úprava vlasů u batolete

4398
18.6.18 08:53

Uprava vlasu u batolete

Nemate vychytavku na upravu ofiny u rocni? Sponku si dat nenecha, neni neco rychleji upevnitelne nez klasicka sponka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23966
18.6.18 08:58

Česání na patku nedrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24178
18.6.18 08:58

@e008 ostříhat, ale to asi slyšet nechceš. Dcera si také nechtěla nechávat sponky a gumičky, hned to sudávala. Takže jsem ji stříhala, ofinu na krátko, zbytek tak aby to měla na delší mikádo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.18 08:59

Ja se pridavam k dotazu :palec: Resim to u rok a pul stare holcicky. Sponku si dat nenecha a nebo si ji hned sunda. Ofinu jsem ji ustrihla, ale ma hodne vlasu a ma je vlnite, takze porad vypada hrozne neupravene a leze ji to do obliceje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.6.18 09:02

@e008 Co padá do očí (ofina) bych normálně šmikla. Zbytek nechat růst a postupně sestřihávat, aby to mělo stejnou délku. A nechat to jen tak dlouhé, aby holčička vypadala jako holčička, ale nepotřebovalo to extra úpravu v podobě culíků apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.6.18 09:03

@Kočičí duše v roce a půl jsem dávala gumičky. Takové ty malé umělé. Nekloužou a malá se naučila držet, když pak dostala bonbon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.6.18 09:18

Mam stejny problem akorat s dvouletackou. Ta si nenecha na vlasy sahnout. Takze ji strihame ofinu ve spanku :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
18.6.18 09:35

Holky u naší slečny pomohlo vzít jí ke kadeřnici - najednou byla „velká“, seděla v křesle, měla na sobě plášť, koukala na sebe v zrcadle a nechala se bez mrknutí ostříhat. A pak dostala za odměnu bonbon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí