Úřad práce - VZP

Anonymní
5.9.16 13:55

Úřad práce - VZP

Zdravím,
chci se zeptat, když jsem se šla 2.9.2017 příhlasit na ÚP, tak ještě poté musím na VZP, ale je jedno kam na VZP půjdu a nebo musím přímo v tom okrese/městě? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
754
5.9.16 14:16

Ja jsem tedy u VOZP, ale hlasim zmeny pres e-mail (lze i poštou či osobně samožřejmě). Stahnu si prislusny formular, vyplnim, nascenuji a zaslu na prislusnou pobocku. Cekam na potvrzeni z jejich strany, ze zadost prijali.

VZP ma podminky zde - https://www.vzp.cz/…i-pojistovne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
5.9.16 14:18

Je jedno kam, můžeš kdekoliv v ČR ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.9.16 14:18

VZP je jediná pojišťovna, kam zařazení do evidence na úřadu práce oni sami z ÚP zasílají. :-) Takže nemusíš ohlašovat nic. Do 30ti dnů to ohlásí pracák sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12210
5.9.16 14:25

@Blackyyy To není pravda, musíš se TY sám do 8 dnů ohlásit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
5.9.16 14:56

Nenechávala bych nic náhodě a nahlásila bych si to tam sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
5.9.16 19:27

@Ketris To teda je pravda, já byla na pracáku se nahlásit minulou středu, ptala jsem se na to a tohle mi řekli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12210
6.9.16 10:22

@Blackyyy Já byla taky a jasně je tam napsáno - UPOZORNĚNÍ - Občan je povinen ohlásit příšlušné zdravotní pojišťovně začátek a ukončení evidence na ÚP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
6.9.16 12:58

@Ketris Třeba se to týká ostatních pojišťoven, protože mě pracovnice u které jsem byla říkala, že jediné VZP to ohlásí sami. Tak pochybuju, že by mi kecala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
6.9.16 17:09

@Blackyyy Velice záleží na úřednici, u nás si to musí každý nahlásit sám, řekne dojděte si na VZP a má o práci míň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.9.16 10:24

Na úřednici to určitě nezáleží, nic takového v popisu práce nemají, je to povinnost každého uchazeče nahlásit si na pojišťovně změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová