Nástřih hráze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1600
12.12.13 17:04
@emma217 píše:
Tak já chodila jak naprcaný kačer docela dlouho určitě těch 6týdnu jsem to cítila neli déle.

8o No toto :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
12.12.13 17:15
@Nikuška11 píše:
@bismarck a nepamatuješ si, jak se ten sprej jmenuje??

Tak jsem to nasla, ale jak rikam, nevim, zda to budou mit i v cr.je to perfektni, obrovska uleva hned! jmenuje se to dermoplast spray, pisou na obale, ze ulevuje od bolesti, svedeni, zvlhcuje, tisi, osvezuje s aloe a lanolinem.muze se to pouzit i na riznuti, pichance, puchyre, spaleni ze slunka.zkus se poptat v lekarne.ja to pouzivala hned v nemocnici a dali mi i domu. doporucovali mi se denne koupat nekolikrat ve vane.ale to jsem nestihala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
12.12.13 17:16

No jo no:-)a šití byla taky lahůdka to jsem tam na tom křesle skákala každé píchnutí jsem cítila fakt děs běs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
12.12.13 17:19

Ten spray jsem nikde nenašla v ČR ale poznamenám si a možná když by si někdo kupovat tak se přidám za tu úlevu při dalším porodu to stojí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
12.12.13 17:39

Na amazonu je volne k prodeji. stoji 8,55 usd, ale nevim, zda zasilaji do cr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
12.12.13 18:24

Někdo dva dny po porodu skáče a někdo nemůže sedět 2 měsíce, to je různé. Dobrá je na to oranžová mastička od Bepanthenu, není to stejná jako na zadeček a bradavky, tahle má oranžový pruh a je na rány a koupele v odvary z dubové kůry a řepíku, urychlí to hojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
12.12.13 18:34

Me radili v porodnici zlatobil a udelat si z nej sedaci koupel a super machala jsem se v tom lavoru nekolikrat denw le a za 14jsem sedela uz normalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
12.12.13 19:13

Zkus i homeopatika Arnica Montana 9CH (2× denně 5kuliček), urychluje to hojení a vstřebávání modřin. Mě to pomohlo po operaci osmiček a teď na druhý porod budu taky pořizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
12.12.13 20:12

Mi jeden rupl asi šestý den a to teprve byla bolest!!! jinak celková bolest cca 2 měsíce, ale nebylo to nic oproti tomu co přišlo půl roku po porodu - byla jsem na operaci konečníku :poblion: :poblion: to byl teprve zááááhul :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
12.12.13 21:16

Mě to nebolelo vůbec, hned jsem seděla úplně v pohodě :_)

• Citovat
  • Upravit
4
13.12.13 23:44

Já nástřih cítila asi 2 týdny než začali vypadávat stehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
14.12.13 10:40

Já měla asi 6 stehů a třetí den už se dalo jakž takž sedět a za týden už celkem dobrý. Zkusila bych všechno - homeo, dubovou mast. Kdyby se ti to nezdálo nech to zkouknout doktora. Ať je brzy líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.12.13 16:30

Teda jak to čtu, tak se začínám děsit. Nějak jsem to za ty dva roky už zapomněla… V porodnici mi poradili Rosalgin a kamarádka homeo Arnica montana. Mám pocit, že to po šestinedělí samo odeznělo (možná už o něco dřív). Tak doufám, že to tak bude i u druhého. Držím palce, ať to brzy přejde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.12.13 16:44
@fatin píše:
Teda jak to čtu, tak se začínám děsit. Nějak jsem to za ty dva roky už zapomněla… V porodnici mi poradili Rosalgin a kamarádka homeo Arnica montana. Mám pocit, že to po šestinedělí samo odeznělo (možná už o něco dřív). Tak doufám, že to tak bude i u druhého. Držím palce, ať to brzy přejde. :hug:

O Arnice jsem slyšela jen to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
14.12.13 17:27

@Burj Chalifa Fakt můžu jen doporučit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...