Uspávání dvouleté holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
282
18.8.14 21:43

Uspavani 2lete holčičky

Dobrý vecer. Chtěla bych se zeptat jak uspavate 2lete dítě. Já musím porad ležet vedle ní. A to bych chtěla dětský pokojicek, ale jak, když pořád u ní musíme ležet. Prosím, který to řešily nějaké rady :palec: Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
18.8.14 21:47

No uspávám stejně i tříletou. Jinak pokojíček může být dobrá motivace ;) Velkou postel, ať si sama pomůže vybrat obrázky a ať už tam jako velká holka zkusí spát. Ale jak říkám, já osobně uspávám stejně, lehnu si s ní usne, já odcházím nebo koukám na telku. Ona spí jak zabitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
18.8.14 21:47

@kudrnka89 občas má moje taky záchvat potřeby mít maminku u sebe, ležím vedle ní a až usne, přemístím se zpět za manželem…a opačně:občas má manžel záchvat potřeby shazovat manželku z postele, chrápat, čumět do 3do rána na tv atd.to se pak přemistuji k malé do pokojíčku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
18.8.14 21:48

Syn ma svuj pokoj. Mame svuj ritual, pri kterem uz vi ze jde spinkat. V posteli s k nemu sednu ci lehnu. Vypije si kakao, vrati mi lahev, da pusu, hodi bok a do 5-10minut je tuhy a vetsinou odchazim kdyz je v polospanku. Naprosto sam usne velmi vyjimecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.8.14 21:48

Uspávala, uspával, uspávala, ležela, držela ji za ruku, dvě hodiny každý večer. Když jí bylo dva a půl, došla mi trpělivost, nechala sem j vyplakat, seděla jsem vedle v místnosti, takže na mě viděla a opakovala, že musí spinkat sama, jinak to nešlo. Trvalo to tři večery a usínala sama. Druhorozenou jsme to naučila už jako malinkou.
Ale v posteli se mnou spala do nástupu do první třídy, ale už jsem neuspávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.8.14 21:50

Dávala jsem dlouho usnout do kočáru, jinde prostě neusnulo, pak jsem přehodila do postýlky..ted už dávám do postýlky a usne si samo..hraje si pobrebentí a za pul hodky nazdar ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
18.8.14 21:51

Chodím takhle uspávat čtyřletého :lol: tudíž i roční, lehnu si s nimi, zhasnu a držím za ruku. Usnou oba. Roční - přes den usíná sama, jen položím a jdu, pokud je večer čtyřletý pryč s tátou, tak stejně. Ta to prostě umí od narození sama. Nikdo jí to neučil, starší mě tam chce, v nejhorším i někoho jiného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.8.14 21:53

Uspávám takhle i skoro 4 leťáka. A to ještě pořád spí s námi v posteli.

• Citovat
  • Upravit
529
18.8.14 21:58

Dám do postýlky, lehnu si na svou postel a čekám až usne. Než usne, tak si říkáme dobrou, čau a pak nějak sama usne. Ujišťuje se, že tam někdo je. Má 21 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
18.8.14 21:59

Ty jo tak nejsem sama jupi :dance: Vkolik je dáváte spinkat. A naše spinka jeste přes den. Je to dobre? no ale jen v kočárku. Dnes vecer stropila takovou scénu ze nechce spinkat to udelala úplně po prvé já z toho byla v šoku :cert: Myslím, ze ma období i dnes odpoledne se vztekala jak pominuta. jen doufám, ze na ní něco neleze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.8.14 22:03

@kudrnka89 kolem druhého roku se spaním blbla, pár týdnů nespala, pak zase začala… Kolem dvou a půl spala i tři hodiny 8o :mrgreen: Teď kolem tří let zase spí méně, někdy vůbec, ale taky jsou prázdniny, ráno spí dlouho. Až bude chodit do školky a celé dopoledne blbnout, tak snad zase bude spát. Jinak přes rok chodí spát po osmé, teď v létě i v deset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.8.14 22:04

@kudrnka89 skoro 4 leťák chodí spát kolem 9. a spí do 8. Teď s nástupem do školky začne chodit spát dřív. A odpoledne chodí spát pořád, teď dává tak 2 hodiny. Ve 2 letech měl ještě dva denní spánky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
56
18.8.14 22:18

Mam 2 deti - 2 a ctvrt a 3 mesicní. Tu starsi polozim, v poledne mame pisnicku, kterou zazpivam, vecer cteme 1 pohadku. Pusinka, pohlazeni a odchod. Naučili jsme ji to cca ve 3 měsících, kdy mi došla trpělivost, protože jakmile jsme ji položili do postýlky, začala plakat a chtěla se chovat. U té mladší 3 měsíční také vždy položím a odcházím, ale tak z 1/3 případu tam ještě opakovaně chodím a podávám dudlík, pohlaším, ššššš a tak. Výjimecne (větsinou když padám unavou) vyměknu, z postylky ji zvednu a pochovám. A v tu chvíli větsinou hned zalomí. Ja mam u obou dcer ozkouseno, ze uspavani se da naucit, jen to chce duslednost. Kamaradka taky uspavala tim, ze u 2,5lete dcery lezela a cekala az usne. Nedavno ji dosla trpelivost a trvalo to 3 dny, kdy proste odesla a nechala ji v pokoji vztekat…a po 3 dnech stejne jak my - pohadka, pusinka, odchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
18.8.14 22:27
@kudrnka89 píše:
Ty jo tak nejsem sama jupi :dance: Vkolik je dáváte spinkat. A naše spinka jeste přes den. Je to dobre? no ale jen v kočárku. Dnes vecer stropila takovou scénu ze nechce spinkat to udelala úplně po prvé já z toho byla v šoku :cert: Myslím, ze ma období i dnes odpoledne se vztekala jak pominuta. jen doufám, ze na ní něco neleze :roll:

cca od osmi do osmi. Přes den už čtyřletý nespí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.8.14 22:33

Já tak uspávám všechny tři :mrgreen: Nejdřív uspím mimino, to se nakojí a buď usne u toho, nebo pak usne vedle mě v posteli. Pak se přitulí dvouletá, tu objímám jednou rukou, druhou surfuju po netu. Když usne, vystrčí ji pětiletá, ta potřebuje cuchat mi vlasy. Někdy usne u mě, někdy sama kousek vedle. Poté přerovnám děti v posteli podle potřeby abych se sem taky vešla :mrgreen: Ale mě to tak baví.
Kdybych odbourávala, tak asi spíš nějak postupně. Jako že nejdřív bych tam neležela, ale jen seděla, pak postupně zkracovala dobu, kdy tam jsem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí