Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky,
Mám velkou prosbu. K narození dcery jsme dostali tohoto usinacka. Prosím, nemáte ho někdo doma a nebo nevíte, odkud je, kde se dá koupit?
Moc vám děkuji
Radka
@Radushka_S píše:
Ahoj maminky,
Mám velkou prosbu. K narození dcery jsme dostali tohoto usinacka. Prosím, nemáte ho někdo doma a nebo nevíte, odkud je, kde se dá koupit?
Moc vám děkuji
Radka
Ahojda, podobné šiju, když je čas
.
Není to sice úplně stejné, ale podobné. Jde o waldorfské panenky, takže možná něco podobného by jsi sehnala, když bys zadala heslo „waldorfské panenky“. Ač ten tvůj waldorfskou panenkou není. Ale je to podobný styl. Výběr najdeš např. i na Fleru..
@Evulina píše:
Ahojda, podobné šiju, když je čas.
Není to sice úplně stejné, ale podobné. Jde o waldorfské panenky, takže možná něco podobného by jsi sehnala, když bys zadala heslo „waldorfské panenky“. Ač ten tvůj waldorfskou panenkou není. Ale je to podobný styl. Výběr najdeš např. i na Fleru..
Ahoj, moc děkuji, ale já myslím, že podobné nebude přijato. Koupila sem podobný a nefunguje… ale děkuju
@Radushka_S píše:
Ahoj, moc děkuji, ale já myslím, že podobné nebude přijato. Koupila sem podobný a nefunguje… ale děkuju
Jo ahá ![]()
No jo, ví dcerka už od mala, co chce (a to je vlastně dobře, že ano) ![]()
Tak v tom případě neporadím, co je to zač, je mi líto.. ![]()
@Evulina píše:
Jo ahá
No jo, ví dcerka už od mala, co chce (a to je vlastně dobře, že ano)
Tak v tom případě neporadím, co je to zač, je mi líto..
Moc dobře to ví a ne jen u usinacka ![]()
Děkuji
Hodně podobného usínáčka měl syn. Byl koupený v C & A, ten náš je bohužel modrý.
@Radushka_S Ahoj, ja mam tohoto usinacka z CaA a myslím, ze bych ho doma ještě našla
ztratil se vám, chtěla bys ho zaslat nebo jenom shánís obchod?
Ano, kdysi ho prodávali v C&A. Má ho moje vnučka, ale ona Vám ho nedá. Bez něho neusne už devatenáct měsíců.
![]()
@Heivka píše:
Hodně podobného usínáčka měl syn. Byl koupený v C & A, ten náš je bohužel modrý.
Děkuji. ![]()
@kaja555 píše:
@Radushka_S Ahoj, ja mam tohoto usinacka z CaA a myslím, ze bych ho doma ještě našlaztratil se vám, chtěla bys ho zaslat nebo jenom shánís obchod?
Ahoj, kdybyste ho doma našla, tak by to bylo super
hledám, kdo ho má a popr i obchod. Jenže je to 2 roky stara záležitost a asi už ho nikde nemají. Kdybste se ho chtěla zbavit, ráda pomůžu 😁
@Anoel píše:
Ano, kdysi ho prodávali v C&A. Má ho moje vnučka, ale ona Vám ho nedá. Bez něho neusne už devatenáct měsíců.![]()
To souhlasí. Moje dcera také 19M ![]()
@Anoel píše:
Ano, kdysi ho prodávali v C&A. Má ho moje vnučka, ale ona Vám ho nedá. Bez něho neusne už devatenáct měsíců.![]()
To souhlasí. Moje dcera také 19M ![]()
To je hezké slovo „usínáček“
nikdy jsem ho neslyšela ale připadá mi to roztomilé ![]()