Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky prosím o radu
dala jsem vyprat kojící polštář, mám ho rok takže už snad po tisící, a nevím jestli ho dcera prokousla nebo se roztrhl ale do pračky se mi z něj vysypaly ty kuličky a mám to ve všem prádle
zkoušela jsem to vysát vysavačem ale je to tam pořád dokola… nenapadá vás jak se toho zbavit? předem děkuji za každou radu…
Prádlo bych dala usušit k někomu do sušičky, jestli ji nemáte.
Pradlo do susicky jak psala @Zuzlounek a pracku bych zkusila nekolikrat prohnat naprazdno a po kazdem prohnani vycistit filtry, jinak ![]()
Ja susicku nemam. Ona z pradla odstrani ty kulicky? Nebude zanesena i ta susicka?
S tou prackou nevim. Pustit prazdnou pracku? Jak psala @Lucmína a vycistit filtr? Nevim.
@pedigka píše:
Ja susicku nemam. Ona z pradla odstrani ty kulicky? Nebude zanesena i ta susicka?S tou prackou nevim. Pustit prazdnou pracku? Jak psala @Lucmína a vycistit filtr? Nevim.
Odstraní kuličky, mě kolikrát zachránila od vypraného papírového kapesníčku
. Sušička se nezanese, protože má právě ten filtr, který musím po každém sušení vyčistit. A s tou pračkou nevím, ale za zkoušku nic nedáš, ne?
Stalo se mi něco podobného, jen s plyšovou hračkou. Taky se mi vysypala do pračky. Nejvíc pomohlo vzít starší froté ručník a na několikrát ho vyprat. Pokaždé se docela obalil. Dávala jsem na nejkratší program. Pokaždé bylo bordelu míň a míň. A samozřejmě nejdřív vyčistit všechno co jde. A poslední možnost je, zavolat opraváře praček, aby ji rozdělal a vyčistil on.
@Lucmína
Aha, to je dobry, ze pomuze od pap. kapesnicku
. To jsem nevedela. Je pak narocny vycistit filtr?