Úprava fotek - více fotek na jeden podklad

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5436
23.12.11 14:04

Úprava fotek-prosím pomoc:-(

:mavam:
mám prosbu-potřebuju nějakou šikovnou „ruku“-potřebovala bych naházet několik fotek na jeden podklad a jsem v koncích :pocitac: jsem na tohle fakt antitalent a i po popsání postupu se mi opravdu nedaří a jsem na pokraji toho,že rozkopu noťas :oops: :pocitac:
kdyby se našla nějaká hodná duše,která by měla chvilku času a obětovala by se mi,že bych jí poslala fota mailem a mě už by to poslala hotové :oops: byla bych ta nejvděčnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6725
23.12.11 14:26

Máš zprávu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
23.12.11 14:39

Potřebuješ něco z fotky vyříznout a vložit na pozadí nebo vytvořit koláž ? Na koláže Picassa, Photoshop, Photoscape, Corel .. na výřezy Gimp, Corel, Photofiltre, Photoscape a spousta dalších, písni co přesně potřebuješ udělat.

• Citovat
  • Upravit
26093
23.12.11 15:19
Baslerinda píše:
Potřebuješ něco z fotky vyříznout a vložit na pozadí nebo vytvořit koláž ? Na koláže Picassa, Photoshop, Photoscape, Corel .. na výřezy Gimp, Corel, Photofiltre, Photoscape a spousta dalších, písni co přesně potřebuješ udělat.

Mně teda na výřezy přijde Photoshop úplně stejněj jako Gimp (naopak Photoshop lepší) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
23.12.11 15:32

Jasně kate, dala jsem příklad, nevím jaké programy zakladatelka má …

• Citovat
  • Upravit
8384
23.12.11 16:13

nevim jeslti jsem to dobre pochopila ale dat vice fotek vedle sebe a ruzne poskladat to je asi nejjednodussi ve Photoscape…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.12.11 16:47

jj přesně jak píše Ajla,to přesně potřebuju :palec:
Baslerinda mám jen PhotoFiltre :think: :nevim: jenže mi to v tom prostě nejde :pocitac: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
23.12.11 17:55

Tak si stáhni Picassu nebo Photoscape či Corel, jsou česky a jde do v nich dobře a trvá to jen chvilku ;)

• Citovat
  • Upravit
5436
23.12.11 21:47
Baslerinda píše:
Tak si stáhni Picassu nebo Photoscape či Corel, jsou česky a jde do v nich dobře a trvá to jen chvilku ;)
:oops:když já jsem fakt tele na tohle,dokud mi to někdo nevysvětlí jak totálnímu tupoňovi tak jako sama na to nepřijdu,tyhle věci nejsou moje hobby :oops: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.12.11 21:47

jinak holky všem vám moc díky :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.12.11 21:49

Jahůdka a Lucienne :* :* :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z.l.A.
20.9.12 17:23

Úpravy v programu Photoscape a Zoner

Zdravím, tímto obnovuji diskusi na téma úprava fotek. Nainstalovala jsem si programy Photoscape a Zoner a přivítala bych radu/pomoc (přesný popis co a jak dělat) ohledně úprav např.

• více malých fotek vedle sebe + pod sebe na 1 fotografii rozměru 15×10 cm
  • na pozadí vymazat rušivé prvky (např. kus nábytku)
  • zmírnit/odstranit vrásky, projasnit obličej

Měla by některá z vás „kuchařku“, kterou by se mnou mohla nasdílet?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová