Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hehe, neriskovala bych
Lok asi nepomůže a víc..pak to z tebe ještě u porodu potáhne jak ze sudu
![]()
Lok ti neublizi, ale podle me ani nijak nepomuze…
ono pravdepodobne nepomuze ani nic jineho. byt tebou tak hodim nohy nahoru a setrim sily na porod. at nezacnes rodit uz totalne unavena.
Nepomůže, ale jestli se Ti to pak rozjede, tak na mamku, co přijela k porodu a táhne z ní, budou koukat asi dost divně ![]()
Tak tohle bych vážně nezkoušela a nechala to raději na přírodě ![]()
Ne, pokud se miminku nechce nepomůže NIC, ani kdyby jsi vypila tu kořalku celou.
Už nevím jak ji vyhnat ven. Tak mě napadají takové blbosti
![]()
A nějaký zaručený recept? ![]()
Nezkoušela bych to
A i když se budeš na hlavu stavět, tak mimino nevyženeš, pokud nebude chtít. Já v září běhala s hopsala po lese. Akorát to dopadlo tak, že jsem nemohla dojít ani k autu, protože jsem měla poslíčky a bolesti zad ![]()
@Anonymní píše:
Už nevím jak ji vyhnat ven. Tak mě napadají takové blbosti![]()
A nějaký zaručený recept?
Kdyby nějakej byl, nebylo by tady tolik diskuzí na podobné téma ![]()
Já uklízela jak ďas, jeli jsme na výlet, nákupy..a v noci do porodnice. Že já k*áva radši neležela, byla jsem utahaná jak pes ![]()
Zrovna slivovici? Je moc aromatická. Já bych si dala panáčka nějakého sladkého likéru, ale víc ne. Porod to neurychlí. A úklid taky nepomáhá. Přítel říkal, že někde na na vysočině mají tak strašnou sinici, že tam jezdí ženské vyvolávat porod. A prý to funguje, někdy ani nestihnou dojet do porodnice. Ale dej prckovi čas. Co na to, že třeba strávíš Vánoce v porodnici?
@poplach To právě nechci
máme doma 4-letého prcka a tak jsem chtěla stihnout na Vánoce být doma
a dnes je to ideální a v pondělí domů
![]()
Pokud mimčo nechce, tak to ani slivka neurychlí. holt chce být mimi správný dárek pod stromeček, tak čeká na štědrý den ![]()
Maminky, omlouvám se za anonym, ale asi je Vám to jasné
Jsem normálně abstinent a většinou se opiju z 2dcl vína 

Jsem ve 40tt a tak se snažím dnes mimčo trochu popohnat úklidem, převlékáním postelí, vysáváním atd. a myslíte, že by mohla zabrat i kořalka cca lok? Máme doma slivovici tak mě to jen napadlo
Nemáte některá zkušenost?