Úprava styku s otcem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Úprava styku s otcem
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat na radu, můj 3 letý syn snáší špatně odchod otce, s ex přítelem sme se rozešli poté se odstěhoval k otcovi, malyho si bere skoro každý den, takže malej je stastnej je bez sebe, ale ted to nejhlavnejsi, kdyz odejde tak je to mazec malej začne brecet do afektu, ráno vstává hledá tátu, křičí ze spaní tata, pořad ve všem chce tátu, takže jsem zkusila jedno udělat to ze sem mu malyho dva dny nedala, malej byl v pohode přestal plakat a ptát se na tátu, moje rada zní, bylo by lepsi upravit styk s otcem aby se se synem viděl dvakrát nebo třikrát do tydne, aby si malej odvykl a pochopil ze tata se nevrátí?? Jde mi o psychiku syna Děkuji za vaše rady. Ahoj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co stridavku? Kdyby byl tyden u tebe a tyden u otce, tak by to pro nej nebyl takovy sok, jako kdyz je s nim pul dne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina To nechci z důvodu toho že otec bydlí na ubytovně kde nejsou dobrý podmínky pro dítě vůbec dobre bydli tam ozralci a fetaci. Hlavně syn je opožděný a nechápe co se děje, myslím si že by mu to víc ublížilo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naopak, častěji. Když to snížíš, tak si asi zvykne, ale dobrý to nebude. Klidně denně, pokud ne kvuli ubytovně, tak alespon na odpoledne/večer?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednoduše mu to vysvětlit a dát si určitá pravidla (kdy s kym bude). My jsme s manželem sice spolu, ale doma je pouze o víkendech jinak jezdí za prací do zahraničí a děti si na to takhle zvykly, ale zpočátku taky hledali a plakali kde je táta, tak jsem jim to vždy v klidu vysvětlila. Taky jde hodně o domluvu o o tak jak to máte se svým ex přítelem, tam jde taky hodně o to jak se domluvíte a jak pak dodržíte domluvu, aby nebyl zmatený, chtělo by to v některých „výchovných“ věcech stále držet spolu, bylo by to jednodušší pro všechny tři.
- Citovat
- Upravit
To tě spíš žere že má tátu rád co?
Jinak nedokážu pochopit proč bys mu mela bránit ve styku s tátou.
- Citovat
- Upravit
@Lama Lama s otcem dítěte se nemůžeme rozumne domluvit protože má za zadkem svého otce… na malyho se vlastně za cely dny ani nezepta hraje to na city a kupuje si ho zhoršilo se to, mám každý den výhružky a napadeni od jeho otce až do bytu před synem.. mluvila jsem s dětskou psycholozkou a ta mi poradila ze pokud syn má takový stavy, bylo by lepsi dočasná úprava styku s otcem. Ze jde jen o psychické zdravi syna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mno, nedokáži si představit, jaký to bude mít vliv na toho problémového dědečka?
@Erina-Kubíček píše:
@Lama Lama s otcem dítěte se nemůžeme rozumne domluvit protože má za zadkem svého otce… na malyho se vlastně za cely dny ani nezepta hraje to na city a kupuje si ho zhoršilo se to, mám každý den výhružky a napadeni od jeho otce až do bytu před synem.. mluvila jsem s dětskou psycholozkou a ta mi poradila ze pokud syn má takový stavy, bylo by lepsi dočasná úprava styku s otcem. Ze jde jen o psychické zdravi syna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V čem je tedy konkrétně problém?
Co konkrétně ten dědeček řeší..?
Nějak ty informace nejsou.
V prvním příspěvku řešíš syna, že se mu stýská po otci. Ten se odstěhoval k dědovi.
V dalším, že si ho nemůže brát na ubytovnu.
Ve třetím, že dědeček dělá problémy. V čem?
Nějak definuj problém..
Dědečka bych přes syna/vnuka neřešila, toho nemůžeš ovlivnit, myslím nějakou úpravou styku. Tedy pokud nebude nějak gradovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdaleeena píše:
V čem je tedy konkrétně problém?
Co konkrétně ten dědeček řeší..?
Nějak ty informace nejsou.
V prvním příspěvku řešíš syna, že se mu stýská po otci. Ten se odstěhoval k dědovi.
V dalším, že si ho nemůže brát na ubytovnu.
Ve třetím, že dědeček dělá problémy. V čem?
Nějak definuj problém..Dědečka bych přes syna/vnuka neřešila, toho nemůžeš ovlivnit. Tedy pokud nebude nějak gradovat
KLasika, přitvrzuje. Když se to nesetkalo s pochopením, tak se přidalal ubytovna, pak dědek, za 10 stránce začne fyzické násilí, psychické týrání, na 30. znásilnění
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magdaleeena To ze místo toho aby to řešil otec semnou, řeši to dědeček kterej je vecne opily a chtějí si semnou točit. Hraji to na city
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně přijde, že to tu bylo.. a potom má E. pověst matek, co jsou extrémistky ![]()
@Lama Lama píše:
KLasika, přitvrzuje. Když se to nesetkalo s pochopením, tak se přidalal ubytovna, pak dědek, za 10 stránce začne fyzické násilí, psychické týrání, na 30. znásilnění
@Lama Lama píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jednoduše mu to vysvětlit a dát si určitá pravidla (kdy s kym bude). My jsme s manželem sice spolu, ale doma je pouze o víkendech jinak jezdí za prací do zahraničí a děti si na to takhle zvykly, ale zpočátku taky hledali a plakali kde je táta, tak jsem jim to vždy v klidu vysvětlila. Taky jde hodně o domluvu o o tak jak to máte se svým ex přítelem, tam jde taky hodně o to jak se domluvíte a jak pak dodržíte domluvu, aby nebyl zmatený, chtělo by to v některých „výchovných“ věcech stále držet spolu, bylo by to jednodušší pro všechny tři.
Přesně takhle by to to bylo fajn Aleš bohužel to nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To si musíte Vy dospělí tak nějak mezi sebou.
Já tak nějak si netroufám radit pokud se týče vztahu bývalý tchán a snacha, resp. dovedu si představit, že to bude téma složité. Ale rozklikla jsem kvůlivá tématu „úprava styku s otcem“, kde mám nějaké zkušenosti a snad bych mohla přispět.. do mlýna ![]()
Jak zní Tvůj dotaz, pokud se týče úpravy styku Tvého syna a otce.
@Erina-Kubíček píše:@Magdaleeena To ze místo toho aby to řešil otec semnou, řeši to dědeček kterej je vecne opily a chtějí si semnou točit. Hraji to na city
@Erina-Kubíček píše:
@Magdaleeena To ze místo toho aby to řešil otec semnou, řeši to dědeček kterej je vecne opily a chtějí si semnou točit. Hraji to na city
- načítám...
- Citovat
- Zmínit