Úřední psaní s dodejkou, co to může být?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65413
3.11.16 20:38

@uklidcb nemůžou to být dětské přídavky? Ty taky takhle chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
4.11.16 12:10

Mně takhle přišla výpověď, ale může to být cokoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
4.11.16 12:17

Mě takhle přišel dopis v říjnu, že jsem nedoložila potvrzení o studiu kvůli přídavkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
4.11.16 13:11

Me to dnes ceka taky jen ja mam na poste doporucene psani standard s dodejkou a taky uz se desim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2361
4.11.16 21:51
@uklidcb píše: A vsude se doctu, ze to jsou vetsinou exekuce apod…

Nečti všude brakovou literaturu. Rozhodně to nejsou většinou exekuce. Je to psaní z jakéhokoli úřadu. Podle PSČ je možné zjistit podací poštu. Některé úřady používají neveřejné podatelny v jiném městě. To je možné zjistit na webu České pošty.
Dovědět se o exekuci poprvé z úředního psaní je naprosto vyloučené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
4.11.16 22:48

Ha, ha, dobrá diskuse. Před pár hodinama jsem ve schránce objevila papír, že mám na poště stejný dopis jako zakladatelka. Furt přemýšlím, co to bude. Exekuci zavrhuju rovnou. Zítra pro něj jdu.

Zakladatelko, co to nakonec bylo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19791
8.11.16 14:39
@JayLee píše:
takovyhle dopisy chodi jedine od takovychle insituci nebo od zamestnavatele kdyz posila prvni dutku :lol:
@abela píše:
Mně takhle přišla výpověď, ale může to být cokoli…

Pokud pracuje na úřadě, tak jí zaměstnavatel může poslat úřední psaní, pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
8.11.16 14:43

Mě tohle vyděsilo asi před dvěma měsíci - nakonec to byla nová smlouva od Vodafone, měnila jsem si tarif, když mi zavolali s nabídkou a pak to došlo poštou. V té době jsem i rušila mnohaleté členství v Evitě, tak jsem z toho nespala, protože jsem myslela, že to bude nějaký šílený dluh, který mi tam vyúčtovali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.18 14:26

To same

@uklidcb píše:
Ahoj, prosim co vsechno je brano za uredni psani? Mam na poste dopis - uredni psani s dodejkou, ktera bude vracena zpet odesilateli - predpokladam, ze to tedy nebude nic od soudu ( exekuce apod.). Zitra ho jdu vyzvednout, jen mi to vrta hlavou…

Zdravím dnesk mi také přišla výzva k vyzvednutí a dodejkou a k tomu přiložení poučení ve kterém je zákon 500/2004sb správní rad. Neví někdo něco co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
7188
23.11.18 14:57

Me takhle prisel dopis s pruhem, letela jsem na postu a bylo to od financaku - stehovala jsem se, a ze pry moje dokumenty prebira jinej urad. Nemuze to bejt neco takovyho? Nestehovala ses?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19791
23.11.18 15:03
@Anonymní píše:
Zdravím dnesk mi také přišla výzva k vyzvednutí a dodejkou a k tomu přiložení poučení ve kterém je zákon 500/2004sb správní rad. Neví někdo něco co by to mohlo být?

Asi ti něco chce nějaký úřad.

Tady jsem o tom něco našel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
23.11.18 15:08
@eumedon píše:
Asi ti něco chce nějaký úřad.Tady jsem o tom něco našel.

:mrgreen: :mrgreen: Ta anketa je genialni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.18 15:19

Jezisek :D

• Citovat
  • Upravit
Mochila
21.12.18 19:12

Dobrý den, právě mám stejný problém a jsem strachy úplně mimo. Dopis jsem se pokoušela vyzvednout již dnes, ale bohužel nebyl na poště, takže tam musím zítra znovu a mám příšerný strach, protože nevidím sebemenší důvod, aby mi někdo takový dopis posílal. Odesílatelem je Městský úřad, víc nevím. Pokuta to být nemůže, protože nemám ani řidičák ani auto. Exekuce mi taky připadá nesmyslná a výpověď bych dostala rovnou od své nadřízené, pro MÚ nepracuji, platby za domácnost jdou před SIPO, takže zbývá už jen trestní oznámení nebo předvolání k soudu.

• Citovat
  • Upravit
9039
21.12.18 19:52

A máš sousedy? Nám takhle píše úřad x krát do roka. Naši sousedi zbourali barák a budou stavět. Pak nám tento rok přišlo x oznámení no zahájení výkopových prací v ulici. Pak kvůli veřejnému prostranství. Pak že máme všichni upravit svou stromovou zeleň zasahující do drátů apod. Takže bych byla v klidu. Může to být oznámení čehokoliv. Nehrotim bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel