Nástřih hráze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
836
24.1.14 22:19

Ahoj holky, jste tu nektera, ktera jste zadala lokalni umrtveni pred nastrihem? Zajima me, zda to na pozadani lekar provede bez problemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
24.1.14 22:23

Pry se umrtveni u nastrihu bezne nedela, ptz to pri porodu neni citit. Umrtvuje se az siti. Ja teda nastrih necitila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
24.1.14 22:23

@Bessinka ja ti nevim, ale to se striha v kontakci a to mas fakt jiny Problem nez strihem s nuzkama.neboli.Tedy pokud tak minimalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.1.14 22:24

@Bessinka Nevím, jestli jsi už v minulosti rodila nebo ne, ale u mě to bylo tak, že jsem to stejně vůbec necítila. To je totiž to poslední :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
24.1.14 22:27

Nástřih nebolí, dělá se při kontrakcích..mě pak bolelo až to šití, to jsem myslela, že jim tam něco rozbiju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101565
24.1.14 22:28

@Bessinka Já jsem ani netušila, že ho provedli… natož abych řešila kdy nebo že mají něco umrtvovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
24.1.14 22:29

Nastřich bylo to nejhorší na porodu…ještě teď 4 roky od porodu když si vzpomenu, tak se zapotím..no a šití další děs-tuším že mi to umrtvoval, ale i tak mě to fakt bolelo..Porod byl ale ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
frankness

Před nástřihem to opravdu není třeba, vůbec netuším, kdy mě střihli, ale před šitím bych si to pohlídala, prý se občas najde sadista, který neumrtví dostatečně. Já teda měla parádní doktorku, takže ani šití jsem skoro necítila.

• Citovat
  • Upravit
PajinkaT

@Bessinka : A na co by ti to umrvoval?? To vůbec neucítíš.. Já se pak Dr. musela ptát, jestli mě bude vůbec šít, jestli mě střihal… necítila jsem to ani trochu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20155
24.1.14 22:31
@Bessinka píše:
Ahoj holky, jste tu nektera, ktera jste zadala lokalni umrtveni pred nastrihem? Zajima me, zda to na pozadani lekar provede bez problemu…

Ono to opravdu vůbec nebolí, fakt.. cítíš to úplně stejně jako stříhání nehtů.. Ale po zkušenostech z prvního porodu, kdy mi to přes nesouhlas doktor provedl, už bych dnes kohokoli dalšího skopala do kuličky. Dodnes mám z toho velké zdravotní potíže.
Přitom u druhého porodu mě nikdo nestříhal (a to jsem měla jizvu z prvního šití, takže pochva zúžená a zpevněná - smysl by to mělo spíš tady..), a vše ok, šití prakticky na pár stehů na několika místech. Ta první jizva mi jde až kamsi a já uvažuji o plínách - a to miještě ani není čtyřicet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
24.1.14 22:32

Jeden porod uz mam za sebou, takze to ze to neboli si nechte pro nekoho jineho. Me se doktor do kontrakce netrefil a nocni mury z toho mam do ted. Celej porod byl oproti nastrihu nic. Proto me zajima, za se tomu da predejit a zda s tim ma nekdo zkusenosti. Vim ze se to nedela… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
24.1.14 22:32
@frankness píše:
Před nástřihem to opravdu není třeba, vůbec netuším, kdy mě střihli, ale před šitím bych si to pohlídala, prý se občas najde sadista, který neumrtví dostatečně. Já teda měla parádní doktorku, takže ani šití jsem skoro necítila.

Já se při šití kroutila jak had, a to se doktor divil, že mi dal dvojnásobnou dávku anestezie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
24.1.14 22:33
@Bessinka píše:
Jeden porod uz mam za sebou, takze to ze to neboli si nechte pro nekoho jineho. Me se doktor do kontrakce netrefil a nocni mury z toho mam do ted. Celej porod byl oproti nastrihu nic. Proto me zajima, za se tomu da predejit a zda s tim ma nekdo zkusenosti. Vim ze se to nedela… ;)
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
24.1.14 22:33

@Bessinka : V tom případě to ale byla chyba doktora.. to bych ho hnala! :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
6388
24.1.14 22:34
@Bessinka píše:
Jeden porod uz mam za sebou, takze to ze to neboli si nechte pro nekoho jineho. Me se doktor do kontrakce netrefil a nocni mury z toho mam do ted. Celej porod byl oproti nastrihu nic. Proto me zajima, za se tomu da predejit a zda s tim ma nekdo zkusenosti. Vim ze se to nedela… ;)

Jojo, stejné stejné…viz můj příspěvek výše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí