Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
![]()
mám prosbu-potřebuju nějakou šikovnou „ruku“-potřebovala bych naházet několik fotek na jeden podklad a jsem v koncích
jsem na tohle fakt antitalent a i po popsání postupu se mi opravdu nedaří a jsem na pokraji toho,že rozkopu noťas
![]()
kdyby se našla nějaká hodná duše,která by měla chvilku času a obětovala by se mi,že bych jí poslala fota mailem a mě už by to poslala hotové
byla bych ta nejvděčnější ![]()
Potřebuješ něco z fotky vyříznout a vložit na pozadí nebo vytvořit koláž ? Na koláže Picassa, Photoshop, Photoscape, Corel .. na výřezy Gimp, Corel, Photofiltre, Photoscape a spousta dalších, písni co přesně potřebuješ udělat.
Baslerinda píše:
Potřebuješ něco z fotky vyříznout a vložit na pozadí nebo vytvořit koláž ? Na koláže Picassa, Photoshop, Photoscape, Corel .. na výřezy Gimp, Corel, Photofiltre, Photoscape a spousta dalších, písni co přesně potřebuješ udělat.
Mně teda na výřezy přijde Photoshop úplně stejněj jako Gimp (naopak Photoshop lepší) ![]()
Jasně kate, dala jsem příklad, nevím jaké programy zakladatelka má …
nevim jeslti jsem to dobre pochopila ale dat vice fotek vedle sebe a ruzne poskladat to je asi nejjednodussi ve Photoscape…
jj přesně jak píše Ajla,to přesně potřebuju ![]()
Baslerinda mám jen PhotoFiltre
jenže mi to v tom prostě nejde
![]()
Tak si stáhni Picassu nebo Photoscape či Corel, jsou česky a jde do v nich dobře a trvá to jen chvilku ![]()
Baslerinda píše:
Tak si stáhni Picassu nebo Photoscape či Corel, jsou česky a jde do v nich dobře a trvá to jen chvilku
Zdravím, tímto obnovuji diskusi na téma úprava fotek. Nainstalovala jsem si programy Photoscape a Zoner a přivítala bych radu/pomoc (přesný popis co a jak dělat) ohledně úprav např.
Měla by některá z vás „kuchařku“, kterou by se mnou mohla nasdílet?