Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, koupila jsem usínáčka i na základě spokojenosti vás tady na emiminu, ale vůbec nám nevydrží hrát
Když jsme ho koupili, hrál tichounce, tak jsem si říkala, že budou špatné baterky ty předváděcí, dala jsem nové alkalické včera a asi po šesti hraních je zase téměř neslyšitelný
Mám špatné baterky, nebo je to normální? Jak dlouho vydrží baterky vám? Nám párkrát zahraje a už ho prostě neslyšíme. Nevím, jestli ho mám reklamovat nebo co ![]()
Taky mame tohoto usinacka a menim baterky kazdou chvili a to moc zapnuty nebyva. Tak bud mame taky vadny a nebo je to problem vsech.
@ireeenka píše:
Ahoj, koupila jsem usínáčka i na základě spokojenosti vás tady na emiminu, ale vůbec nám nevydrží hrátKdyž jsme ho koupili, hrál tichounce, tak jsem si říkala, že budou špatné baterky ty předváděcí, dala jsem nové alkalické včera a asi po šesti hraních je zase téměř neslyšitelný
Mám špatné baterky, nebo je to normální? Jak dlouho vydrží baterky vám? Nám párkrát zahraje a už ho prostě neslyšíme. Nevím, jestli ho mám reklamovat nebo co
U nás úplně to samé
a i při výměně baterek mi přijde skoro neslyšitelný ![]()
Příspěvek upraven 09.10.12 v 20:21
Jo, že si dělá Langosinka ze mě šprťouchlata
Já těm sedmi měsícům naprosto věřím, jednak mi to přijde odpovídající, jednak kamarádka ma jiného usínáčka a taky mění dvakrát za rok. A hlavně jak říká manžel, ta věc nemá žádnej odběr, tak jak by se to vybíjelo… ![]()
@mamule píše:
U nás úplně to samé![]()
a i při výměně baterek mi přijde skoro neslyšitelný
No ale mrkni sem:
https://www.emimino.cz/…ek-usinacek/
„baterky dlouho vydrží“ ![]()
Tak to mi vysvětlete…to v Číně vyrobili vagón vadných a vagón dlouhohrajících? ![]()
Usínáčka máme taky, ze začátku hrál potichu a už nehraje vůbec
i po výměně baterek, pouze svítí..
@mamule píše:
U nás úplně to samé![]()
a i při výměně baterek mi přijde skoro neslyšitelný
Máme to taky tak. Už ho ani nepoužíváme. ![]()
Taky to tak máme, zapínám ho každý večer a po týdnu už sem ho vůbec neslyšela jen svítil, koupila sem nové baterky a zase hrál tak týden a už ho zase téměř neslyším jen svítí taky mě překvapilo že to vůbec nevydrží, přemýšlím že bych koupila nějaký ty nabíjecí baterky a dobíjela ![]()
A to jste ho nikdo nereklamovali?
Jaktože někomu vydrží rok? A co ty pozitivní refrence? Jsem z toho jelen.