Úraz penisu u dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
214
29.7.15 22:07

@Darulka mě se teda těch 14 dní na zhojení zdá taky málo. Dala bych tomu čas, šmiknout se to může i za pár měsíců. A zkusila bych ještě někoho jestli něco neporadí. A případně mazat a zkoušet přetahovat, tím se nic nezkazí.
Ona ta obřízka také není konec světa :hug: ale snad se ta ztracená pružnost ještě nějak vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
2.8.15 18:25

Jenže, když mu udělají obřízku radikální, tak přijde o 70% svých erotogenních zakončení, a některým potom nadměrně zkeratinizuje žalud a pak nemohou dosáhnout orgasmu. Teď mi zrovna psal maily jeden takto postižený 28 letý muž, který nemůže dosáhnout orgasmu kvůli radikální obřízce, kterou mu udělali, když mu bylo 9 let z důvodu zúžené předkožky. U některých se to dá zvrátit nošením předkožkové protézy SenSlip, napsal mi, že to vyzkouší. Někteří doktoři velice rádi obřezávají, někteří z toho důvodu, že patří ke zvláštnímu živočišnému druhu hraboš bodový, avšak až 95% všech obřízek z údajných zdravotních důvodů je zcela zbytečných.

Nejnovější verze předkožkové protézy SenSlip byla vyrobena pro muže, kteří mají nedostatek citlivosti penisu kvůli obřízce. Absence předkožky s níž jste se narodili a tím vzniklé chybění vysoce specializované tkáně, která byla odstraněna obřízkou, může vést k tomu, že je penis o 75% méně citlivý, než kdyby byl ponechán beze změny

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…eza-senslip/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
2.7.16 08:29

Přeji hezký den..
Mám prosbičku.. ve čtvrtek přišel můj čtyřletý syn ze školky, a měl na vnitřní straně stehna takovou modřinku.
Včera odpoledne jsem si všimla, že má nateklého pindíka.. a nakonec jsem ze syna dostala pár slov, že prý čůral, a pravděpodobně mu na pindíka spadlo prkýnko, a skřípl si ho.
I dnes ho má nateklého, předkožka mu bohužel ještě stáhnout nejde, ale čůrá bez problémů.
Měla jste některá podobnou zkušenost? Nevím, zda mám jet raději ihned na pohotovost, nebo počkat do pondělka a domluvit se s naší doktorkou.
Moc děkuji, Peťula a Jiříček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
2.7.16 13:22

@Mariquitka Pokud čůrá normálně, bez obtíží a krve nechal bych být, ono s tím těžko i doktor něco udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí