Nástřih hráze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1561
26.1.14 20:36

Mě nastřihli a jsem ráda prcka vyndali rychleji (bradykardie) a nikde jinde jsem se netrhla (narozdil od znamé co nastřih striktně zakázala a do dnes má problém se vys…) par stehu a do 10 dnu klid… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
26.1.14 20:42

@Drakelous Možná je to opravdu lepší..když jsem necvičila, tak asi nemůžu čekat, že to nějak projde samo, vid :oops: (jenže ve mě hlodá pořád ten červík, co když mě nastříhnou blbě a půl roku se nevys.. 8o )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
26.1.14 20:45

@Petule 1 já zkoušela tu masáž, ale nepocítíla jsem žádný účinek, nástřih je řízený takže by se ti neměl dostat ke konečníku ale spíš do strany… já se ho taky hrozně bála, nakonec to bylo naprosto zanedbatelné drámo :) jen šmyk šmyk (což nebylo ani cítit) a pak šití. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
26.1.14 20:49

@Drakelous děkuju..mno,to jsem se právě dočetla, že je nejčastější do strany, oproti porodu je to asi nic, ale spíše, aby mi to dobře srostlo, jak dlouho se to hojí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
26.1.14 20:52

@Petule 1 tohle je strasne individualni, můžeš mít normalní porod a dítě projde bez nástřihu v pohodě. Já jsme už druhý den seděla na kruhu trochu nadlehčená, třetí den už naplno na kruhu, doma po týdnu na složené dece, a po těch 10 dnech už normálně, citlivé to bylo do konce šestinedělí… na hojení se používá dubová kůra (gel, mast…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
26.1.14 20:58

@Drakelous děkuju..po té mastičce se podívám :) Takže můžu jenom doufat, že to nějak půjde..když nebude zbytí, tak mě stejně nastřihnou, to tuším :think: Ten kruh nemám, ale možná by stačilo se podložit kojícím polštářem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
26.1.14 21:05

@Petule 1 ty kruhy mívají ve zdravotnických potřebách, spolubydlici v porodnici mela detský kruh napul nafouklý (ale měla tak 45kg), ja měla takovou kytičku (cca 120,– na netu najdeš jako kruh na sezení po porodu) výhoda je právě v tom, že sedíš na okolním „mase“ a ne na pipce a šití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.1.14 09:03

@radushka1 ale to je preci v poradku. Tva zkusenost je takova a nemas s cim srovnavat, vnimas to tak jsou to tve pocity.
Ja za sebe k tomu porodu a k zadum (mam s nimi dlouholete problemy, bez pravidelneho cviceni bych jen tezko rano vstavala z postele) - a z vlastni zkusenosti muzu rict ze jina poloha u porodu nez na zadech je k nim mnohem setrnejsi :hug:

A jinak to ze jsi nebyla u porodu schopna chodit na tom neni nic spatneho. Neni jedna verze vhodna pro vsechny je potreba poslouchat svoje telo. Tvoje rikalo valet se na zi ence tak jsi se valela, ale tak to ma byt :palec:

@suik stejne ale ty vzorce pece PA o rodicku jsou tam skvele a u nas se bude jeste muset dlouho na tom pracovat. Pojistovny to nechteji podporit mame obrovske mnozstvi ambul gynekologu pro ktere by nebyla prace :zed:
Porodni domy vnimam jako super vec na pul cesty, ubylo by mnoho porodu doma

@Petule 1 dula neni porodni je to pouze dula. Laik. Doporucuju spis najit porodni asistentku.
Obecne se to tak da rict ze male natrzeni se hoji lepe nez maly nastrih, ale konkretne se to da rict opravdu az pri pruchodu hlavicky pres tu hraz.
Kolikaty jsi tyden? Nestihnes jeste alespon par masazi? Ono to je i o jinem pohledu na vlastni telo o sebeduvere, neni to jen o samotnem masirovani. Pokud mas jeste par dni cas stoji zato to zkusit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
28.1.14 11:00

@Drakelous děkuju moc.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
28.1.14 11:03

@quinny jsem tedka v 37.týdnu..na ty masáže jsem koukala a snažím se k tomu nějak dokopat :oops: Jinak s tou dulou máš asi pravdu, asistentky jsou na to studované..mám jednu takovou a je to i moje sousedka, bude se mnou u porodu, jenom doufám, že to stihne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
28.1.14 11:51

@Petule 1 37tt je idealni, muzes zapojit i partnera jestli na to mate odvahu. Chvilka kazdy den a rozdil je obrovsky.
Mas na to idealni cas. Preju pohodovy porod a doufam ze se pak prijdes pochlubit :hug: :hug: spusedku urcite s sebou s hlavne at je vysledkem zdrave mimi a spokojena maminka :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.1.14 17:13
@Drakelous píše:
Mě nastřihli a jsem ráda prcka vyndali rychleji (bradykardie) a nikde jinde jsem se netrhla (narozdil od znamé co nastřih striktně zakázala a do dnes má problém se vys…) par stehu a do 10 dnu klid… ;)

Hlavně, že tomu rozuměla líp než doktoři. Dobře jí tak, odbornici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
28.1.14 17:44

@Burj Chalifa když ono je to těžký, z každé strany tě od začátku těhotenství masírujou vším možným i nemožným, doktoři, reklamy, časopisy, kamarádky / známé / rodina, a prostě to chtěla co nejpřirozeněji - já jí to ani nezazlívám, ale upřímně už nejsme stavěné jako naše babičky. Já se všeho hrozně bála, kanily, klystýru i nástřihu a všeho okolo, a nakonec to všechno přebije jedna návštěva zubaře :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.1.14 17:50
@Drakelous píše:
@Burj Chalifa když ono je to těžký, z každé strany tě od začátku těhotenství masírujou vším možným i nemožným, doktoři, reklamy, časopisy, kamarádky / známé / rodina, a prostě to chtěla co nejpřirozeněji - já jí to ani nezazlívám, ale upřímně už nejsme stavěné jako naše babičky. Já se všeho hrozně bála, kanily, klystýru i nástřihu a všeho okolo, a nakonec to všechno přebije jedna návštěva zubaře :D :D :D

(mám to stejně -raději bych xkrát rodila než si nechala vrtat zub bez umrtvení).Ale k tomu nástřihu - vážně bych tu medicínu přenechala těm, co tomu skutečně rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
28.1.14 18:10

@Burj Chalifa :D me vrtaj vzdy bez umrtveni, mam alergii na zubni anestezii :D

od porodu jsem zastánce nástřihu, bolí to 100× mín než přirozený nátrh (který jsem také trošicku měla) rozhodně to není to čeho by se měli bud. maminy bát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí