Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj holky, dnes mi přišel papír o vyzvednutí úředního psaní standard dodejka ekonom.
Nemám si to jak vyzvednout a děsím se.
Jde o to že mi to poslali na mojí starou adresu. Rok už tam nebydlim
Nevíte proč mi to neposali na novou adresu? A co by to případně mohlo být? Dekuju ![]()
@Leonka99 píše:
Ahoj holky, dnes mi přišel papír o vyzvednutí úředního psaní standard dodejka ekonom.
Nevíte proč mi to neposali na novou adresu? A co by to případně mohlo být? Dekuju
Nevíme, proč ti to neposlali na novou adresu. Je to úřední psaní - tedy od úřadu? Přihlásila ses na nové adrese k trvalému pobytu a oznámila jsi novou adresu všem věřitelům a všem, se kterými máš nějaké smlouvy?
@Leonka99 píše:
Nevíte proč mi to neposali na novou adresu? A co by to případně mohlo být? Dekuju
Zrejme jsi nenahlasila tvou aktualni trvalou adresu, ale klidne se jich zeptej ![]()
Pockej si, pockej - lestim svou kristalovou kouli:
Aaaa, prekvapeni! Vubec nic tam nevidim co ti urad poslal, takze nic ![]()
Zavolej na postu a nech si to poslat, kam potrebujes, domu, do prace..to posta normalne dela…muze to byt cokoli, me treba takhle chodi posta z vodafone..fakt obycejna nabidka, nevim, proc zo posilaj takhle…