Připravujete se nějak na pedikúru ?

prack33
21.2.19 17:38

Připravujete se nějak na pedikuru ?

Ahoj holky, radši anonymně. Zítra jdu poprvé na pedikúru a zajímalo by mě, jestli se mám nějak předtím připravit, nebo jít jentak? Jdu po práci a nosím kozačky a tím pádem se mi dost nohy potí :( Tak mám strach, aby nebyla ostuda. Jak to máte vy? Taky se vám potí nohy? A chystáte se nějak na pedi? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.2.19 17:40

Já teda chodím z domu - tudíž si nohy opláchnu a vezmu čisté ponožky. Jinak nohy si stejně budeš „odmáčet“ tak je to asi jedno, ale mě osobně by to vadilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
21.2.19 17:42

S pedikurou neporadim. Ale kdyz jsem chodila v lete na fyzio, tak jsem si vzdy tesne pred na toalete nohy “umyla” detskejma vlhcenejma ubrouskama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
21.2.19 17:43

Tak pro svůj pocit si vem do práce čisté ponožky a vlhčené ubrousky a než půjdeš,tak otři nohy a dej nové ponožky.jinak jsou zvyklé na leccos.uvolni se a užij si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
21.2.19 17:46

Vem si čisté ponožky, ale víc bych neřešila, tam stejně hned na začátku strčíš nohy do takové vaničky, většinou tam ta pedikerka přidá nějakou změkčující sůl co i voní, takže si ty nohy rovnou umeješ :D (mimochodem nejsi ta samá osoba co řešila potící se nohy v botách a návštěvu gynekologa? To je pár dní zpátky :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
21.2.19 18:01

Já když šla na pedikůru po celém dni stráveném chůzí ve městě, tak jsem si tam odskočila na záchod, umyla si nohy v umyvadle, a oblékla čisté ponožky aby se náhodou nestalo že bych si před ní sundala boty a neměla to propocené nebo nedej bože smradlavé. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.2.19 11:13

Stejne ti nohy vydezinfikuje a oplachne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová