Roztrhlý kojící polštář

25
4.9.16 22:12

roztrhlý kojící polštář

Maminky prosím o radu :-( dala jsem vyprat kojící polštář, mám ho rok takže už snad po tisící, a nevím jestli ho dcera prokousla nebo se roztrhl ale do pračky se mi z něj vysypaly ty kuličky a mám to ve všem prádle :-( zkoušela jsem to vysát vysavačem ale je to tam pořád dokola… nenapadá vás jak se toho zbavit? předem děkuji za každou radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1908
4.9.16 22:25

Prádlo bych dala usušit k někomu do sušičky, jestli ji nemáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.9.16 22:26

Mě jde o to že potřebuju dostat ty kuličky z pračky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
5.9.16 01:46

Pradlo do susicky jak psala @Zuzlounek a pracku bych zkusila nekolikrat prohnat naprazdno a po kazdem prohnani vycistit filtry, jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
5.9.16 08:20

Ja susicku nemam. Ona z pradla odstrani ty kulicky? Nebude zanesena i ta susicka?

S tou prackou nevim. Pustit prazdnou pracku? Jak psala @Lucmína a vycistit filtr? Nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
5.9.16 08:32
@pedigka píše:
Ja susicku nemam. Ona z pradla odstrani ty kulicky? Nebude zanesena i ta susicka?S tou prackou nevim. Pustit prazdnou pracku? Jak psala @Lucmína a vycistit filtr? Nevim.

Odstraní kuličky, mě kolikrát zachránila od vypraného papírového kapesníčku :mrgreen:. Sušička se nezanese, protože má právě ten filtr, který musím po každém sušení vyčistit. A s tou pračkou nevím, ale za zkoušku nic nedáš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.9.16 09:55

Stalo se mi něco podobného, jen s plyšovou hračkou. Taky se mi vysypala do pračky. Nejvíc pomohlo vzít starší froté ručník a na několikrát ho vyprat. Pokaždé se docela obalil. Dávala jsem na nejkratší program. Pokaždé bylo bordelu míň a míň. A samozřejmě nejdřív vyčistit všechno co jde. A poslední možnost je, zavolat opraváře praček, aby ji rozdělal a vyčistil on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
6.9.16 03:03

@Lucmína
Aha, to je dobry, ze pomuze od pap. kapesnicku :potlesk:. To jsem nevedela. Je pak narocny vycistit filtr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová