Úřad práce a přivýdělek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Talona píše:
Od toho jsou ale taky úřady aby tě případně odkázali jinam.
Hele tvůj problém, až tě někdo napráská, tak pokutu budeš platit ty a fakt jim bude jedno, když jim budeš tvrdit, že ti na úřadě řekli to a to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to nevím, mě se to samotné zdálo divný. Ale paní jsem dopodrobna popsala situaci a několikrát jsem se jí na to ptala. Myslím, že mě pochopila dobře a já její odpověď taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Talona píše:
Tak to nevím, mě se to samotné zdálo divný. Ale paní jsem dopodrobna popsala situaci a několikrát jsem se jí na to ptala. Myslím, že mě pochopila dobře a já její odpověď taky.
no ptala ses jí přesně, jestli potřebuješ živnosťák nebo jak jsi položila otázku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, ptala jsem se konkrétně jestli na to nepotřebuju živnosťák a jestli to takto lze provozovat a ona, že v pohodě jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mi řekla, že až budu na ÚP, tak to, že pak už neví, ať se zeptám tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Talona píše:
Jo, ptala jsem se konkrétně jestli na to nepotřebuju živnosťák a jestli to takto lze provozovat a ona, že v pohodě jo.
www.jakpodnikat.cz
Zkus si to pročíst včetně odkazů na zákony…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Talona http://zakony.kurzy.cz/…n/priloha-4/
Bod 68. Fotografické služby… takže na fotografování živnostenský list potřebuješ… kdybys byla třeba malíř nebo spisovatel, tak bys ho mít nemusela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Talona Na tu paní nespoléhej, zjisti si sama informace (co teď i děláš) a jak tady psali na Živnosťáku a Finančáku… jinak si myslím, že na fotografování stejně časem musíš mít ŽL, někdo chce doklad atd. a jak jim to vysvětlíš? Ale samozřejmě že ne asi na 2× focení do roka, ale myslím spíš na pravidelné focení. Tak nejprve, jak často a za kolik budeš fotit? a pak se podle toho zařídit. Hodně štěstí, ať se v podnikání daří!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit