Nástřih hráze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3198
19.2.14 20:04

Taky přidám svojí zkušenost :-) nástřih jsem necítíla vůbec, ale šití teda dost a to mi taky píchli něco na znecitlivění. Ke konci už jsem doktorce pořád uhýbala. Ale zase jsem měla rychlej porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.2.14 20:13
@střepina
@střepina píše:
Prosimtě nestresuj se :hug: já šla k porodu, že šití nebude, cvičila jsem s epinem, jenže malej šel rukou napřed a doktor řekl že musí střihnout a nic jsem necítila, šití malinko tahalo, ale že by to bylo nejhorší z porodu? :roll: to určitě ne, je pravdqa, že jsem už to chtěla mít za sebou, už jsem nechtěla aby na mě někdo sahal a injekci mi dali

Hihi, to máš teda supermana :mrgreen:

@Saricat No já ten pocit, že mě stříhají taky asi nebudu zvládat. Musím jim říct předem, že mi to nemají říkat, až budou stříhat. Protože už vidím, že všechny mé smysly se rázem přesunou tam dolů. :lol:

Desinfekci snad na mě použijou nějakou nepálivou, to se jim připomenu - teda pokud nebudu mimo. Budu to muset asi napsat manželovi všechno na lísteček. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
19.2.14 20:17

Ahoj, nastrih jsem necitila to me delali pri kontrakci a siti mi uz bylo pak jedno co semnou delaji byla jsem rada ze ten porod mam za sebou :pankac: Ale ze by to byla bolest kterou bych nemohla vydrzet to nee. Takze bud v klidu :hug: PS:Proc to ctes :roll: zbytecne se stresujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
19.2.14 20:23

@alcar jo,superman, jak šel rukou napřed tak měl nalomenou klíční kost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
19.2.14 20:24

U prvního porodu mi nastrih nedělali, potrhala jsem se a dr. mě šila zaživa :roll: Naštěstí toho nebylo moc. Podruhé mě nastřihli, samotný nástřih nebolí, šití bylo ibs umrtvením nepříjemné. Hrozně se člověku po porodu samotném uleví, je rád, že je konec a pak ještě to blbé šití. Není to ale nic, proč by se člověk měl dopředu stresovat. Stejně se nemá cenu stresovat porodem, nějak to ven musí a to šití asi mine málo koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.2.14 20:47

@tynuša301 @Lemuska Ne cíleně nic nečtu, kamarádka minulý týden rodila a samozřejmě se mi svěřila se zážitkem z šití - prý že se mám modlit, aby mě to moc nebolelo, že prý myslela, že dr. při tom vyrazí zuby a kopne do hlavy. Tak si právě lámu hlavu nad tím, že pokud jí to opíchli, že to přece tak strašné nemůže být.

@střepina Božatko, sotva se podíval na svět, už měl trápení. :(

Příspěvek upraven 01.08.14 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
19.2.14 20:52

@alcar upřímně…vždycky jsem měla tisíc chutí kamarádky taky pořádně vystrašit :mrgreen: Ono to je v tu chvíli děsný, ale člověk hrozně rychle zapomene. Za sebe musím říci, i když mě látali bez umrtvení tak jsem to přežila a to jsem fakt bolestínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
19.2.14 20:56

@alcar prý je to nebolí a ve třech měsících už to měl srostlý a nebude prý nic poznat, já se stejně bála ho i oblíkat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.2.14 21:06

@střepina No to bych se taky asi bála. :|

Příspěvek upraven 01.08.14 v 22:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
19.2.14 21:10

@alcar no tak to teda potěš :roll: asi bych se zatím paní chytré vyhýbala, takovéhle kecy nemáš zapotřebí poslouchat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
19.2.14 21:16

@alcar na takovou kamarádku se vykašli, to bych jí něco řekla, užívej si těhotenství a nestresuj se, všechno přijde a není to tak hrozný, jak jiní říkají :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.2.14 21:22

@Lemuska Tak já věřím tomu, že má potřebu mi všechno povykládat, má čerstvé zážitky a bohužel jako první se svěřuje s těmi špatnými - asi to je přirozený jev. A furt dokola. Tak stejně to vypadá, že si s ní ten měsíc do porodu stejně moc nepokecám, tak to bude pro mě spíš lepší. :D

Příspěvek upraven 01.08.14 v 22:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
19.2.14 21:22

Dali mi injekci prèd sitim u obou porodu. U prvniho jsem o nejakem siti vubec nevedela. U druheho to bylo mnohem neprijemnejsi, taky to trvalo trikrat tak dlouho a sili mne i na cipku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.2.14 21:23

Holky děkuji vám, jste hodné. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.2.14 21:26

@alameda Ty brďo, až na čípku? Si říkám, že to tam bude asi pěkně vygajdané, když se dostanou až k čípku, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí