Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já teda chodím z domu - tudíž si nohy opláchnu a vezmu čisté ponožky. Jinak nohy si stejně budeš „odmáčet“ tak je to asi jedno, ale mě osobně by to vadilo ![]()
S pedikurou neporadim. Ale kdyz jsem chodila v lete na fyzio, tak jsem si vzdy tesne pred na toalete nohy “umyla” detskejma vlhcenejma ubrouskama…
Tak pro svůj pocit si vem do práce čisté ponožky a vlhčené ubrousky a než půjdeš,tak otři nohy a dej nové ponožky.jinak jsou zvyklé na leccos.uvolni se a užij si to ![]()
Vem si čisté ponožky, ale víc bych neřešila, tam stejně hned na začátku strčíš nohy do takové vaničky, většinou tam ta pedikerka přidá nějakou změkčující sůl co i voní, takže si ty nohy rovnou umeješ
(mimochodem nejsi ta samá osoba co řešila potící se nohy v botách a návštěvu gynekologa? To je pár dní zpátky
)
Já když šla na pedikůru po celém dni stráveném chůzí ve městě, tak jsem si tam odskočila na záchod, umyla si nohy v umyvadle, a oblékla čisté ponožky aby se náhodou nestalo že bych si před ní sundala boty a neměla to propocené nebo nedej bože smradlavé. ![]()
Ahoj holky, radši anonymně. Zítra jdu poprvé na pedikúru a zajímalo by mě, jestli se mám nějak předtím připravit, nebo jít jentak? Jdu po práci a nosím kozačky a tím pádem se mi dost nohy potí
Tak mám strach, aby nebyla ostuda. Jak to máte vy? Taky se vám potí nohy? A chystáte se nějak na pedi?