Urážky od partnera. Mám to trpět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.8.25 09:23

Ahoj, sestra je psychicky nemocná a její tehdejší partner ji řekl do očí, že je to cvok co by se neměl vrátit do normálního života, sestra se tehdy hned po propuštění z léčebny pokusila o sebevraždu, když ji propustili šla ihned ke mě a mému příteli kde už na ni čekali její veci, ponaučení? Nepřehlížet

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.25 11:57

Najdi sílu mít se ráda a odejdi od něj. Každá křivda se do tebe ukládá a takový typ člověka se nezmění. Urážet bude i s přestávkami dál. Jen hlupák by si myslel, že se to změní.

• Citovat
  • Upravit
1972
13.8.25 14:03

Zvedni kotvy a hlavně si s takovým blbem nepořizuj dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2758
13.8.25 16:23

Jediný důvod, proč by sis to měla nechat líbit? Proč jsi s člověkem, který tě uráží? Co kdybys mu ty omlátila o hlavu jeho špeky? Takový vztah nemá cenu. V životě jsem neslyšela, aby muž svou starostlivost a zájem o ženu projevoval urážkami. Zvláště když sám není žádný seladon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2758
13.8.25 16:27
@stinga píše: Více

Já tohle taky nechápu. „Mlátí mě, řve na děti, chlastá, peníze neudrží, ale jinak je to skvělý, citlivý, starostlivý chlap.“ To je prostě k pláči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 22:38

Milé děvče, to není hodný chlap. Léčí si svoje mindráky a je v podstatě psychopat. Rozhodně si s ním nepořizuj dítě, bude Tě mít v hrsti a bude to horší. Věř mi.

Zažila jsem to sama. Je mi 74 a tehdy jsem neměla kam odejít. Neměla jsem ani odvahu a sílu utéct, ze začátku jsem věřila, že to bude lepší, když nebudu odporovat, nebylo. Po dítěti přišla i nějaká facka, když jsem se proti nadávkám ohradila, ale to jsem utnula s tím, že mám výcvik ve svazarmu, umím zabít a udělám to, je ale hrozné takto spolužít.
Dotrpěla jsem do 70ti, získala jsem astma, hypertenzi, alergie a hrdost v pr…
Teď jsem mnohem zdravější, mám přátele, ale je mi strašně smutno, protože v mém věku slušného partnera nenajdu. Měla jsem utéct když to začalo a mohla jsem žít jiný život.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky