Nástřih hráze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
24.1.14 22:37
@Damael píše:
Já se při šití kroutila jak had, a to se doktor divil, že mi dal dvojnásobnou dávku anestezie :mrgreen:

Já taky..šití horší, než celej porod :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
24.1.14 22:37

Tohle bylo jedine ceho jsem se z porodu bala, ani nevim proc… vsichni me ujistovali, ze si toho ani nevsimnu… ha ha…
Mam pocit ze jsem zarvala tak, ze jsem vzbudila celou nemocnici a prilehle okoli… brrrr. Tohle uz bych zazit nechtela… Siti uz bylo v pohode, jen neprijemne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
24.1.14 22:38

Já jsem z toho taky měla děsný strach. A nebolelo mě to vůbec. Bylo to jako kdyby mi někdo udělal propiskou k zadku čárku :mrgreen:. Za to mojí kamarádku porodní,,bábu,, to bolelo za mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.1.14 22:38
@Bessinka píše:
Jeden porod uz mam za sebou, takze to ze to neboli si nechte pro nekoho jineho. Me se doktor do kontrakce netrefil a nocni mury z toho mam do ted. Celej porod byl oproti nastrihu nic. Proto me zajima, za se tomu da predejit a zda s tim ma nekdo zkusenosti. Vim ze se to nedela… ;)

Tak to tě lituju… Asi bude nejlepší zeptat se na kontrolách v porodnici. Pokud s nimi probereš, že se toho opravdu bojíš, měli by ti v dobré porodnici vyjít vstříc. Ber to ale tak, že se to běžně dělá v kontrakci a opravdu to není absolutně cítit. Měla bys velkou smůlu, kdybys 2× narazila na takovýho sadistu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
24.1.14 22:39
@Bessinka píše:
Jeden porod uz mam za sebou, takze to ze to neboli si nechte pro nekoho jineho. Me se doktor do kontrakce netrefil a nocni mury z toho mam do ted. Celej porod byl oproti nastrihu nic. Proto me zajima, za se tomu da predejit a zda s tim ma nekdo zkusenosti. Vim ze se to nedela… ;)

tak to fakt podelal doktor. nemelo by to byt citit. me strihli a vubec jsem to nevedela. nevedela jsem o nicem a pak jsem se divila i usima, kdyz me sili vevnitr i venku a pekne dlouho. to teda bolela jak das, i kdyz mi dali injekci na umrtveni i plyn na dychani :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
24.1.14 22:39
@Bessinka píše:
Tohle bylo jedine ceho jsem se z porodu bala, ani nevim proc… vsichni me ujistovali, ze si toho ani nevsimnu… ha ha…
Mam pocit ze jsem zarvala tak, ze jsem vzbudila celou nemocnici a prilehle okoli… brrrr. Tohle uz bych zazit nechtela… Siti uz bylo v pohode, jen neprijemne…

On hlavně člověk u toho šití ví, že už je konec, jen se to zašije a je po všem..:) Já se toho taky bála už dopředu a maminka mi říkala, jak to nic není..Máme podobný osud :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
24.1.14 22:40

@SlecnaSally taky jsem to citila, ze jsem i zarvala pekne :( a ten zvuk toho strihnuti mam v hlave do ted..uz skoro 4 roky…Ale neodradilo me to od toho mit dalsi dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
24.1.14 22:42
@Tintinka píše:
@SlecnaSally taky jsem to citila, ze jsem i zarvala pekne :( a ten zvuk toho strihnuti mam v hlave do ted..uz skoro 4 roky…Ale neodradilo me to od toho mit dalsi dite

Jasně, mě by to taky neodradilo, musí se to tak brát, že je to rychle pryč…Mě teda bylo vysvětleno, že každý má jiný práh bolesti a jelikož jsme dobře snášela kontrakce(nebylo to pro mě nic tak hrozného)tak jsem si toho nástřihu tolik všimla…Zvláštní, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.1.14 22:43
@Tintinka píše:
@SlecnaSally taky jsem to citila, ze jsem i zarvala pekne :( a ten zvuk toho strihnuti mam v hlave do ted..uz skoro 4 roky…Ale neodradilo me to od toho mit dalsi dite

Ten zvuk strihnutí hráze má v hlavě doteď můj manžel :lol: Chudák… :lol: Já jsem neslyšela ani to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.1.14 22:46
@SlecnaSally píše:
Jasně, mě by to taky neodradilo, musí se to tak brát, že je to rychle pryč…Mě teda bylo vysvětleno, že každý má jiný práh bolesti a jelikož jsme dobře snášela kontrakce(nebylo to pro mě nic tak hrozného)tak jsem si toho nástřihu tolik všimla…Zvláštní, co?

Taky to asi nebude vždy pravda. Já kontrakce neměla nějak moc silné a přesto jsem to necítila. Střihli mě během tlačení, tak jsem se na to možná nesoustředila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
24.1.14 22:48
@vasa13 píše:
Taky to asi nebude vždy pravda. Já kontrakce neměla nějak moc silné a přesto jsem to necítila. Střihli mě během tlačení, tak jsem se na to možná nesoustředila :nevim:
:think: Asi ano, ale tady u nás je nemocnice tak na houby, že bych se nedivila, kdyby to bylo tím doktorem :) To se dozvím až půjdu podruhé :D Ježiš a slyšet ještě ten zvůk, tak jsem na psychiatrii :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
24.1.14 22:49

@Bessinka Já jsem nástřih necítila, ani nevím, že mě stříhli :nevim: Horší bylo to šití po porodu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
24.1.14 22:50

Ja kontrakce mela desne bolestivy. Mam nizky prah bolesti…nastrihli me normalne pri kontrakci, kdyz jsem tlacila jak diva…a stejne to bolelo jak p*ase..tak ja nevim no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
24.1.14 22:51

Na siti me pak opichali a citila jsem jen tahani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
24.1.14 22:52

Tak nástřih jsem také necítila a jsem asi jedna z mála, která necítila ani šití..Nebo si to aspoň nepamatuju.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí