Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
přepískla jsem to s množstvím cukroví, prostě to nemůžeme sníst, pečení je mooje vášeň, ale neznám hranice
. Mám něco kolem 20 druhů, plnou ohromnou krabici, zatím jsem ještě nezdobila, nějak až včera jsem zjistila, že toho je moc,,,Nějaké nápady, kde to udat? Jsem z Prahy
Jako kluci by to možná i zvládli
, ale to jim prostě nemůžu udělat
![]()
Nějaký SOS centrum? Jak jsou takový ty centra, kde daj najíst, tak třeba tam?? Nebo myslíš to spíš prodat??
Urcite se to uda - ja mam letos 21 druhu ale i tak se bojim ze bude malo
Rozdej rodine, sousedum a uvidis jak budes rada ze na Stedry den Ti neco zbyde ![]()
Pošli to k nám
nás letos zničí vánoční besídky, všichni chtějí talíř cukroví, jenže u nás 4 děti ve škole a 1 ve školce ![]()
Ale jinak třeba do azylového domu, do dětského domova, do nemocnice na dětské nebo naopak do domova důchodců
@Krkael píše:Nějaký SOS centrum? Jak jsou takový ty centra, kde daj najíst, tak třeba tam?? Nebo myslíš to spíš prodat??
tam to dát nesmíš, oni nesmějí přijímat nic co nemá hygienickou kontrolu
Zamrazit, prodat, darovat. Mám dojem, že jsem v nějaké diskusi o cukroví četla, že někdo hledá, kdo upeče cukroví. Dotyčná byla z Prahy. ![]()
@jizvíková píše:
tam to dát nesmíš, oni nesmějí přijímat nic co nemá hygienickou kontrolu
To fakt? Ty jo, než aby byli rádi, že jim tam lidi něco donesou?? Já myslela, že i minulej rok bylo ve zprávách, že jim tam nesli brsalát
Tak to si asi pletu.