Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, zajímalo by mě, jestli jde u mBank banky stornovat již zaslaná platba přes internetové bankovnictví, moc díky všem za info…
Jde ![]()
Pokud jsi odeslala teď, tak to tam jde ještě nějak stornovat tuším, že na něco klikneš.
Pokud tam nic není, zavolej na jejich linku a tam to nahlásíš, pokud platba ještě neodešla, tak by Ti peníze měli vrátit. Řekneš důvod-spletla ses v účtu či to, proč chceš platbu zrušit.
A pokud už je platba odeslaná, tak pošlou žádost tomu druhému a on by Ti ji měl vrátit. Pokud nevrátí, tak bys ho mohla žalovat pro nějaké obohacení či tak něco, to přesně nevím ![]()
Díky
už jsem i volala do banky, takže mi to potvrdili, že se to stornovat dá… ono je to spíš tak, že mě má být zaslaná platba, dostala jsem ale jen potvrzení o tom, že byl zadán příkaz k úhradě, jinak že poslední platby budou odesílány dnes v 16:30 a až pak přijde potvrzení o tom, že platba byla odeslána..
Tak jestli zasílá platbu někdo Tobě a Ty pak posíláš nějaký balíček, tak počkej až Ti prachy napíšou. Nikdy totiž nemůžeš vědět, co je ten druhý člověk zač ![]()
To fakt nikdy nevíš… je to tak, že já si objednala zboží v hodnotě 5500,– před měsícem, ale nebylo mi odesláno (i když mi bylo sděleno, že ano), takže jsem chtěla vrátit peníze, ale na prodejce jsou špatný recenze a spoustu lidí už na něj podalo trestní oznámení, protože jim nedodal zboží, ani nevrátil peníze, takže si myslím, že platbu stornoval.
A co to bylo za prodejce?
Ať si na něj dají ostatní pozor. Někde tady je diskuze - podvodníci na internetu nebo tak nějak, tak by nebylo špatné to tam dát, ne? ![]()