Urychlení porodu - kořalka :)

Anonymní
20.12.13 11:38

Urychlení porodu - kořalka :)

Maminky, omlouvám se za anonym, ale asi je Vám to jasné :P
Jsem ve 40tt a tak se snažím dnes mimčo trochu popohnat úklidem, převlékáním postelí, vysáváním atd. a myslíte, že by mohla zabrat i kořalka cca lok? Máme doma slivovici tak mě to jen napadlo :mrgreen: Jsem normálně abstinent a většinou se opiju z 2dcl vína :mrgreen:
Nemáte některá zkušenost? :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
20.12.13 11:39

Hehe, neriskovala bych :D Lok asi nepomůže a víc..pak to z tebe ještě u porodu potáhne jak ze sudu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.12.13 11:40

Lok ti neublizi, ale podle me ani nijak nepomuze…
ono pravdepodobne nepomuze ani nic jineho. byt tebou tak hodim nohy nahoru a setrim sily na porod. at nezacnes rodit uz totalne unavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.13 11:40

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nad tím jsem taky přemýšlela :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
20.12.13 11:42

Nepomůže, ale jestli se Ti to pak rozjede, tak na mamku, co přijela k porodu a táhne z ní, budou koukat asi dost divně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.12.13 11:42

Ne, kořalka na porod fakt nezabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.12.13 11:43

Tak tohle bych vážně nezkoušela a nechala to raději na přírodě ;)

• Citovat
  • Upravit
7204
20.12.13 11:44

Ne, pokud se miminku nechce nepomůže NIC, ani kdyby jsi vypila tu kořalku celou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.13 11:44

Už nevím jak ji vyhnat ven. Tak mě napadají takové blbosti :mrgreen: :lol:
A nějaký zaručený recept? :think:

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
20.12.13 11:46

Nezkoušela bych to 8o A i když se budeš na hlavu stavět, tak mimino nevyženeš, pokud nebude chtít. Já v září běhala s hopsala po lese. Akorát to dopadlo tak, že jsem nemohla dojít ani k autu, protože jsem měla poslíčky a bolesti zad :oops:

• Citovat
  • Upravit
41882
20.12.13 11:47
@Anonymní píše:
Už nevím jak ji vyhnat ven. Tak mě napadají takové blbosti :mrgreen: :lol:
A nějaký zaručený recept? :think:

Kdyby nějakej byl, nebylo by tady tolik diskuzí na podobné téma :mrgreen:

Já uklízela jak ďas, jeli jsme na výlet, nákupy..a v noci do porodnice. Že já k*áva radši neležela, byla jsem utahaná jak pes :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.13 11:48

@Ve-ru :D stejně je to sranda jak se nenecháme ponaučit a budeme si dělat zle :lol: :mrgreen:
@Aletheia ty jo, vypít celou flašku a začít rodit tak to mám aspoň bezbolestně :lol: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
846
20.12.13 11:49

Zrovna slivovici? Je moc aromatická. Já bych si dala panáčka nějakého sladkého likéru, ale víc ne. Porod to neurychlí. A úklid taky nepomáhá. Přítel říkal, že někde na na vysočině mají tak strašnou sinici, že tam jezdí ženské vyvolávat porod. A prý to funguje, někdy ani nestihnou dojet do porodnice. Ale dej prckovi čas. Co na to, že třeba strávíš Vánoce v porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.13 11:51

@poplach To právě nechci :zed: máme doma 4-letého prcka a tak jsem chtěla stihnout na Vánoce být doma :D a dnes je to ideální a v pondělí domů :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31672
20.12.13 11:52

Pokud mimčo nechce, tak to ani slivka neurychlí. holt chce být mimi správný dárek pod stromeček, tak čeká na štědrý den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí