusna ale pomaha ato a drzi,…ja ji mam porad u sebe kdyby kdykolyv upadnul,,,sice mam zatim provizorni ale upadl my jendom jednou a mam ho dlouho uz..
Ja mam 3 a mam ho cca taky tak nejak..aů brzo uz budu mit novy doufam ---