Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Holky potřebuju radu, malý si právě serval jantarové korálky. Urval to mezi zapínací korálkou a první korálkou, jak to spravit? Asi bych to zvládla navázat, ale ten uzávěr bych nezvládla, ten je na pevno tam nějak daný, máte nějakou radu?
To by asi chtělo foto, určitě korálkářky poradí. Jen se chci zeptat, už jsem na některých dětech viděla jakýsi takovýhle korálky, to je nějaká móda nebo co to má za význam?.-)
@Makinaa007 píše: Šup s tím do koše, ještě se na tom uškrtí.
proč by se měl na tom uškrtit ![]()
@hofka píše:
To by asi chtělo foto, určitě korálkářky poradí. Jen se chci zeptat, už jsem na některých dětech viděla jakýsi takovýhle korálky, to je nějaká móda nebo co to má za význam?.-)
je to móda, ale i díky jantaru a teplotě těla se „vypařují“ esence, které mají blahodárné účinky při nemoci, prořezávaní zubu, tiší divoké dítě…
@hofka píše:
To maj na bolavý zuby, aby je to nebolelo když rostou ![]()
@nikita066 protože ty korálky patří mezi nebezpečné výrobky, kde hrozí uškrcení. To nenapadlo mě, to napadlo čoiku.
@péťaskléňa píše:
Myslela si tohle? http://www.biocare.cz/…st-baby.html
ano jsou to ony
@Makinaa007 no tak je vidět, ža absolutně nevíš o co jde. Ale to jsem četla od čoi.
@nikita066 Niki doporučim převlíct celý znova, tohle nenavážeš. Neutáhneš a malej to za chvilku sundá znova. Pokud nebudeš mít dlouhej koneček na pořádnej uzel bála bych se.
@péťaskléňa píše:
@nikita066 Niki doporučim převlíct celý znova, tohle nenavážeš. Neutáhneš a malej to za chvilku sundá znova. Pokud nebudeš mít dlouhej koneček na pořádnej uzel bála bych se.
no to nemám, jenže nenavážu ten uzávěr, je to tam nějak „přivařený“ ![]()
On ty korálky zbožňuje, seděl a zničeho nic škubl a pak začal bulet, že mu je mám dát na krk ![]()