Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ne teplotu nemám…a v nemocnici říkali, že stehy vypadnou po nějaké době samy že nikam nemusím…tak raději jít na gyndu???
@Allons-y ty brdo až tak??? tak to snad neeee
@Miška_Sal a doktor ti na to nic neřekl??? vždyt to je hrozně dlouho…
Na sezeni si dej pod sebe napul nafouknutej kruh na plavani
abys proste nesedela primo na tom bolavem…
@Nikuška11 no každej to má prostě jinak. Poprvé to bolelo asi 2 týdny (a měla jsem fakt hodně stehů), nemohla jsem vůbec sedět. Podruhé jsem měla 3 STEHY a bolelo to 4 měsíce, praskalo to (ten prostřední), nemohla jsem ani chodit na záchod, bylo to děsný, pomohl hemagel, naštěstí, ale pořád to mám citlivý (10m po porodu)
Řekla, že se tělo musí dát do hromady..a když to mam dostat, no tak to mě to bolí i když sedim
Nevim no
ale řikala mi mamka, že to má stejně jak já, ale už jí to bolí 26 let..paráda
se mam na co těšit..
@Miška_Sal wooooooooow chuděra…no tak to good luck ![]()
@Allons-y hemagel mažu, tak snad brzy zabere ![]()
@krokodylka bez toho bych v porodnici ani oběd nesnědla, kruh si nemůžu vynachválit ![]()
Me bolela jizva asi dva dny. S sebou v porodnici jsem měla nafukovací dětský kruh na sezení a dubovou mast na jizvu, sprej na studenou vodu pro oplachovani (rodila jsem v létě v těch desnejch vedrech) a ani jedno jsem nepouzila, stehy jsem měla vstrebavaci a ani jsem o nich nevěděla a to pan doktor použil i kleste. Proste každy to ma jinak, a každé tělo reaguje jinak, ale par vychytavek pro úlevu je.
@Nikuška11
Já teda byla šitá opravdu hodně, takže to možná není dobré porovnání, ale mě to bolí i teď 16m po porodu, prvních 10m pořád, teď už jen někdy, jizvu cítím nejvíc v době MS a ovulace, někdy i mimo
.
Stehy prý vypadají, nikdo mi je nevyndaval, ale ještě 3m po porodu jsem našla steh na papírku
. Pokud Tě jinak nic netrápí, tak počkej na KO v 6N - někdo se hojí rychleji, někdo pomaleji
.
@Nainuva píše:
Mě se ulevilo, když mi vyndaly stehyDržely se tam nějak dlouho- přes tři týdny.
Jooo
? To se moc neslyší.
@krokodylka píše:
Na sezeni si dej pod sebe napul nafouknutej kruh na plavaniabys proste nesedela primo na tom bolavem…
Ano
, doporučuju, seděla jsem na něm 2m
.
Mě občas bolí i jizva stará víc než pět let. Sem tam ji dost cítím při sexu. ![]()
Stehy jsou sice samovypadávací, ale může se stát, že nevypadne. Já jsem si ho vyndala sama, pomocí zdrcátka a manikúrních nůžek. To byla úleva..
Tak já chodila jak naprcaný kačer docela dlouho určitě těch 6týdnu jsem to cítila neli déle.