Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když mně vygruntuješ byt, předpovím ti co budeš chtít.....Vtip. Já jsem totiž racionální člověk.
Hele, jdi k psychologovi, třeba, ale na kartářku, astrologa, jasnovidku zapomeň
Hele a to jsi fakt ochotná svěřit řešení své těžké situace úplně cizí anonymní ženské na internetu? Vem, prosím tě, rozum do hrsti. Jsem přesvědčená, že většina lidí odpovědi na své otázky má v sobě, jen si to nechtějí připustit.
@Anonymní píše:
Klidně ti zdarma odpovím, hraju ale jen prší a žolíky
To jsem chtěla napsat
že klidně předpovím budoucnost, ale hraju jen prší ![]()
Je fakt, že tady to dokážeme pěkně rozebrat, kam se hrabe kartářka, leckterý psycholog by záviděl ![]()
@Paralenka červená píše:
Je fakt, že tady to dokážeme pěkně rozebrat, kam se hrabe kartářka, leckterý psycholog by záviděl
Je tady, prosím vás, nějaký instalatér, co by mi vyměnil kohoutek zdarma? Kape už druhý den a taky už z toho mám nervy v kýblu. Kdyžtak se mi ozvěte do zpráv. Děkuju.
@Čičorečka píše:
Je tady, prosím vás, nějaký instalatér, co by mi vyměnil kohoutek zdarma? Kape už druhý den a taky už z toho mám nervy v kýblu. Kdyžtak se mi ozvěte do zpráv. Děkuju.
Asi tak, u nás bychom zdarma potřebovali opravit pár kousků nábytku a našly by se i další věci.
Tenhle pocit, že někdo pracuje pro ostatní zdarma, je fakt vynikající
![]()
@jenny.fields no protože když se za žádost napíše, že je v těžké situaci, všichni si sednou na p*del. To je přece jasný, ne? Jako ta, která sem napsala číslo účtu, že je v nelehké situaci, ať pošlem prachy ![]()
@Čičorečka píše:
@jenny.fields no protože když se za žádost napíše, že je v těžké situaci, všichni si sednou na p*del. To je přece jasný, ne? Jako ta, která sem napsala číslo účtu, že je v nelehké situaci, ať pošlem prachy
Fakt jo? Tak to je síla. A teď jsem četla,že nějaké ženy na fcb zorganizovaly sbírku na pomoc onkologicky nemocnému Vojtíškovi a zjistilo se,že žádný takový Vojtíšek neexistuje a pak někomu věřte. Já jsem říkala,že až se vrátím do práce,že bych ráda posílala nějakou kačku na Dobrého Anděla,jinak nikomu ani pětník.
@carola nikdy nikomu nic, pokud nemají certifikát nebo jakékoli potvrzení. Šmejdi obchodují i se soucitem. Ona to samozřejmě takhle natrvrdo nenapsala. Bylo to něco ve smyslu: všichni mě opustili, jsem před porodem. Nějakou výbavičku už mám, ale potřebuju ještě na Sunar, jinak dítě nebude mít co jíst. Nemůžu po vás chtít, abyste chodili do krámu a posílali balíky. Vážně stačí jen stovka nebo dvě, já už si to nakoupim sama.
Stejně je to smutný. Při první mateřské před lety jsem si sem chodívala pokecat,pro radu,nebo někoho sama povzbudit,ale poslední dobou sem píšou samí „ani mě nenapadá to správné slovo“. Jedno téma horší než druhý.
Ahoj, je tady nějaká kartářka co by mi mohla odpovědět na mou otázku?
Procházím si teď hodně těžkou situaci, pokud je někdo mezi nama napište do diskuze ozvu se vám.