Uspávání kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
14.5.20 22:21
@Merša píše:
Jsem se rouhala a machrovala a je to tu, postýlka už nefunguje :D :D :D, takže zpátky na stromy :D. Po tom, co jsme s partnerem hodinu a půl šoupali sem a tam jsme si řekli, že zkusíme něco jiného. Tak dneska se mnou vytuhla na posteli :). Po nakojení turbo myš, tak jsem vedle ní zůstala ležet, prsa odkrytá, tak vedle mě ležela, hrála si s mým hrudníkem a u toho jsme usnuli obě dvě. No a jakmile se překulila na bok ke mě zády, tak jsem ji přendala do její postýlky. Uspávání na 45 minut bez řevu. Kéž by jí to vydrželo :D. Tak uspávání zdar :mavam:

Nezlob se Meršo, ale musela jsem se zasmát :D Predstavuji si, jak soupete s postylkou hodinu a pul a jaky u toho asi mate vyrazy a jak se vam mala musi tlemit :-D
Ne, nechci se smat. Sama nevim jak na to. Do 4 mesicu spal nas malej jak podle ucebnice a pak se neco zmenilo a uz to tak neslo. Dneska usina na me na gauci v obyvaku a „povida“ si s muzem. Usne u toho povidani :-D ale aby si s nami povidal v jeho postylce, to neee.. To je okamzite na nohou a skotaci a zubi se na nas. Ja to beru tak, ze je to proste obdobi a prejde to :) Zatim jsem na nic lepsiho neprisla :-D Proste nas zatim potrebuje a chce k usinani a tak to beru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
14.5.20 22:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat