Růžový usínáček – nemáte ho někdo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
8.2.20 23:54

Usinacek růžový

Ahoj maminky,
Mám velkou prosbu. K narození dcery jsme dostali tohoto usinacka. Prosím, nemáte ho někdo doma a nebo nevíte, odkud je, kde se dá koupit?
Moc vám děkuji
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18304
9.2.20 00:13
@Radushka_S píše:
Ahoj maminky,
Mám velkou prosbu. K narození dcery jsme dostali tohoto usinacka. Prosím, nemáte ho někdo doma a nebo nevíte, odkud je, kde se dá koupit?
Moc vám děkuji
Radka

Ahojda, podobné šiju, když je čas :-).
Není to sice úplně stejné, ale podobné. Jde o waldorfské panenky, takže možná něco podobného by jsi sehnala, když bys zadala heslo „waldorfské panenky“. Ač ten tvůj waldorfskou panenkou není. Ale je to podobný styl. Výběr najdeš např. i na Fleru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.2.20 00:23
@Evulina píše:
Ahojda, podobné šiju, když je čas :-).
Není to sice úplně stejné, ale podobné. Jde o waldorfské panenky, takže možná něco podobného by jsi sehnala, když bys zadala heslo „waldorfské panenky“. Ač ten tvůj waldorfskou panenkou není. Ale je to podobný styl. Výběr najdeš např. i na Fleru..

Ahoj, moc děkuji, ale já myslím, že podobné nebude přijato. Koupila sem podobný a nefunguje… ale děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
9.2.20 00:27
@Radushka_S píše:
Ahoj, moc děkuji, ale já myslím, že podobné nebude přijato. Koupila sem podobný a nefunguje… ale děkuju

Jo ahá :lol:
No jo, ví dcerka už od mala, co chce (a to je vlastně dobře, že ano) :palec:
Tak v tom případě neporadím, co je to zač, je mi líto.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.2.20 00:29
@Evulina píše:
Jo ahá :lol:
No jo, ví dcerka už od mala, co chce (a to je vlastně dobře, že ano) :palec:
Tak v tom případě neporadím, co je to zač, je mi líto.. :nevim:

Moc dobře to ví a ne jen u usinacka :D
Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
9.2.20 00:52

Hodně podobného usínáčka měl syn. Byl koupený v C & A, ten náš je bohužel modrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
9.2.20 02:57

@Radushka_S Ahoj, ja mam tohoto usinacka z CaA a myslím, ze bych ho doma ještě našla :) ztratil se vám, chtěla bys ho zaslat nebo jenom shánís obchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.2.20 05:27

Ano, kdysi ho prodávali v C&A. Má ho moje vnučka, ale ona Vám ho nedá. Bez něho neusne už devatenáct měsíců. :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.2.20 09:06
@Heivka píše:
Hodně podobného usínáčka měl syn. Byl koupený v C & A, ten náš je bohužel modrý.

Děkuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.2.20 09:08
@kaja555 píše:
@Radushka_S Ahoj, ja mam tohoto usinacka z CaA a myslím, ze bych ho doma ještě našla :) ztratil se vám, chtěla bys ho zaslat nebo jenom shánís obchod?

Ahoj, kdybyste ho doma našla, tak by to bylo super :D hledám, kdo ho má a popr i obchod. Jenže je to 2 roky stara záležitost a asi už ho nikde nemají. Kdybste se ho chtěla zbavit, ráda pomůžu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.2.20 09:08
@Anoel píše:
Ano, kdysi ho prodávali v C&A. Má ho moje vnučka, ale ona Vám ho nedá. Bez něho neusne už devatenáct měsíců. :) :D

To souhlasí. Moje dcera také 19M :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.2.20 09:09
@Anoel píše:
Ano, kdysi ho prodávali v C&A. Má ho moje vnučka, ale ona Vám ho nedá. Bez něho neusne už devatenáct měsíců. :) :D

To souhlasí. Moje dcera také 19M :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.20 15:57

To je hezké slovo „usínáček“ :potlesk: nikdy jsem ho neslyšela ale připadá mi to roztomilé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí