Porod ve 36. tt v Písku

103
19.12.13 08:00

Porod ve 36tt v Písku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda nemate někdo zkušenost jako ja. V neděli se mi narodil chlapeček v Písecke nemocnici 36tt s vahou 1980g a 45cm. mě v utery propustili, se synem mě nenechali protože je zatím v inkubatoru ale nepotřebuje dychani vše je v pořadku, prej ho tam jen zahřivaj. už začal i papat ale zatím nic moc nenabral :( tak by mě zajímalo jestli jste někdo zažil taky toto a jak dlouho jste byli v nemocnici než vas pustili atd.?Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
134
19.12.13 08:05

Ahoj, nevím zda ti to pomůže, ale mě se narodil v Písku chlapeček v 37tt. Nakonec nás i pustili domu společně, protože jsme dosáhli po pár dnech váhy 2500, tu mi tam neustále prezentovali jako hraniční pro propuštění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
19.12.13 08:10

Tyjo tak mi jsme byli 36+1 a vaha prcka byla neco kolem tri kil a rekli mi, ze je jeste malej na to aby se narodil, tak jsem z toho blazen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
19.12.13 08:12

No mě právě taky řikaj že musí mit porodni vahu ale bojim se právě že to potrva hrozně dlouho malej nechce moc papat a nebo to vyblinka tak mam strach aby vůbec přibiral. Po vánocich mi řikali že budu moc za nim tak doufam že mě tam nechaji a že snad rychle nabere. děkuju za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
19.12.13 08:18

No u nas byla asi i špatna funkce placenty proto byl asi tak malej.ale vše zvlada jen to papani moc nejde tak se o něj hrozně bojim a ted jak jsem doma bez něj tak mam hrozne stavy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
19.12.13 08:27

To te pustili i docela brzo domu… Kazdopadne ti rozumim, uvidis, ze se to v brzke dobe srovna a budete spolu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
19.12.13 08:30

Jojo v neděli v 7 rano jsem porodila a v utery v 10 me propouštěli. jsem na to zvědava ty vanoce bez něj budou smutny tak doufam že aspoň na ten novej rok už by jsme mohli byt doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
19.12.13 09:21

@Ada92 sice jsem nerodila v Písku, ale praxe bude asi všude podobná. Hraniční váha pro termoregulaci je 2000g. Miminko po porodu zhubne, u nedonošených dětiček to bývá víc. S papáním bych si hlavu nedělala, dej mu týden na adaptaci, a pak už si bude krásně nabírat. Propouštěcí váha je v porodnicích různá. Např. v Přerově je 2100g, v Olomouci 2400g. Také záleží na stavu zralosti a jestli je mimi schopné papat samo bez sondičky. Jaká je v Písku propouštěcí váha? Malý se narodil na hranici zralosti, tudíž bych to s přihlédnutím k váze tipovala tak na 2-3 týdny a budeš mít drobečka u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
19.12.13 09:50

V Písku prej propoušti s 2300g ted jsme něco zhubnuli ale snad to pujde zase rychle nahoru. Zítra tam zase jedu tak mi snad už něco řeknou. Zatim mi toho moc neřekli jen že do vanoc domu nepujde ale možna do nového roku jo tak jsem na to zvědava :) moc děkuju za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí