Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hanule píše:
Janac, já bych to viděla na nedávnou diskuzi nazvanou nějak jako „šikana na emiminu?“
Ah, díky
, mrknu
vím jen že holky..raduna, želvun a nekdo se trošku chytli u regi v diskuzi táta se nám zamiloval do jiné..tak právě nevím, jestli to bylo třeba myšlené jako omluva, ale fakt nevím kdo do koho šil..
Naprosto věcné!!! Doufám, že si to vezmou k srdci ty „hádavky“ ![]()
Usmíření uživatelek je super nápad - ale popravdě - mě spíš vytáčí (a fest) všichni ti úchylové (a teď už i nadržené děti, prokristapána), co sem lezou. Chápete to? Na internetu mají tolik možností, kam se vrtnout … to nemají žádné záliby, nic je nebaví? A co je to vůbec za morálku rejsnit do maminek od malých dětí … To už nemají špetku úcty ani k lidem, kteří by mohli být jejich rodiči? To mě osobně přijde o dost smutnější, než to, že se pár ženských někde poštěká…
Baghira, a bude hůř…
.
Janac, ta diskuze o té tzv. šikaně, to bylo spíš už asi jenom to vyhrocení dusna na eMiminu.
A jestli se můžu ospravedlnit, tak v diskuzi u regy jsem se nechytla.
.
radúna píše:
Baghira, a bude hůř….
Ale PROČ, chápeš to? jako bych já šla prudit na nějaký server teenagery, nebo seniory, nebo motorkáře, nebo co já vím koho - PROČ? Jojo, dneska děcka jen sedí u PC a nudou už neví, co by. Kdyby si šli radši zasportovat, nebyli by tak tlustý, ani nadržený ![]()
No jo, ale my jsme baghira ještě ta slušná generace, kterou doma naučili, co se dělá a co ne.
Dneska už nemá nikdo v ničem zábrany. Skoro.
Baghiro,já bych to neviděla tak tragicky.Pokud si všímám,ty oplzlé diskuze jsou právě ty,kde to teď „nejvíc žije“.A právě ty reakce jsou to,co je nejvíc baví.Jinak by se na to vykašlali.Vždyť nemusíme reagovat ![]()
Jana206 píše:
Baghiro,já bych to neviděla tak tragicky.Pokud si všímám,ty oplzlé diskuze jsou právě ty,kde to teď „nejvíc žije“.A právě ty reakce jsou to,co je nejvíc baví.Jinak by se na to vykašlali.Vždyť nemusíme reagovat
Táááááák. Teď jsem to chtěla napsat, jen jsem nevěděla, kam. ![]()
Raduno - básnička je opravdu moc pěkná ![]()
Já zjistila, že už na žádné jiné weby nechodím. Jen vždy nakouknu na své diskuse na dámě, ale většinu času trávím tady.
Asi taky patřím k té generaci, co si dospělých víc vážila. A hlavně, neseděla jsem doma. Tatínek mně přihlásil do kuželkářského oddílu ![]()
consi píše:
Tatínek mně přihlásil do kuželkářského oddílu
Mě ten můj do vodáckého.
Chytří tatínkové. ![]()
Radúno, poklona tvému básnickému střevu.
![]()