Uspávání miminika houpáním

266
29.10.15 17:20

Uspávání miminika houpáním

Ahoj holky :)
Tak se na vás zase musím obrátit..tentokráte se uspáváním miminka. Malýmu je 5 týdnů a uspávám ho houpáním na míči anebo v hacce (zavěšená houpačka)..bohužel moje okolí to moc nechápe..myslím tím rodinu..tchýně..včera švagrová..Slovy „to ho jako uspáváš houpáním“??? :nevim: Bohužel malej není miminko, které se položí do postýlky a spinká..což jsme pochopitelně zkoušeli, ale brečí..a já jaksi nemám to srdce ho tam nechat plakat..proto jsem si ho přece nedělala, abych ho trápila..Takže ho uspím a přendám do postýlky. Vím, že by bylo lepší ho nechat usnout v postýlce, ale zatím to prostě nejde :(
Tak se na vás obracím..jak jste to měli s uspáváním vy??? Jestli se to pak třeba zlomilo..

Děkuji za vaše řádky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
29.10.15 17:23

@RadkazBrna jaké si to uděláš, takové to máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
29.10.15 17:24

Ahoj,
já mám doma úplně to samé - kluk už od porodnice prostě sám o sobě neusne (teda výjimečně, když je totálně tuhej :mrgreen: ), takže buď nošení nebo - jako ty - houpání. To má nejradši. Pak prostě pomalu přendat do postýlky a spinká. Takže jestli ti to tak vyhovuje, tak proč ne. Řeči, že ho tím nemáš uspávat, pusť druhým uchem ven, kdo radí, ten ten řev poslouchat nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
29.10.15 17:25

Kojením. Až do dvou let. Co je komu do toho, je to moje dítě. Oni ať si svoje uspavaj jak uměj oni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
29.10.15 17:25

Ahoj. Uspavala jsem chozenim po byte. A preslo to v okaziku, kdy uz bylo mimi tezky tak, ze jsem s nim proste nevydrzela tak dlouho chodit. Prechodne jsem ho houpala na rukou pri sezeni na gauci a pak jen co zaclo zabirat, slo do postylky. A pak cim dal tim driv, az usnulo samo. Chce to cas. Drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.10.15 17:28

Uspávám kojením. a nenech si o toho kecat, děláš to dobře, taky byhc nenechala miminko vyplakat. já než jsem měla prvního, tak ze všech časopisů, co jsem hojně četla, se na mě valilo, jak je uspávání špatně, nikdy neuspávat houpáním, u prsu, apod…prezentovali to tam jako strašáka, že se to dítě naučí, a nebude umět usínat samo…jak se narodil první, zjistila jsem, že po něm ani nechci, aby usínal sám, vždyť byl tak malinkej..přišlo mi mnohem přirozenější ho uspávat, já teda uspávala u kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
29.10.15 17:31

Přes den uspávám na míči a na noc kojením. řvát ji nenechám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
29.10.15 17:41

Klidně uspávej, je ještě malinkej, já chovala snad do pěti měsícu, malej trpěl na koliky a řval jako blázen, nezvykl si na to, pak už usínal sám, miminka potřebujou maminku cítit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
29.10.15 17:43

Mimochodem - pokud by ti někdo radil nechat, ať se vyřve, tak bych ti ráda napsala toto: NEDĚLEJ TO! Mne i manžela takhle nechali rodiče vyřvat (před 30 lety běžná praxe) - no a oba jsme si vyřvali kýlu :zed:
Pro to miminko to není dobré jak psychicky, tak (dle našeho případu) to může ublížit i fyzicky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.15 17:45

Když jsem kojila, tak u toho malá usnula. Od 7. měsíců houpu, zhruba 10 minut, pěkně v náručí 2× denně, jinak neusne. Bohužel má 20 měsíců a 11 kg :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
29.10.15 17:49

@RadkazBrna Taky skáču na míči (7m) sem tam večer usne u kojení. Rodiče to taky nechápou, ale co jim je po tom. V životě bych ho nenechala vyřvat, i když mu tím občas vyhrožuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
29.10.15 17:52

Jednou si takhle tchyně zkusila uspat, že není možné, že nechce dudlik, chodí tak pozdě a neusne sama. Po 10min mi ji vrátila chudaka urvanou, tchyně hotová a už se mi do toho nikdy nepletla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
29.10.15 17:59

U kojení mi malej sice usne, ale sotva ho chci přendat, tak se probudí..
Právě nemám to srdce nechat plakat :( Děkuju vám holky :kytka: Je mi zas o trochu líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
29.10.15 18:01

Uspavam kojenim (v noci) nebo nosenim v satku, ted jsem si zrovna zapla radio, zatancim si a prcek (4m) usne :) aspon mam ruce volne a muzu u toho neco snist, venovat se starsimu, poklidit nebo byt na netu, telefonovat.. Postylku nemame, takze to, ze ti mimino neusne v postylce, bych vuubec neresila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
29.10.15 18:04

Děláš to dobře. Ty jsi máma a víš nejlíp, co zabírá. Já uspávám u prsa, uklidní se u toho, potulíme se. Zabere to dost času, ale je ještě malinká a mámu cítit potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí