Jsem na úřadu práce, ale nenahlásila jsem to pojišťovně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jessie_james
23.2.19 09:28
@P4ja píše:
Ale, ale. Fakt jen potvrzujete že odejít od VZP byla dobrá volba…Ale hlavně, že po telefonu nic neřeknou. Já byla vděčná, že mně informace poskytli i po telefonu, protože z novorozenecké JIP se opravdu na pojišťovnu jít nedá.

Nevím co je to ale, ale, GDPR platí od května 2018 v celé EU, pokud nevíte o co jde, tak nebudete ani vědět co kde podepisujete.. Ovšem jak jsem napsal, mě už se to netyká, dělal jsem v IT, a práce za přepážkou nebyla moje hobby, pokud s vámi někdo jednal přes telefon porušil tím zákon.To je pouze konstatování , které vám ani nemusí vadit. No a k tomu dalšímu, to opravdu beru jako vtip, je každého věc jakou si zvolí pojišťovnu, mě do toho fakt netahejte :-) Jinak moje rady a informace jsou míněny v dobrém.

• Citovat
  • Upravit
21091
23.2.19 10:35

@Jessie_james Vy jste psal, že nevít, že asi platí od září. Na to jsem reagovala. Jinak jasně. Ono je to všude pojišťovny někoho vyškolí, resp.do něj nalijou informace a to je tak vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
23.2.19 12:37
@P4ja píše:
@Jessie_james Vy jste psal, že nevít, že asi platí od září. Na to jsem reagovala. Jinak jasně. Ono je to všude pojišťovny někoho vyškolí, resp.do něj nalijou informace a to je tak vše.

Já už bych nechtěl dál pokračovat ale budiž. Zákony se neustále mění a úředníci jsou školeni průběžně, dneska třeba není jasné jak se dostávají informace z jednohu úřadu do druhého, všichni obviňují všechny. Kdysi bylo celkem dobře našlápnuto, ale nějak to chcíplo, myslím ÚP, sociálka a finančák, pojišťovna, takže se vyplatí si to pohlídat, protože většino vyvalí oči s větou ale my jsme nic nedostali, a ty opčane plať penále, pokuty, a penále z penále. Nejednou jsem viděl lidi na pokraji zhroucení, ale často ti co nedali do systému ani korunu, ti tam vždycky nejvíc řvali, že mají nárok

• Citovat
  • Upravit
21091
23.2.19 23:13

@Jessie_james Však ano, psala jsem zakladatelce ať se na pojišťovně zeptá, jestli ji Up nahlásil. A pokud jí to po telefonu kvůli Gdpr neřeknou, tak se tam prostě staví.Vic netřeba. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
23.2.19 23:22

Zavolej si na pojišťovnu. Ale podle mě tam nahlášená jsi, protože by ti přišel od pojišťovny dopis. Mě takhle přišel při přecházení od staré pojišťovny k nové asi běhen dvou měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.19 21:10

Tqk jsem byla hlasena na VZP úřad prace to nahlasil na pojišťovnu sam dekuji za pomoc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová