Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jessie_james Vy jste psal, že nevít, že asi platí od září. Na to jsem reagovala. Jinak jasně. Ono je to všude pojišťovny někoho vyškolí, resp.do něj nalijou informace a to je tak vše.
@P4ja píše:
@Jessie_james Vy jste psal, že nevít, že asi platí od září. Na to jsem reagovala. Jinak jasně. Ono je to všude pojišťovny někoho vyškolí, resp.do něj nalijou informace a to je tak vše.
Já už bych nechtěl dál pokračovat ale budiž. Zákony se neustále mění a úředníci jsou školeni průběžně, dneska třeba není jasné jak se dostávají informace z jednohu úřadu do druhého, všichni obviňují všechny. Kdysi bylo celkem dobře našlápnuto, ale nějak to chcíplo, myslím ÚP, sociálka a finančák, pojišťovna, takže se vyplatí si to pohlídat, protože většino vyvalí oči s větou ale my jsme nic nedostali, a ty opčane plať penále, pokuty, a penále z penále. Nejednou jsem viděl lidi na pokraji zhroucení, ale často ti co nedali do systému ani korunu, ti tam vždycky nejvíc řvali, že mají nárok
@Jessie_james Však ano, psala jsem zakladatelce ať se na pojišťovně zeptá, jestli ji Up nahlásil. A pokud jí to po telefonu kvůli Gdpr neřeknou, tak se tam prostě staví.Vic netřeba. ![]()
Zavolej si na pojišťovnu. Ale podle mě tam nahlášená jsi, protože by ti přišel od pojišťovny dopis. Mě takhle přišel při přecházení od staré pojišťovny k nové asi běhen dvou měsíců
Tqk jsem byla hlasena na VZP úřad prace to nahlasil na pojišťovnu sam dekuji za pomoc
Nevím co je to ale, ale, GDPR platí od května 2018 v celé EU, pokud nevíte o co jde, tak nebudete ani vědět co kde podepisujete.. Ovšem jak jsem napsal, mě už se to netyká, dělal jsem v IT, a práce za přepážkou nebyla moje hobby, pokud s vámi někdo jednal přes telefon porušil tím zákon.To je pouze konstatování , které vám ani nemusí vadit. No a k tomu dalšímu, to opravdu beru jako vtip, je každého věc jakou si zvolí pojišťovnu, mě do toho fakt netahejte
Jinak moje rady a informace jsou míněny v dobrém.