Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, mám dotaz…rodila jsem 2.12. a nastřihávali mě…já teda o tom neměla ani páru
no můj dotaz zní, jak dlouho mě to sakra bude ještě bolet?? celých 6 neděl? nemůžu si pořádně ani na wc sednout hahaha…jinak bylo 10vnitřních stehů a 6 vnějších…kdyby měl někdo recept proti bolesti, budu vděčná za vše ![]()
Mě se ulevilo, když mi vyndaly stehy
Držely se tam nějak dlouho- přes tři týdny.
@Nikuška11 mě to bolelo dlouho, těch 5 týdnů určitě, seděla jsem jen na jedný straně zadku a to, že jsi nástřih necítila ti závidím
několikrát denně jsem si ránu oplachovala studenou vodou a bylo mi po tom líp
přeju brzké zahojení ![]()
Týden až dva. Po prvním porodu jsem měla pocit, že už to trvá nějak dlouho a on nevypadnul jeden steh. Tak jsem si ho vytáhla a bylo ![]()
Ja teda neziju v cr, ale dali mne uz v nemocnici penovy sprej proti bolesti. vzdycky, kdyz jsem sla na wc jsem se umyla a posprejovala a super. mohla jsem normalne fungovat.neda se neco takoveho koupit i v cr? je to fajn jednak proti bolesti, tak i desinfekce.
@Nikuška11 taky mi pomohlo až vyndání stehů po 4 týdnech. Příště už budu chytřejší a půjdu si nechat vyndat vypadávací stehy dřív.
@Nikuška11 oplachy v dubove kure nebo ke znecitliveni je dobry roztok rosalginu taky na oplachy ![]()
Asi tě nepotěším, já jsem po porodu 4 měsíce a pořád mě to bolí..jako ne tak, že si nemůžu sednout, ale cítím to.. ![]()